0 oy
109 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba hanımlar benim peşe doğan 28 aylık kızım ve 9 aylık oğlum var ikisi de planlı gebelik ama ben bu kadar zor ve stresli olacağını tahmin etmedim aslında zor olan tam olarak kızımın kıskançlığı yoksa iki bebek bakımını tabiki göze aldım enerjisi yüksek bir insanım ama oğlum doğduğundan kızım ciddi manada tokat atıyor üstüne biniyor ısırıyor tırmalıyor itiyor resmen şiddet uyguluyor biz hep kızıma daha fazla ilgi gösterdik kıskanmasın diye doğumdan sonra kardeşin sana hediye aldı deyip bebek aldık verdik hava güzelse sürekli parka çıkarttım kızımı ilk zamanlar normaldir dedim sabrettim ama 9 ay oldu hala geçmedi evde iş güç yapamaz oldum kendime hiç vakit kalmıyor saçımı bile tarayamaz hale geldim kızıma bağırdığım için geceleri vicdan azabı çekiyorum bazen bağırmanında ötesine geçiyorum artık psikolojim çok bozuldu oyun terapisine gittik ama daha ilk seansa başlamadık çocuklarında bunu yaşayıp düzeltebilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

3 Cevaplar

+1 oy
(9,602 puan) tarafından

O kıskanclık  benimkilerde aynı gecenlerde burda kahırlandım baya bende hiçbirsey paylaşamıyor sürekli didişiyorlar nasıl oşcak inan bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biri 5 biri 2 büyük olan küçük olana rahat vermiyor sürekli adaletli davranıyorum ikisinede ama dakikalık yani hergün bir tantana kıza miki mauseli pijama aldık oglana arabalı benimki neden  o figüranlı deil kavgası birine pembe lolipop alırsın digerinede aynı renk olcak gibi birsürü sıralayabilirim😅

Ama o kadar şiddet yapmıyorlar vurdukları oluyor birbirlerine ama kıyamazlar yeri gelir babası döner yemeye götürür oglanı kardeşimede alalım baba der kıyamaz arafta kaldık bacım😅

(1 puan) tarafından

Yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten arafta kaldık bende büyüyünce geçer diye biraz da olsa umut ediyordum. Ben şimdi oyun terapisini denicem bakalım belki en azından vurma huyu azalır kızımın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

-Reklam-
0 oy
(1,320 puan) tarafından

Benim oğlumda 28 aylık şu an ve bir bebek ağlamasına dahi tahammülü yok geçenlerde baya geçti tabi ama bebek ağlıyordu diyor ki git annen orada orda ağla diyor sonra ben soruyorum ona annecim bebek seviyor musun bak ne güzel diye videolar gösteriyorum yok diyor sevmiyorum diye telefona vuruyor beni babasını başka çocuktan aşırı kıskanıyor  aslında biraz tepkisini ölçüyorum şu an hamilelik gibi bir düşüncem yok ama ya olursa diye ama bundan sonra olmaması için elimizden geldiğince korunuyoruz 😅 sizde ölçmüş müydünüz mesela önceden de ben nasıl düzelir hakkında bir fikrim yok ama Allah yardımcınız olsun gerçekten 🤲🏻

(1 puan) tarafından

Aminnn Allah razı olsun siz çok iyi düsünmüşsünüz gerçekten çocuğunuz istemediği için kardeş yapmamak en iyisi benim kızım başka bebekleri hep seviyodu aslında hala da sever kardeşini de arada bebek deyip öpüp sarılıyor ama aniden de pat diye vuruyo bianda önceden de öyleydi hatta ben kardeşine hamileyken başka bebeği ilk sevip sonra tokat atmıştı nasıl mahcup olmuştum anlatamam o an anladım işim cok olucaktı ama geç kalmıstım bunu düsünmek için cevabınız için teşekkür ederim 

0 oy
(492 puan) tarafından

Bizde başlarda öyleydim iki kızım biri 3.5 biri 1.5 yaşında inanın başta bizde böyleydik güzel güzel konuştuk bazen de kızdık şimdi şükür çok seviyor gidiyor öpüyor sarılıyor arada niyetleniyor hayır dedim mi duruyor 

(1 puan) tarafından

O zaman seneye bizimde geçebilir inşallah düzelir bu hareketleri peki birine danıstınız mı yoksa kendiniz mi yönlendirdiniz teşekkürler bu arada 

(492 puan) tarafından

Yok kendim hep söyledim sürekli tekrar ettim o şekilde oldu

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 190 göst.
+2 oy
8 cevap 181 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysn adnr (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 372 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler