+3 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Arkadaşlar eşimle 10 gündür konuşmuyoruz telefonunda bir kız gormustum ve faceden de sürekli bakıp sildigi kızlar var bende bu yüzden trip attm yani gelip yanıma gönlümü almasını bekledim ama asla almadı dün ben gittim yine yanına Çek elini git yanımdan ben sarılıyorum ona gözünü kapatp beni iteliyo bende bugün yazdım işte beni sevmedigino görüyorum artık ilgi göstermediğini bende bundan sonra cocuklarm için bu evdeym yazdm işte daha uzun yazdm bı sorunun varsa benimle konuşmana gerek yok bundan sonra babam orda ara dedim bana bu saatten sonra kimseye eyvallahim yok ne konuşacam seninle falan yazdı ve ben şuan çok kötüyüm ağlıyorum napmam lazm

11 Cevaplar

+3 oy
(8,614 puan) tarafından

Adam seni resmen umursamıyo sen kadın gördüm vs diyip ona nasıl sarılıyosun kendini ezik gösterme asla aksine o senin peşinden koşup gönlünü alsın. Sen tavrını göstermediğin sürece o zaten böyle yapacak hem suçlu hem güçlü yani çok sinirlendim kendinden ödün verme başka diyicek bişeyim yok . 

(378 puan) tarafından

Evet canm haklsn zaten beni artık istemiyo eyvallahim yok diye mesaj attı 

(8,614 puan) tarafından

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun 

(378 puan) tarafından

Ailem arkamda değil beni istemeyen bir adamla evlym inan bilmiyorum

(8,614 puan) tarafından

Kaç tane cocuğun var kimseye kolay kolay bosan diyemem ailene anlatsan ne diyor 

(378 puan) tarafından

2 çocuğum var ailem arkamda değil katlan diyorlar 

-Reklam-
+3 oy
(56 puan) tarafından

<!--StartFragment-->Eğer eşin sana tamamen sırt çeviriyo ve konuşmayı reddediyorsa kendini daha fazla yıpratmamak için onun tavrını gözlemle ve kendi mutluluğunu ön planda tut bence canım en mantıklısı bu

(378 puan) tarafından

Öyle yapacam artık 

+2 oy
(378 puan) tarafından

Lütfen okuyup gecmeyin bana bir akıl verin çok kötüyüm 

+2 oy
tarafından

Severek mi evlendiniz?

(378 puan) tarafından

Görücü usulü 

tarafından

Ailede sadakat çok önemli ya .ailen arkanda duruur mu

(378 puan) tarafından

Evet 2 tane

(378 puan) tarafından

Durmaz ailem arkamda 

+2 oy
(27 puan) tarafından

Bu adamlar hep böyle sorun hiç onlarda değil kendini küçük görme o geldiğinde telefonunu sakla biseyler çeviriyomus gibi yap eşini tanırsın ilgiyi üzerine çek onun davrandığı gibi davran ama çok belli etme giyin parfüm sık kendi resmini çek onun göreceği yerde onun geldiğini sanki bilmiyormus gibi senin ondan uzak kalman onun işine gelir kafa rahat çünkü bunaltma ama kendinin de var olduğunu belli et ben öyle yapmaya çalışıyorm

(27 puan) tarafından

Seninde o telefon ile birilerine ulaşabileceğini bilsin ve bu durum ilerlerse ailene yada ailesine söyle yanlız olmadığını bilsin

(378 puan) tarafından

Çok yaptm umrunda değil 

+2 oy
(240 puan) tarafından

Yüz vermeyin yoksa daha fazlasını yapar şuan sana haklı olduğunu göstermeye çalışıyor sakın yüz vermeyin konuşmasın nereye kadar olmadı sizde annenşze anlatırsınız 

(240 puan) tarafından

Yapmaya özür dileme ozmn annene anlat durumunu  eğer cinsellik bile yaşamak istemiyorsa hayatında biri olabilir mi 

(378 puan) tarafından

Zaten gece elinde telefon 1 saat ben uyuyorum zannetti telefonun sesinide kismisti

(240 puan) tarafından

Kendini doldurma bende neden söyledim hem senle konuşmuyor bide üstüne cinsellik olmayınca öyle dedim belki sana kırılmıştır bilmiyorum ki ama baya abartmış sen bence aile büyüklerinden birisiyle konuş bence böyle evlilikmi yürür canım 

(378 puan) tarafından

Konuştum mecbur katlanacan diyorlar bacm

(240 puan) tarafından

Yok artık insan bi konuş destek çıkar 

+2 oy
(378 puan) tarafından

Kimse yokmu başka 

+2 oy
(1,258 puan) tarafından

Anladığım eşin seni istemiyor konuştuğu biri filan mı var ya da kafasını karıştıran 

(1,258 puan) tarafından

Yani sana boşan ya da boşanma diyemem o karar senin ama bu duruma ne kadar katlanabileceksin ki bide kadınların şüpheleri genel de gerçek çıkıyor ezdirme canım kendini 

(378 puan) tarafından

Kimsem yok canm arkamda bir süre katlanmak zorundaym bakalm hayat beni nereye götürecek 

(1,258 puan) tarafından

Zor durum Allah yardımcın olsun canım kendini ezdirme o zaman bırak özür filanda dileme senin özür dileyecek bir suçun yok ki

(378 puan) tarafından

Yani ne blm sanki hayat şuan durmuş gibi

(1,258 puan) tarafından

Öyle hissetmen normal canım kolay bir durum değil yaşadığın ama iyi düşün eşini uyaracak biri varsa onunla konuş durumu

+2 oy
(1,465 puan) tarafından

Bütün cevaplarını okudum belliki hayatında biri var ya da tek gecelik ilişkileri var 

Eğer imkanın varsa böyle bi insanla ömrünü tüketme 

Ama yok eğer ayrılamam diyorsan delil toplayıp çekişmeli dava aç bırak sürünsün mahkemelerde

Evde sizinle sakın çıkma 

(378 puan) tarafından

Hayatında biri var heralde yada birini seviyor

(1,465 puan) tarafından

Sağlıklı erkeğin cinsel yönelimi farklı değilse  düzenli ilişkisi olur ya karısına yönelir ya da başkasına maalesef.Allah yardımcın olsun kardeşim

+2 oy
(4,330 puan) tarafından

Senin özür dilemen bir durum yok. Öz saygın olsun. Suçlu olduğu halde eşin tavır yaparak üste çıkmaya çalışıyor. 

+1 oy
(21,831 puan) tarafından

Kös kös geri gideceğiniz olayları büyütüp kavga haline dönüştürmeyin hem trip atayım hem adım atayım dersen götü kalkar böyle 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 260 göst.
26 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek03 (9 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
11 cevap 549 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 259 göst.
13 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (655 puan) tarafından soruldu