0 oy
30 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (46 puan) tarafından

Mrb hanımlar o kadar doluyum ki buraya yazmasam patlayacam her halde eşimden bıktım artık 2 hafta oldu işe gitmiyor kolunu incitmiş diye evdedir artık çekilmiyor gerçekten sürekli kavga tartışma stresten başım midem ağrıyor 2 buçuk yaşında çocuğumuz var ne kadar zararlı şeyler varsa onun yüzünden çocuk öğreniyor yapıyor asla laftan anlamıyor kaç defa söylüyorum çizgi filim açma çocuk fazla televizyon izlemesin ama sanki duvarla konuşuyorum asla anlamıyor onun yüzünden çocuk bağımlı gibi olmuş ben tvyi kapattigim zaman çocuk krize giriyor bildiği üç beş kelime vardı onun yüzünden oda unutuldu onun yüzünden evliliktende çocuktan da soğudum yemin ederim sinir hastasi etti beni sürekli düşüncesiz davranıyor ne desem anlamıyor söylüyorum ama yine aynı ne yapacam ne edecem bilmiyorum çocuğu o kadar kötü etkiliyor ki söylediğim zaman birşey olmaz deyip geçiyor sürekli çocuk bakımında yaptığım herşeyin tersini yaptığı zaman bu sefer ben laf geciremiyorum çocuğa beni dinlemiyor bağırıyor ağlıyor nasıl baş edecem bu durumla kaç defa dedim sırf bu yüzden boşanırim diye anlamiyor 🤦‍♂️🤦‍♂️

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 237 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ayseisik (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,934 göst.
23 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aslicikk (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,440 göst.

Kategoriler

1,486,710 soru

24,304,979 cevap