+2 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Kızlar aile apartmanında oturuyoduk eşim tek erkek evlat olduğu için eşimin üstüne ailesi çok titriyo 

Aynı eve taşındık yine 

Ama tüm işi benden bekliyolar ev işleri temizlik yemek düzen görümce çocukları dağıtcakmış ben topliycakmışım eşimin babası böyle dedi

Yani hep bize hep bize diyolar

Ben kahvaltı hazirlamistim kahvaltımı yaptım kaldirdim 

Kaynana kayinbaba eşim hastaneden geldiler kayinbaba dedi ki bizde gelin kahvaltı hazirlamistir diye bekliyoduk dedi bende yalan söylemek zorunda kaldım basim agriyo hazirlayamadim dedim kendi kahvaltımı zor hazirladim dedim 

Esimede yalan söylemek zorunda kaldım çünkü birbirlerine çok bağlılar kendileri haksız oldukları durumlarda beni haksız kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyolar bende bu durumdan yıldım artık 

Bi altkatta görümce oturuyo yakininda ne kaynana ne kayinbaba nede elti nede görümce var kimse yok rahat rahat oturuyo ondan istemiyolar temizlik yemek kahvaltı hep benden istiyolar bide hazirlaninca görümceyi cocuklarini cagiriyolar

Siz olsanız naparsınız kızlar 

8 Cevaplar

+4 oy
(2,735 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Cinnetle hepsine saldiririm senede 3 4 kez görmeme rağmen sinir olup evime öyle geliyorum.Bunlar kendi kızlarına kız gelinede eşek muamelesi yapan sürüngenlerdir.Bu sürüngenler gelini adeta bir boks ringindeymiş gibi her işe kosdurup daha sonrada memnun olmayan Arizona kertenkelesi gibi akrabaların içinde renk değiştirirler...(Eşek sözü meclisden dışarı sana demiyorum ama onlar öyle algılıyor biz gelinleri )

Napsan yaranamzsin herkesden birtane  o evin tek ogluda senden iki tanemi kopyaladilar sanki valla ben ağzıma geleni söylüyorum...zor yollardan çoğu kez zor gecdim eşimde onları savunduğu halde hepsine verip veriş dirdim .... adım deli gelin....evet ama kafa rahat kimse istemediğim hiç birşeyi yaptıramaz ayaklanma çıkarırım babamda olsa benim huyum bu....bende isterim yumuşak huylu ama olamıyorum hayat zalım....

(328 puan) tarafından

Ağzına sağlık canım çok doğru sölüyosun 🙏🙏🙏

(2,735 puan) tarafından

Ama napalim yani ezilirsen iyisin ezilmezsen kötüsün madem öyle kötü ölüm gelme ...

(328 puan) tarafından

Aynen öyle 

-Reklam-
+2 oy
(23,445 puan) tarafından

Aynı evde yaşamayı kabul etmezdim çünkü işin en büyük yanlışı birlikte oturmak kısmında 

(328 puan) tarafından

Ben ayrıldım sırf bu yüzden çocuklar için barışmak zorunda kaldım 

+2 oy
tarafından

Aile apartmani PISMANLIKTIR

(328 puan) tarafından

Aynen öyle bende yalan uyduruyorum onlara yapcak bisey yok 

0 oy
(2,366 puan) tarafından

Bu ben yemin ederim.hatta biz berqber yaşıyorduk benim eşimde tek oğlan.sustum sustum bir gün akşam kayınbabam evden kovdu beni.çantamı hazırladım kafaya koydum boşanacam diye.kendi ailem yüzünden gidemedim.sonra ilk çocuğum oldu.bu sefer kendi evimize taşındık tabi yine yan yana.kaynanamla tartıştım diye akşam vakti içmiş geldi annemle tekiz bana demediğini bırakmadı ağlattı lohusayken sütüm kesildi.yine gidemedim.ara ara hep böyle kavgamız oldu.en son kaynanam kocamı doldurunca kaynanamı karşıma aldım konuştum içimi boşalttım.sonrada annemi arayıp görümcelerin yaptıklarını anlattım o da babamı aramış babam rezil etti kayınbabamı.benle küstüler hepsi.geçen senede şimle tartıştım babam geldi almaya o zaman eşimle babamın patronu ortak.adam bunları rezil etti köyde herkese anlatmış cimriliklerini bana yaptıklarını.o gün bugündür evime ayak basmazlar. Bi kaynanam gidip geldi o da şimdi gelmiyor artık.eskiden tarlaya işçi gelirdi hepsinin yemeğini ben yapardım kaynnamda hazıra konardı.şimdi hep yemek yapıyor hem tarlaya gidiyor.sende bacım eline geçen fırsatta yaygarayı kopart.bak bunlar sadece yaptıklarının bir kısmı.daha çok şey var.böyle insanlar oldukça evliliğinde bir süre sonra patlak verir.

