0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Kızlar bende değişik huylar var bu gittikçe de artıyor bende artık gerçekten yoruldum bunaldım daraldım.  Çocuklar hasta oldumu kendimi yiyip bitiyorum niye hasta oldu ya bişey olursa düştülermi içim gidiyor ya Bi kötü bişey olursa markete gidiyorum bişey alacam sürekli tarihlerine bakarım kendimin Bi yerim agrısa ne oldu bana kötü hastalık mı oldu düşüncesi rahat Bi şeyim yok hep bu şekil de ömrüm gidiyor ben artık böyle olmak istemiyorum bu ne anlamıyorum panik mi korkumu kaygımı anksiyetemi ne cok yoruluyorum artık hep durum da olmaktan aklım yerin de olmuyor hep kafam başka yerlerde baska düşüncelerde rahat olmak istiyorum bende mutlu hayatım neşeli güzel hayatım olsun istiyorum   yoruldummm :((((((((

3 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından

Fikirlerinizi alayım kızlar bu durumdan kurtulmak için ne yapayım

(163 puan) tarafından
+1

İzzet gullu algı bozukluğu ve kaygı endise gibi videolarını izle faydasını gördüm çok şükür Rabbım vesile etti bende böyle yorumdan gördüm daha iyiyim bin şükür 

(209 puan) tarafından

Evet intagram dan takip ediyorum ama bişey olmadı ya  net olarak dinlemedm

(163 puan) tarafından

Youtubeda uzun videolarını var not al yaz ve hergun sürekli dinle 

(209 puan) tarafından

Deniycem canm inşallah faydalanırm bu durumu huzursuzluğu üzerimden atarım

-Reklam-
0 oy
(593 puan) tarafından

Bu durumdan kurtulmak için bir psikiyatri uzmanından destek alman gerekir canım ne olduğunu en doğru şekilde kendisi sana söyleyecektir tedavi aşamaları oluyor ihmal etme ilerlemeden görün

(209 puan) tarafından

Gitmek istiyorum canm ondan ilaç bağımlısı olursam ya ilaçlar uyutma gibi şeyler yaparmış ondan da korkuyrm

(593 puan) tarafından
+1

Onu da en iyi doktor bilir canım sen endişeni söyle 

0 oy
(1,628 puan) tarafından

Panik bir insansın demek ki bende de var doğmamış çocuğumu koruyabilir miyim düşüncesi sürekli 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
12 cevap 252 göst.
11 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
44 cevap 1,747 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,816 soru

24,116,492 cevap

333,245 kullanıcı

...