2 soru tek baslik kizlar.
Sizce mayista denize girilir mi ona gore adet geciktirici alıcam aslinda almak istemiyorum evlenirkende kullanmistim sisirmisti beni yüzmede bilmiyorum zaten
2.sorumda tuvalet egitimindeyiz otelde nasil ayarlarim lazimligini da mi.goturmem lazim yoksa klozete takilandan mi alsam birde ayy kizlar kafamda cok buyudu bu iki mesele
Denize ben girmem. Alanyalıyım ama su ısınmamış olur maalesef Mayıs ayında. Ama güneşlenmek için idealdir.
Tuvalet eğitimi için lazımlık al bence yanına. Klozet adaptörüyle zor olur.
Korkar mi acaba geriler miyiz diye düşünmüyor degilim bende kenarda otururum diye düşünüyorum
Ben egede martta girmeye başlıyorum ama su sıcak olmuyor uyarayım. Ben soğuk su seviyorum. Adet geciktirici yerine tampon kullanmanı tavsiye ederim.
Kiz onu hic kullanmadim acikcasi icime kacar diye korkarim 🤣🤣
Hayatım içine koyuyorsun zaten 😂😂 kaçabileceği bir yer yok merak etme. 😂 ipini çekip çıkartıyorsun. İpi içine kaçsa bile parmağını sokup çıkartabilirsin çünkü soktuğun yerden ileri gitme ihtimali yok 😂 valla ped çekilmez. Hem koku yapıyor hem pişik yapıyor sürekli haşır haşır ses..
Adet için ben tampon kullandım sıkıntı olmadı. Çocuk için lazımlık al bence
Ondan korkuyorum kiz icime kacar diye 🤣🤣 lazımligimizi alayim olmazsa klozetten korkarsa bizim egitim geri teper
İpi var onu dışarda tutman yeterli aslında çok pratik bişey ama ben sadece tatilde kullandım
Hic kullanmadim canim bilmiyorum ki
İnternetten araştır kimyasal yerine bunu kullanman daha sağlıklı
Bir bakayım canım
Tuvalet için lazımlığa alışmışsa, onu götürün. Belki klozette zor gelebilir.
Adet geçiktirici için çok yan etkisi oluyor mu acaba? Kendim de tatilde alayım mı diye düşünüyorrum.
Evlenirken gene boyle olmustu o zaman kullanmistim ama sisirdi beni benimde ne zaman onemli birsey olsa regli olurum hic sasmaz lazimligi alalim en iyisi canim
Doktora da bir danışacağım sonra bakayım. Bu regl tarihleri hep zamansız oluyor. Teşekkür ederim.
Sor canım bakicam bende tampon demisler kızlar bir ona bakıcam
Ayy ben kayinvalideme giderken bile lazimligi tasiyorum. Tatile giderken net alırdım. Klozete oturmuyor cunku. Klozete takilanda basamakli vardi onu da istemedi. Artik senin cocugun neye alistiysa oyle devam etmelisin bence.
Gotureyim canım onuda yanimiza alayim
1,489,012 soru
24,338,588 cevap
345,958 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın