+2 oy
64 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (22 puan) tarafından

Oğlum 26 aylık tuvalet eğitimi veriyorum daha net kendini ifade edemiyor ama çişi gelince hareketler ile söylüyor ama büyük abdestini yapınca korkuyor onun için büyük abdesti yapana kadar bez bağlıyorum nasıl alıştırabilirm büyüğünü yapınca ağlıyor bağırıyor yapmaktan vazgeçiyor böyle bir durumu yaşıyan anneler var mı  nasıl çözüm buldunuz 

1 cevap

+2 oy
tarafından

Evet benim kızım da çok korkmuştu büyük tuvaletinden bende aynı senin gibi post açmıştım burda Allah razı olsun bir arkadaş bana bezini lazimliğinin ustune aç dedi açtım güzelce konuştum oturdu yine gözleri doldu ben elinden tuttum bak bezin var oraya yazabilirsin annecim dedim elime de sevdiği bir şekeri aldim yaparsan sana ödül verecem diye ve elini bırakmadım yapana kadar oyle cesaretlendirdim yaptıktan sonra da beraber döktük sifona da kendi bastı ellerimizi yıkayıp alkış yaptık hatta bay bay da yaptık baya mutlu oldu 😂 çok şükür öyle atlattık istiyorsan dene canim o bezi açmamla korkusunu yendi çok şükür 

(22 puan) tarafından

Klozet gibi olan lazım dimi bende alayım 

tarafından

Yok bizimki sandalye gibi olanlardandi

(22 puan) tarafından

O zaman fark etmiyor lazimlik şekli 

tarafından

Yani bezini üstüne rahat açabileceğin olsun da gerisi fark etmez

(22 puan) tarafından

İnşallah işe yarar ya bari oğlanı tuvalet e alistryim ikincisi doğmadan 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 245 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belsev (889 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,536 soru

24,112,402 cevap

333,046 kullanıcı

...