Kizlar 2 yaş için iştah acısı
Hemde vitaminleri çok olan
Gıda takviyesi önerirmisiniz
Niye kullanıyorsun doktora götür
Kullanma zararlı diyenler olacaksa zahmet edip yazmasın
Valla ne zaman doktora götürsek polivit veriyolar SGK karşılıyor diye ama onun dışında bize argivit focus bide nutrigen üzüm verdiler nutrigen kullandık ama pahalı olduğu için devam edemedik iyi gelmişti argivit deneyemedik pahalı diye bize bu 3 ünü verdiler genel olarak gittiğimiz zamanlarda kontrole ayrı ayrı zamanlarda bizimkisi bu arada 4 yaş olcak Kasım'da 1 yaştan beri iştahsız 1 yaştan beri bu vitaminleri veriyolar bize bizde SGK karşılıyor diye hep polivit aldık maalesef ki çok pahalı vitaminler ve en az 3 ay 3 kutu kullanmak gerekiyor ise yaraması için bu vitaminlerin ondan biz SGK karşılıyor diye polivit kullanıyoruz hala daha iştahsız olduğu vitamin değeri düşünce bile alıyoruz polivit birde karadut özü ile çocuk macunları var ya iştah için denemeyi düşünüyorum deneyebilirsin sende
Ben götürdüm doktora o da polivit verdi zerre faydası olmadı
Başka doktor farklı surup verdi o da fayda etmedi
Bende bi bu şekilde denemek istiyorum
Hiç bisey yemiyor
Ablasıyla beraber oturuyor, sımariyor
Evet bizede etki etmedi polivit sadece işte vitamin değerlerini yükseltiyor diye veriyorum bende 1 yaşından beri iştahsız yemiyor maalesef bir iki lokma ölmemek için yiyor sanki o kadar ya abur cubur da vermiyorum oysaki akşam babası varken getiriyor öyle yani akşama kadar vermiyorum da bişey ama yemiyo bende zorlamıyorum napiyim yediği de patates makarna oda her zaman da değil birde börek yufkadan sigara böreği işte o salam sucuk falan o şekilde yiyor süt seviyo öyle başkada bişey yemez 4 yaş olcak Kasım'da zayıf küçük duruyo ama yemiyo yapcak bişey yok birde balık yağı denemek istiyorum bende kukulinin balık yağı vitamini var şokta kukuliyi seviyor onu görerek yer kullanır diye denicem bakalım olmadı dediğim gibi karadut özünü meyve suyu yapıp inciririm seviyor meyve sularını daha çok meyveci karpuz üzüm falan yiyor bizimki elma vs öyle birde macunlar var çocuklar için ya onları düşünüyorum denemeyi artık bakalım
2 yaşındaki çocuğun iştahi yoksa genelde vitamin eksikliğinden kaynaklıyor . Aslında iştah açıcı diye bir şurup falan yok sadece iştah kaybı olduğunda kilosunu ve vitaminlerini dengede tutmaya çalışıyor . Ben ocean you plus kullanmıştım
Doktora gidiyorum surup yazıyor hiç aslı yok
En son iki ay önce gittik normal cikti ama kilosu düşüyor ve hiç bisey yemiyor
Ben bundan kullanıyordum birde bu
Sabah yemekten yarım saat önce 5 ml şeklinde sonra yine yemek yemiyordu ama boyu ve kilosu yaşıtlarından yüksek olunca bıraktırdı doktor gerek yok dedi aç kalınca yer dedi öyle de oldu 😂
Ne biliyim sasirdim valla
Pazartesi başka doktora goturecem olmazsa
Kilosu da düşüyor
Hastalanmayancocuk aldı instagram sayfasında atom tarifi var bi bak istersen
Bakiyim canim sağol
Diş olabilir mi 2 yaşta azından dişler çıkıyor
Sanmıyorum canım
Başka bi doktor buldum da pazartesi goturecegim
Benim bebemde iştahsız 15 aylık 8 kilo düşük polivit verdi bize de ama hala yemiyor bende götürcem ay sonu
Herkese polivit yazıyorlar heralde
Onlar fayda etmiyor
1,477,869 soru
24,189,534 cevap
336,829 kullanıcı