+2 oy
239 göst.
önce Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından

1 yıl oldu buraya taşınalı hiç istemeyerek geldim buraya ama kiralar Bi tık daha uygundu sıfır ev ama uygun fiyat dedik. 6 daire var binada site içinde o kadar sıkıcı ki arada çocukları alıp aşağı iniyorum hiç kimse yok birbirini görseler bile kimse kimsenin yüzüne bakmıyor. Gurbetteyim bide aile de yok. Çocukları alıp bi markete gidip ordan parka girmek birqz iyi geliyor ama küçüklüğüm gençliğim cıvıl cıvıl bir mahallede komşularım çocukların aşağıda birlilte geçirdiğim için bu yalnızlık tuhaf geliyo. Ama heryer heralde şuan aynı şekilde sanırım üzücü 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (219 puan) tarafından

Bosver en iyisi bende gurbetten geldim geldigim yerde aynı benim arkadaslarım gibi sandım sürekli kalabalık ic iceydik komsularla ama hep dedikodular kavgalar herkes herkesle küsüyordu en son bende güzel darbe yedim en yakın gördügüm meger arkamdan ne dedikoldular ediyormus elimi etegimi cektim ve cook pişmanım keske binaya ilk geldigimde kimseyle muhattab olmayıp kendi halimde olsaymısım bu kadar üzülmezdim cogunu eledim tek bir iki kişiyle muattabım onlarda gercekten dürüst oldugu icin .

-Reklam-
+2 oy
önce (1,269 puan) tarafından

Kalabalik olsaydı sıkıntısı daha büyük olurdu emin ol 

. Kimse kimseyi çekemiyor bu devirde . Tek olmakta güzel bence 

+2 oy
önce (193 puan) tarafından

Eskideymiş o cıvıl cıvıl mahalle ortamı şimdi herkes herkesten korkuyor valla selam verecek olsan karşındaki kişi sana zarar verir diye korkuyor insan. Artık güvenli bir ortam hiçbir yerde yok 

+2 oy
önce (5,155 puan) tarafından

Aman bizde varda cok hayirlilar sanki dedikodu giybet baska bisey yok 1 senedir gitmiyorum 

+2 oy
önce (6,407 puan) tarafından

Normal binada oturuyorum benimde komşum yok . Olsunda istemiyorum zaten kimseyle ne uğraşacak nede onlara harcayacak bir zamanım var . Nerde çokluk orada bokluk kafasındayım . Biriyle görüşsen senden birşey duysa gidip başkasına anlatıyolar o ona o ona derken hoppp bir bakmışsn herkez senin bütün hayatını bilmiş oluyorsun buda hiç hoşuma gitmiyor benim . Tek tabanca gayet iyiyim böyle ben 🤣

+2 oy
önce (2,245 puan) tarafından

Az insan çok huzur. İki arkadaşım var bana yetiyorlar. Bırak mahalleden binadan kimse ile görüşmek istemiyorum istemem de. Zaten kimsede selam vermez birbirine.

+2 oy
önce (5,448 puan) tarafından

O son komsuluklar biz küçükken yaşandı ve bitti 

+2 oy
önce (981 puan) tarafından

Benim komşular var da ne b.oka yarıyor. İşlerine geldiği gibi hepsi. Kendi çocukları varken ben elimden geldiğince destek oldum ama benim bebeğim olunca ne destek gördüm ne bir şey. Gürültü çok geliyor dedim, bebek uyuyamıyor diye söyledim hiç tınlamadı bile. Yani daha neler neler 

+2 oy
önce (9,741 puan) tarafından

Elhamdülillah komşudan yana hep yüzüm güldü fazla istemem 2 yada 3 kişi ile komşuluk yaparım şuanda öyle 2 komşum var bacı kardeş olduk diğerleri ile selamın aleyküm aleyküm selam o kadar

+2 oy
önce (3,188 puan) tarafından

7 yıldır buradayım aynı senin gibiyim ben seni çok iyi anlıyorum kendi memlekinde kimseyi bilmeden bile yüzler tanıdık şive aynı bizim burada da aynı kimse selam vermez bile ben çağırdım bir kere hiç bir daha ne çağıran oldu ne gelen öğle soğuk insanlar 

+2 oy
önce (4,714 puan) tarafından

Haklısın bende yeni taşındım 5 6 ay falan oldu dediğin gibi aynı.  Bende tam tersi herkesle konuşurum sohbet etmeyi severim . Çaya kahveye çağırmayı severim ama selam bile vermiyorlar 

+1 oy
önce (25,879 puan) tarafından

4 yıl olacak oturduğum binada bir kişi kapıma gelip hoşgeldin veya adın nedir nasılsın komşum vs hiç bişi dememiştir kapıyı tutarım teşekkür etmez arkasından gelirim kapıyı tutmaz düşman gibiler geçen yıl neyseki yan daireye birisi taşındı ondan dolayı yüzüm güldü yani çok gelip gidemesemde biliyorum iyi biri olduğunu görünce selamlaşırız hal hatır sorar arada mesaj atar ama binadaki diğer kişiler hiç öyle değiller hatta biriyle de kavgalıyım😒

+1 oy
önce (4,955 puan) tarafından

4.5 senedir oturuyorum evimde. 1-2 kişiyi biliyorum o kadar. kimsenin evine gitmedim, kimse evime gelmedi😂

0 oy
önce (332 puan) tarafından

İki sene oldu bana hala yok gurbette de değilim eşimle bizim memleketimiz ama inan gurbet gibi ne gelen var ne giden yine benim ailem gelir komşuların hepsiyle tanıştık herkes birbirini tanıyor ama insanların istediği gibi olmayınca kötü oluyorsun o yüzden herkesten uzagım arkadadımda yok bazen çok sıkılıyorum ama kötü ortamdan iyidir diyorum geçiyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
+2 oy
12 cevap 529 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 659 göst.

Kategoriler

1,472,261 soru

24,109,065 cevap

332,854 kullanıcı