0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar özür dileyerek soruyorum ama bilemiyorum  eşimle ilişkiye girdikten sonra duşumu alıp abdestimi alıp çıktım üstümü giydikten sonra uç çamaşırım ızlandı akıntı oldu  benim abdestim bozulmuş mu oluyor yoksa olmuyor mu ...

Kocaelide yaşıyorum deprem korkusuyla duşa girmekten korkuyorum  yakkalanırım diye

3 Cevaplar

0 oy
(3,376 puan) tarafından

Akinti ne normal beyaz akinti mi 

(12 puan) tarafından

Afedersin eşim boşalmıştı acaba o mu aktı tekrardan anlamadım

(1,148 puan) tarafından

Canım sana eşinin boşaldığını sormuyor arkadaş. Akıntı rengini soruyor. İlişki olmuş zaten sorudan anladık 😁

(12 puan) tarafından

Özür dillerim uykusuzluktan beyin devrelerim yanmış gibi iç çamaşırım koyu olduğu için anlaşılıyor du ama sıvı ıslanmıştı biraz

(3,376 puan) tarafından

Meni baska bisey akinti baska bisey onu anlarsin canim da iki turlu de guslun bozulmaz ama normal abdestin bozukdu onu tazelemeden ibadet edemezsin 

-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından

İlişkiden hemen sonra banyoya mı girdin ? Tam bilgim yok yanlış biliyorsam düzeltsinler ama heralde 15-20 dk bekleyip önce ufak lavaboya çıkıp öyle abdestini almak lazım

(12 puan) tarafından

Wc çıktım zaten deprem olucak diye wc girip hemen duşumu alayım dedim nolur nolmaz abdestsiz kalmayım dedim

(1,148 puan) tarafından

Sanmıyorum abdestinin bozulduğunu ama tam bu konuya hakim olanlar var dur etiketleyim buradalarsa yazarlar

@Alaska

@BETIGUL

(12 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(975 puan) tarafından

Gusül bozulmaz. 

(8,240 puan) tarafından

Evet canım bozulmuyor

0 oy
(3,172 puan) tarafından

Duştan önce tuvalete girdin mi?

(12 puan) tarafından

Evet girdim  sonra duşa girdim

(780 puan) tarafından

Bu duştan önce tuvalete gitme olayı erkekler için kadınlar için değil, bizim idrarımızı yaptığımız bölgeyle diğeri ayrı haliyle idrarını yapınca akıntı gelmiyor , bu akıntı gusülü bozmuyor namaz abdestini bozuyor diye biliyorum

(8,240 puan) tarafından

Çok afedersiniz ama ilişki sonrası kadında gitmeli gene çok afedersiniz hafif ıkınınca içinizdeki tüm meni çıkar dışarı  tuvalete gidince öyle yaptıkdan sonra gusül abdestinin sıhhati daha  etkili olur

(780 puan) tarafından

Yani iç rahatlayacaksa yapmak en güzeli 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
15 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sulemhmt (802 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 37 göst.
+1 oy
7 cevap 251 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,095 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 329 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (6,701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,406 soru

23,844,214 cevap

319,504 kullanıcı

...