(328 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın sen ve ailen keşke önceden rezil etseydiniz o değişik varlıkları 

Benim Görümce bana iftira attı eşime anlattım eşimde ona inandı o da iftira attı bana ben en sonunda foyasını ortaya çıkardım herkese söledim bana iftira attigini çocuğunun üstüne yalan yere yemin etmiş ben şok oldum tabi çocuğu şu an 3 yaşında ve wc eğitimi vermeye calisiyo çocuğu anlamıyomuş bezi tekrar taktı çocuğuna ve çocuğu konuşamıyo dili dönmüyomuş ben 11 senelik evliyim kınamda bi başladı ortalığı karistirmaya 11 senedir eşimle eşimin ailesiyle aramı açmaya calisiyo 

Tabi ben çocuğuna üzülüyorum keşke kendisinden ciksaydi çok iyi olurdu 

0 oy
(379 puan) tarafından

Kac yaşından, kaç yıllık evlisin canım?

(328 puan) tarafından

30 yaşındayım 11 senelik evliyim 

(2,735 puan) tarafından

Vay be bu anlattıklarına bakılırsa ben ufaksin sandım taşırız aman geri durma....ben 30 yaşındayım 15 yıllık gibi zor yollardan gecdik 5 yıldır evliyim....

(328 puan) tarafından

Evet canım Bende zor yollardan geçiyorum malesef taşınmak istiyorum ama nafile kimse beni takmıyo burda

İse girerim dedim baktım onada tamam diyolar ama artık dayanamıyorum işe girmekten vazgectim 

Bu erkekler evlenince analarinin babalarinin gözünde çok kıymetli oluyolar nedense 

(2,735 puan) tarafından

Ayaklanma ayaklanma.....başka çare yok ....inan anlatamacagim kadar zor yıllardan geçtum gelmezler yanıma..oraya giddigimded yemek bulaşık başka hiçbir şey yapmam..iki bebekle çok bile...onlarda iade bizde yiyoruz evlerinde yatıyoruz..gurbetdeyim eşim olmasa hiç gidmem

(328 puan) tarafından

Doğru diyosun artık bende büyük kavga edicem

0 oy
(4,777 puan) tarafından

Kendi adıma konuşuyorum Ben bu kadar sıkıya gelemem dostum ya boşanmaya kadar gider konu yada o apartmandan uzağa taşınırım aslaa haksızlığa gelemem 

(328 puan) tarafından

Büyük konuşma canım Bende diyodum asla oturmam diye ama başıma geldi boşancaktim 1 sene ayrı kaldım ama çocuklar için barışmak zorunda kaldım tabi yeri geldiğinde bagiriyorum eş ailesine çünkü herseye karışmaya calisiyolar

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Bizde aile apartmani ama aç olsalar bile benden yemek beklemezler..

(328 puan) tarafından

Zaten yemek beklememesi lazım eş ailesinden hiç kimsenin 

Çok saçma değil mi ya hasta değiller hasta olsalar zaten altlarinda arabalari var tıkır tıkır gidip hastaneye iyileşip geliyolar ben ne alaka benden bekliyolar kahvaltı yemek temizlik ben hizmetçi değilim ki ya bunu dediğimde bu hizmetcilik değil diyolar ne bu hizmetcilik değil mi sence 

(3,141 puan) tarafından

Hizmetçisi valla ben yapmam karşı yarafta allahtan böyle bir talepte bulunmaz çoğunu kayinvalidem yapar indirir yemek benden yemek temizlik falanda asla beklemezler 

(328 puan) tarafından

Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin o zaman 😊

(3,141 puan) tarafından

Amin inşallah sende mesafe koy gitsin

(328 puan) tarafından

Koydum canım pek muhatap değilim 

0 oy
(4,686 puan) tarafından

Boyle bir secenek sunmak istemezdim ama artik tartik ayaklan, uapmiyorum hadi bakalim de. 

Ben hizmetciniznkoleniz defilim, isinize geliyorsa duywceksin. Herkes kendi isini kendi gorsun

(328 puan) tarafından

Ben hizmetçi değilim dedim bu hizmetcilik değil diyolar 

Annem Babam gibi görcekmişim onları ya babası sürekli beni süzüp süzüp bakıyo rahatsız oluyorum kızım diyo ama içi ne diyo Allah bilir eşime dedim rahatsız olduğumu babam öyle bisey geçirmez içinden diyo sanki içini görüyo tövbe yarabbim günahını almak istemiyorum ama bakışlarından çok rahatsız oluyorum

(4,686 puan) tarafından

Cikamiyorsan baska eve olay cikaracaksin baska yolu yok. Bakiyorsa, tersle, ne bakip duruyorsun baba de. 

(328 puan) tarafından

Bi daha öyle bakarsa diycem 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 137 göst.
+1 oy
1 cevap 159 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (328 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 343 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (328 puan) tarafından soruldu
+2 oy