+1 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Esimden bekledigim iki saat basbasa vakit gecirmek ve bana icten bi sarilis ama yok yapmiyor istemiyor benimle disarda bi kahve icmek bile.bayramdan once tartistik halaa onun etkisi gecmedi.ondan istedigim ilgi alakayi goremedikce hircinlasiyorum 4 yasinda cocugumun kolunu sertce tuttum vlcdan azabindan oluyorum.gun gectikce soguyorum esimden.bi konusalim dedim konus konus nereye kadar diyo delircem kendimi ifade edememekten anlatamamaktan yoruldum yiprandim napicam ben

5 Cevaplar

+2 oy
(371 puan) tarafından

Susmak en güzel cevap. Duvarla dertleş taşa anlat hali koltuk tv ne bulursan eşyaya anlat konuş kocaya konuşma sus otur. Bakkk nasıl hersey yola girecek.  Bırak yoksay yokkkkk.  Görme duyma çocuğuna odaklan sadece . Onunla güzel  vakitler geçir 

(9 puan) tarafından

Anlatacak kimsemde yok zaten.o benim herseyimdi eskiden boyle degildi.ailesine yakina tasindik 5 yil once ogunden sonra soguduk brbirmizden.nolursa olsun onlari savunuyor deli oluyorum.susmayida denedim ama yine olmuyo ofkem katlaniyo ice soguyorum sinirleniyorum neden evliyiz konusamicaksak .herseyi batmaya basladi esimi gordukce sinirleniyorum kafamdaki icimdekilerden dolayi konusamamaktan dolayi

(371 puan) tarafından

Benim gibisin sende ama yapacak birsey yok işte.  Konuşmayacaksın bir erkeğe yok sayinca belki adım atar sana . Dene bir bakalım.  

(66 puan) tarafından

Kızdım olmadı bağırdım olmadı konuştum olmadı bende bir sustum evde yokmuş gibi çözk zoruna gittiğini söyledi sana diyeceğim sey sus yoksa evinde çocuğuyla ilgilen her aradığında açma mesaj atarsa geç cevap ver felan yatakta da dön totonu yat böyle böyle senle ilgileneceksin 

(9 puan) tarafından

Denicem soylediklerini ama cozum olcagini hic sanmiyorum iyice odun oldu sen sus o senden cok susuyor yoruldum surekli surat asık mutsuz normalde bile yani.gulmeyi eglenmeyi unuttum artik

-Reklam-
+2 oy
(9,485 puan) tarafından

Kendini sev içinde olmadıkca olmaz zaten sonradan olsada senin zorunla olur buda bir anlam ifade etmez yani benim için etmezdi seni bilemeyecegim 

(9 puan) tarafından

Etmiyo evet hicbir anlamiyo kalmiyo ben soyledikten sonra

+1 oy
(3,318 puan) tarafından

Bir süre takma umursama çocuğunu al git kahve iç eğlen eşi. Gelincede yokmus gbi takıl bak nasıl konuşuyor senle

(9 puan) tarafından

Herkes aynisini soylemis denicem sagolun

+1 oy
(9 puan) tarafından

??????????????????

+1 oy
(405 puan) tarafından

Hepimizin evinde bence aynı sıkıntı var bende eşimle vakit geçirmeyi çok istiyorum ama o çalışıyo hem hayvanlarımız var onlara bakıyo kahveye gidiyo evde olunca da tv telefon uyku üçgeni içinde konuştum bir iki gün iyi sonra yine aynı sustum küstüm konuşmadım o daha çok küstü konuşmadı küçük bir ilçede yaşıyorum gezecek vakit geçirecek ne bir yer ne bir insan var bende senin gibi eşime olan sinirimi evladımdan çıkarıyorum onu çok seviyorum ama evliliği hiç böyle hayal etmemiştim :(

(3,318 puan) tarafından

İnsan istemeden çocuğuna sesini yükseltiyor ufacık seyelr bile batıyor insana yoruldugumuz ve sevgi eksikliginden oluyor o yüzden cocugunla vakit geçirecek seyelr yapmaya çalışacaksınız benm esmde aynı hatta bı ara eve olanbildigince geç geliyordu kavgalari kestim umursamadım param yok dedim sukadar at verdi çocukları alır yemeğe giderim markete giderim bisimi beğendim resmini atiyorm bu güzelmiş diye bakiyorm almış bu ara eve erken geliyor cocukalrla zman geciriyor çok para harcamam da dikkatini çekmiş toplarkan aferim diyenin yoktu nede olsa 

(9 puan) tarafından

Bende ilcedeyim cok cevremde yok..ayni beni anlatmissin bir iki gun duzeliyo sonra yine ayni

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 358 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (371 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
11 cevap 519 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 246 göst.
13 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (642 puan) tarafından soruldu