0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (6,523 puan) tarafından

2 soru tek baslik kizlar.

Sizce mayista denize girilir mi ona gore adet geciktirici alıcam aslinda almak istemiyorum evlenirkende kullanmistim sisirmisti beni yüzmede bilmiyorum zaten 

2.sorumda tuvalet egitimindeyiz otelde nasil ayarlarim lazimligini da mi.goturmem lazim yoksa klozete takilandan mi alsam birde ayy kizlar kafamda cok buyudu bu iki mesele

5 Cevaplar

0 oy
(4,734 puan) tarafından

Denize ben girmem. Alanyalıyım ama su ısınmamış olur maalesef Mayıs ayında. Ama güneşlenmek için idealdir. 

Tuvalet eğitimi için lazımlık al bence yanına. Klozet adaptörüyle zor olur. 

(6,523 puan) tarafından

Korkar mi acaba geriler miyiz diye düşünmüyor degilim bende kenarda otururum diye düşünüyorum

-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Ben egede martta girmeye başlıyorum ama su sıcak olmuyor uyarayım. Ben soğuk su seviyorum. Adet geciktirici yerine tampon kullanmanı tavsiye ederim. 

(6,523 puan) tarafından

Kiz onu hic kullanmadim acikcasi icime kacar diye korkarim 🤣🤣

(1,463 puan) tarafından

Hayatım içine koyuyorsun zaten 😂😂 kaçabileceği bir yer yok merak etme. 😂 ipini çekip çıkartıyorsun. İpi içine kaçsa bile parmağını sokup çıkartabilirsin çünkü soktuğun yerden ileri gitme ihtimali yok 😂 valla ped çekilmez. Hem koku yapıyor hem pişik yapıyor sürekli haşır haşır ses.. 

0 oy
(997 puan) tarafından

Adet için ben tampon kullandım sıkıntı olmadı. Çocuk için lazımlık al bence 

(6,523 puan) tarafından

Ondan korkuyorum kiz icime kacar diye 🤣🤣 lazımligimizi alayim olmazsa klozetten korkarsa bizim egitim geri teper 

(997 puan) tarafından

İpi var onu dışarda tutman yeterli aslında çok pratik bişey ama ben sadece tatilde kullandım 

(6,523 puan) tarafından

Hic kullanmadim canim bilmiyorum ki

(997 puan) tarafından

İnternetten araştır kimyasal yerine bunu kullanman daha sağlıklı 

(6,523 puan) tarafından

Bir bakayım canım

0 oy
(2,592 puan) tarafından

Tuvalet için lazımlığa alışmışsa, onu götürün. Belki klozette zor gelebilir. 

Adet geçiktirici için çok yan etkisi oluyor mu acaba? Kendim de tatilde alayım mı diye düşünüyorrum. 

(6,523 puan) tarafından

Evlenirken gene boyle olmustu o zaman kullanmistim ama sisirdi beni benimde ne zaman onemli birsey olsa regli olurum hic sasmaz lazimligi alalim en iyisi canim

(2,592 puan) tarafından

Doktora da bir danışacağım sonra bakayım. Bu regl tarihleri hep zamansız oluyor. Teşekkür ederim. 

(6,523 puan) tarafından

Sor canım bakicam bende tampon demisler kızlar bir ona bakıcam

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Ayy ben kayinvalideme giderken bile lazimligi tasiyorum. Tatile giderken net alırdım. Klozete oturmuyor cunku. Klozete takilanda basamakli vardi onu da istemedi. Artik senin cocugun neye alistiysa oyle devam etmelisin bence.

(6,523 puan) tarafından

Gotureyim canım onuda yanimiza alayim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.

Kategoriler