+2 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (215 puan) tarafından

Günaydın hanımlar aralıklı oruçla başladım şeker hamur işi vs kestim 1 hafta 10 gün denedim Gr bile veremedim sebebini bilmiyorum evde kendim egzersiz yapıyorum koşu bandı var evde bide vaktim oldukça 25-30-40 dakika şeklinde koşmaya yürümeye çalışıyorum boyum 163-164 civarı kilom 67 neden veremiyorum kilo 58-60 olsam yeter ama olmuyor bir türlü lütfen bana yardımcı olun neler yapmalıyım 

6 Cevaplar

+2 oy
(352 puan) tarafından

Suyu fazla tüket.ilk kez basliyorsan aralıklı oruç ile iyi kilo vermen gerekiyor.aksam 6 dan sonra yemek yeme meyve de yeme.16 saat aç kalma süresine uymak gerekir.

(215 puan) tarafından

Uydum aslinda hatta 20-22 saate kadar aç kaldım ama hiçcc vermemisim

-Reklam-
+2 oy
(215 puan) tarafından

Bayanlar cvp yokmuuuu

+2 oy
(7,051 puan) tarafından

Ahhhh bu kiloda olmak için neler vermezdim 

(215 puan) tarafından

Bende 58 olmak istiyorum 

+2 oy
(74 puan) tarafından

Aslında geçenlerde doktora görüşmüştüm doktor kansızlık ve vitamin değerlerin düşük kilo vermen zorlasabilir demişti bana belki de sizin de öyle olabilir her gün en az yarım saat tempolu yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim 

(4,522 puan) tarafından

Acaba hangi değerler düşük olunca kilo vermek zorlaşıyor benim hem demirim düşük anemim var hem hipotiroidi hem de genel d vitamini b12 düşük 

(74 puan) tarafından

İşte bu değerler dusukken kilo vermek zor 

Sabahları limonlu su için akşam da en az yarım saat yürüyüş yapın iyi gelir inşallah 

(215 puan) tarafından
+1

Kizlar limonlu su iciyorum egzersiz+ tempolu yürüyüş yapıyorum sabah bı tartıldım 66 çıktım çok mutlu oldum kaçamak yapmayı düşünmüyorum 

(74 puan) tarafından

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın 

(32 puan) tarafından

Canım bu değerlerin düşük olduğu için gitmiyor kiloların benimde öyleydi doktora git sana bunlar için ilaç versin ilaçlarını düzenli kullan ve diyetine sporuna aynen devam et bi anda hepsi gidecek ama ilaç takviyesi almazsan zor gider ğ

+1 oy
(2,080 puan) tarafından

Vitamin değerlerine baktir ve mutlaka 3 litre su iç.  Ben ne zaman şu içmeye başladım kilo.vermeye başladım.benim değerlerinde düşüktü ilaç kullandım 

0 oy
(74 puan) tarafından

Değerlerine baktırır mısın bazen Değerler düşük olunca da kilo verilmiyor 

Onun haricinde oruçtan ziyade ben sabahları sütun içine  muz çilek bal ve ciya tohumunu karıştırarak tükettim bol bol su içtim ve 1 hafta içinde 3 kilo verdim istersen onu da dene 

Keten tohumunu kaynaktip onu da içebilirsin onu da diyetisyen kayinvalideme önermişti ise de yaramış kayinvalidemde 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 298 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
+1 oy
5 cevap 201 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.

Kategoriler