Babaannemiz üvey neyse Annem falan aynı,evde kalırmış ablam 3 4 yaşlarında çocuk bu kadın ekmeğin,,arasına reçel mi bal mı ne koyup yermiş ablam da görmüş ,nene bana da ver demiş bu iğrenç kadın kapıyı kilitleyip yiyip ablama hiç vermemiş.ablam da ağlamış .Annem babama anlatmış babam da reçel alıp gelmiş Annem de çocuklara ekmeğin arasına koyup verirmiş .bu iğrenç kadın hala böyle nefret ediyoruz
Başka ablam var buda biz çocukken bize yemek vermezdi evden kovardı.öğle yemeğine kadar gelemezdik.ya inek otlatır yada oyun oynardık öğlen yemek yedik ya akşam yemeğine kadar bir şey vermezdi .okuldan geliriz açız ablam börek yapardı bir tane vermezdi alırsak döverdi ama babam alıp alıp yerdi.Canımiz isterdi sıcak sıcak ama vermezdi çok dayak yedik.Evlendi de kurtulduk şimdi kendi çocuğu için 10 defa sofra serer .Bende hep enişteye anlatırım ablam bize yemek vermezdi şimdi oğlu için saat başı sofra seriyor diye .Bu nasıl içime dokunduysa evlendim bir gece hüngür hüngür ağladım eşim ne oldu dedi telaşlandı dedim böyle ablam yemek vermezdi diye:(
Son olarak fa sitede bir kadın var diğer kadınla kavgalar geçen yaz herkese lolipop fermiş bu kadının çocuğuna vermemiş. Çocuk ağlıyor annesine anlattı bende duydum çok üzüldüm kadın da boş ver ben babana aldırırım dedi başka yiyecekler verdi oğluna.