+3 oy
154 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (469 puan) tarafından

Kızlar yemek flan asla yemiyor nabcam şaşırdım kaldım bana birisi akıl versin iştah açıcı güzel işe yarayan bir şurup söyleyin ne olur artık dayankiyorum yemek yemiyor sadece mama aç birkiyorum belki yer diye çorba yapyorum makrna falan onunede koyuyorum atyor asla yemiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(5,026 puan) tarafından

iştah acıcı diye bir şey yok. 

bebeği biraz kendi haline bırak. asla zorlama, ağzına bir şeyler tıkma.gerçekten acıkmasını bekle. bırak kendi yemeye çalışsın. ortalık batacak diye düşünme, batmadan yemek yemeyi öğrenmez.

minimum 1 normalde 2 yemek kaşığı yiyorsa ona yeter fazlasına gerek yok

-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından

Demir takviyesi d vitamini ve balık yağı kullanın mutlaka. Bağışıklığı düşmesin. Diş çıkardığı için reddediyor olabilir. Birde hastalık öncesi iştah kesiliyor. Dediğim gibi bağışıklığı düşmemesi için takviye meyve verin. İlik suyunu eksik etmeyin yemeklerde az da olsa almasında fayda var

0 oy
(26,299 puan) tarafından

Zamanla iştahıda düzelir şu çocukları bi salın bacım ya

0 oy
(1,628 puan) tarafından

Sevdiği şeylerden yapıp önüne koy eczane de hastane de balık yağları var çocuklar için öneriyle alabilirsiniz 

0 oy
tarafından

Benim oğlumda sadece emerdihic yemezdi öyle 1 Kasım corba versen öğürme ile kusardi. Bigun argivit almaya eczaneye gitt8m düzenli kullandığım multivit bu . Ecz ligone önerdi yeğenime kullanıyorum dedi 4 yaşımda dedi benim kide ozaman 1 yaşındaydı 1 buçuk da olabilir hatta yaza yakındı  sonra güvendim aldım içeriğinde betaglukan da var omega 3 lu aynı zamanda ve diğer destekler de var aldım 3 gün 4 gün sonra oğlum anne yemek istiyorum diye yanıma geldi  😀 nasılsın mutlu oldum hemen seçenek sundum  xorba mi pilav mi yapalım diye  yoksa makarna  mı dedim nasıl sevindi yaptım 1 kase ekmekli corba yedi öyle etki etti gittim adama teşekkür ettim hala da kullanıyoruz ve seviyor da. Arada sarımsağı kesip yoğurt ile yutturuyorum iyi geliyor.  Şuan 1 şişe bitti bikac gün ara verdim tekrar alicam tadı da çok güzel  😀 . Her posta görürsem cocuk yemiyor diye direk yapıştırırım bunu. Yani ecz. Danışın isterseniz hekime de aynı zamanda alın derim. Şuan ki fiyatı 550 ben 450 den almıştım argivitle aynı fiyat bunda omega 3 lu ekstra var hem hekim önermişti omega 3 iştah açar ya omega 3 ekstra kullanın ya da omega 3 lu takviyeye geçin demişti hatta öyle önerdi ecz. 

(469 puan) tarafından

İsmi tam.olark ne canm 

(469 puan) tarafından

Resminide atarmisin canm 

tarafından

image

Bu surup formu cnm

(469 puan) tarafından

Peki şuan nasıl yani iştah i cnm 

tarafından

Bayağı iyi aslında. 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Ben doktora sordum iştah şurubu alayımmı dıye önermıyorum demişti ravla mor renkli karışım aklımdaydı ama doktor öyle deyınce almadım  

0 oy
(2,671 puan) tarafından

aynı şikayet ile doktura götürmüştüm, değerlerine baktı herşey yolundaydı, yapacak bişey yok dedi bebeklere iştah açıcı diye bişey yok dedi ama hala emiyorsa memeden kestiğin zaman yemeye başlar demişti çok şükür şuan 20 aylık yemesi içmesi gayet iyi maşallah.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 219 göst.
+1 oy
5 cevap 152 göst.
+4 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,472,754 soru

24,115,485 cevap