+2 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Kızlar ust komsum saolsun bna iyiliği hep dokunmustur Allah razı olsun ama bu son yaptığı biraz bni uzdu ve sanki okdr da jyi deilmis iyiliği de gösterişmis gbi geldi ama bilmiyorum kafam karıştı 3 tane bebek arabasi var çocukları kocaman olmuş yani anlicaginiz kullanmıyor da bnmde ikinci cocugum dogdu oğlum 3 yaşında oda bna dediki baston arabami sna verim braz ariza verihor ama tamir edersin bazen büyük cocugunu koyarsin dedi esinle bi yere giderseniz o araba 3 ay evimin onunde durdu birgun sessizce almış  bna telefon etseydi verirdim sordum sn mi aldın dye ykk sni aricaktjm frsatim olmadı ykk ablam gelmis çocuklar snin kapinda görmüş ağlayip.istemsler dedi bnde almisim diyor sna lazimsa verim dedi bnde yok  bna lazim deil kirik ztn kullanılmıyor dedim sz verdiginiz bi esyadan pişman olup tekrar alırmisniz bnm tuhafima gtti dogrusu

8 Cevaplar

+3 oy
(12,101 puan) tarafından

Bu kaçıncı bebek arabası postu bugün :Djsjs

(1,489 puan) tarafından

Bnde siteye yeni grdim aslında:))

(12,101 puan) tarafından

Valla 3 ya da 4 oldu sayamadım 😁 kırıkmış zaten kullanmıyormuşsun sende. Boşver alırsa alsın

tarafından
+1

Bi tane de ben açıcam ahshah

Değişik ayıp olmuş yaptığı en iyisi uzak dur böyle ufak tefek bile olsa bişeyler alıp vermeyin bir birinize

(1,489 puan) tarafından

Yok bn artık asla ynede buyuk konuşmuyorum hayatı bisy olur yardim isteyeblirm ama bsy verse almam bdaha geçende dedi oyuncak vercem oğluna bnm kzlar büyüdü dedi bn yok evde dolu dedim cocuk oynamıyor dedim

(3,600 puan) tarafından

Bebek arabasi ya çok pahalimi çocukların en.uhtiyaci şey herkes ordan birdan bulmaya calisiyor

-Reklam-
+3 oy
(3,666 puan) tarafından

Tekrar isteyeceğim bir şey ise vermeden önce söylerim zaten. Diğer türlü o verdiğim şey artık benim değildir. 

(1,489 puan) tarafından

Bazi insanlar vardir copleri bile onlara degerlidr ya o hesap :)

+2 oy
(5,220 puan) tarafından

Ay asla tenezzul etme bi daha bosver kiz 

(1,489 puan) tarafından

Yok bnm oğlum ilk doğduğunda bna dediki asla araba alma bnmkilerden sna vereyim iyiki onu dinlemedim ogluma em guzelini aldim o hareketinden sonra bsy istemiyorum gecen komşularla toplanip geldiler yani bn yne guler yuzle karsiladim hic bahsini bile açmadım 

(5,220 puan) tarafından

En guzelini yapmissin canim Allah icin de kapat konuyu bi daha da minnet etme 

+2 oy
tarafından

Bence sana verme niyetinden dönmüş sanırım ablası aaa bize neden vermedin falan mı dedi ne neyse kendin alırsın ikinci el ucuz zaten ama sana veririm demesi sonra başkasına vermesi ayıp olmuş 

(1,489 puan) tarafından

Yok çocuklar görmüş ağlamış bnde anlamadim ama gecen çocuklar oyun oynuyodu arabayla 

tarafından

Boşver takılma sen ikinci el al valla çok iyi oluyor bir araba için kırılma 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Kaynnaama ve eltime bavul vermiştim onu istedim çünkü getırıcez deyıp ıkı taraf da 3-5 ay şehir şehir gezdırdıler ama kıyafet makyaj malzemesi vs istemem komşunun yaptığı davranışın altında başka neden olabılır iyi düşünüyorum çocuk istemıştır 

(1,489 puan) tarafından

Bnde ndn arıyorum bulamadim 

+1 oy
(4,238 puan) tarafından

Verdiğim bir şey tekrar lazım olunca pişman olduğum oldu ama asla geri istemem. 

Sizin kullanmadığınızi görünce almis sonra sorunca utanmış olabilir. Normalde aranız iyiyse bence zaten kırık bir şey için dargınlık olmasın. 

(1,489 puan) tarafından

Bilemiyorum ki 

+1 oy
(719 puan) tarafından

Almak istese bile size söylemesi gerekiyordu sizden habersiz alması çok saçma 

0 oy
tarafından

Kadın bence doğruyu söylüyor. Ne yapacak lazım olmayan birşeyi . Ki söz vermezdi sana 

(1,489 puan) tarafından

Öyle mi diyorsunuz 

tarafından

Kesinlikle öyle bence 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 299 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Serpil Kubis (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
+2 oy
12 cevap 542 göst.