+1 oy
190 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,695 puan) tarafından

Kizlar 2 yaş için iştah acısı 

Hemde vitaminleri çok olan 

Gıda takviyesi önerirmisiniz 

Niye kullanıyorsun doktora götür 

Kullanma zararlı diyenler olacaksa zahmet edip yazmasın 

5 Cevaplar

+1 oy
(299 puan) tarafından

Valla ne zaman doktora götürsek polivit veriyolar SGK karşılıyor diye ama onun dışında bize argivit  focus  bide nutrigen üzüm verdiler  nutrigen kullandık ama pahalı olduğu için devam edemedik iyi gelmişti argivit deneyemedik pahalı diye bize bu 3 ünü verdiler genel olarak gittiğimiz zamanlarda kontrole ayrı ayrı zamanlarda bizimkisi bu arada 4 yaş olcak Kasım'da 1 yaştan beri iştahsız 1 yaştan beri bu vitaminleri veriyolar bize bizde SGK karşılıyor diye hep polivit aldık maalesef ki çok pahalı vitaminler ve  en az 3 ay 3 kutu kullanmak gerekiyor ise yaraması için bu vitaminlerin ondan biz SGK karşılıyor diye polivit kullanıyoruz  hala daha iştahsız olduğu vitamin değeri düşünce bile alıyoruz polivit birde karadut özü ile çocuk macunları var ya iştah için denemeyi düşünüyorum deneyebilirsin sende 

(5,695 puan) tarafından

Ben götürdüm doktora o da polivit verdi zerre faydası olmadı 

Başka doktor farklı surup verdi o da fayda etmedi 

Bende bi bu şekilde denemek istiyorum 

Hiç bisey yemiyor 

Ablasıyla beraber oturuyor, sımariyor

(299 puan) tarafından

Evet bizede etki etmedi polivit sadece işte vitamin değerlerini yükseltiyor diye veriyorum bende 1 yaşından beri iştahsız yemiyor maalesef bir iki lokma ölmemek için yiyor sanki o kadar ya abur cubur da vermiyorum oysaki akşam babası varken getiriyor öyle yani akşama kadar vermiyorum da bişey ama yemiyo bende zorlamıyorum napiyim yediği de patates makarna oda her zaman da değil birde börek yufkadan sigara böreği işte o salam sucuk falan o şekilde yiyor süt seviyo öyle başkada bişey yemez 4 yaş olcak Kasım'da zayıf küçük duruyo ama yemiyo yapcak bişey yok birde balık yağı denemek istiyorum bende kukulinin balık yağı vitamini var şokta kukuliyi seviyor onu görerek yer kullanır diye denicem bakalım olmadı dediğim gibi karadut özünü meyve suyu yapıp inciririm seviyor meyve sularını daha çok meyveci karpuz üzüm falan yiyor bizimki elma vs öyle birde macunlar var çocuklar için ya onları düşünüyorum denemeyi artık bakalım 

-Reklam-
+1 oy
(2,290 puan) tarafından

2 yaşındaki çocuğun iştahi yoksa genelde vitamin eksikliğinden kaynaklıyor . Aslında iştah açıcı diye bir şurup falan yok sadece iştah kaybı olduğunda kilosunu ve vitaminlerini dengede tutmaya çalışıyor . Ben ocean you plus kullanmıştım 

(5,695 puan) tarafından

Doktora gidiyorum surup yazıyor hiç aslı yok 

En son iki ay önce gittik normal cikti ama kilosu düşüyor ve hiç bisey yemiyor

(2,290 puan) tarafından

Ben bundan kullanıyordum birde bu 

image

image

(2,290 puan) tarafından

Sabah yemekten yarım saat önce 5 ml şeklinde sonra yine yemek yemiyordu ama boyu ve kilosu yaşıtlarından yüksek olunca bıraktırdı doktor gerek yok dedi aç kalınca yer dedi öyle de oldu 😂

(5,695 puan) tarafından

Ne biliyim sasirdim valla 

Pazartesi başka doktora goturecem olmazsa 

Kilosu da düşüyor 

0 oy
(7,459 puan) tarafından

Hastalanmayancocuk aldı instagram sayfasında atom tarifi var bi bak istersen

(5,695 puan) tarafından

Bakiyim canim sağol 

0 oy
(263 puan) tarafından

Diş olabilir mi 2 yaşta azından dişler çıkıyor 

(5,695 puan) tarafından

Sanmıyorum canım 

Başka bi doktor buldum da pazartesi goturecegim

0 oy
(79 puan) tarafından

Benim bebemde iştahsız 15 aylık 8 kilo düşük polivit verdi bize de ama hala yemiyor bende götürcem ay sonu

(5,695 puan) tarafından

Herkese polivit yazıyorlar heralde 

Onlar fayda etmiyor

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 255 göst.
+1 oy
11 cevap 238 göst.
+3 oy
7 cevap 168 göst.
+1 oy
2 cevap 97 göst.