İyi günler hanımlar 5 gündür bez bırakmaya çalışıyoruz küçük tuvaletini öğrendi ama büyük tuvaletini hep altına yapıyor daha hiç tuvalete yapmadi napmayalim bilmiyorum hep güzelce konuşuruz anlatıyoruz tamam diye ama yine yapiyor nasıl bi yol izlemeliyim
Kaç aylık haftası dolsun alisir Allah'ın izni ile mesela altına hangi saatte yapiyo o artık o saatte götür küçük bir araba verebilirsin eline biz öyle alistik
3 buçuk yaşında saatini takip ettim götürdüm yapmadi iceri geçer geçmez yapmış altına yanımızda oyuncak götürüyorum oyun kuruyorum sakalasiyoruz
Korkuyordur o canım alaturka tuvalete bir de götür alışır belki ben ilk alaturka ile alistirdim sonra klozete geçtik alaturka tuvalete giderken de terlik giydirip kenarda yapmasını sağlayin
Valla cnm benm oğlumda büyük abdestini yapmıyor yazın başladim tuvalet eğitimine adaptör aldım olmadı lazimlik aldım olmadı.neler neler yapdim ödüller verdim 2 kere yapdi daha snra hiç yapmadı inat ediyor tutuyor 2 gün yapmadı karın ağrısından hastanelik oldu bezleri sakladm olmadı kakayi beze yapıyor hayla 3 yaşına girecek
Belki de kendini daha hazi hazır hissetmiyordur benim kızım 2,5 yaşında öğrendi
1,488,635 soru
24,332,961 cevap
345,727 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın