+4 oy
1,031 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Konuya nerden nasıl başlayacağımi bilmiyorum. 4 yıllık evliyiz. Eşim evine çocuğuna bağlı iyi bir babaydi. Hiç bir dediğimze yok demez sorunsuz sessiz sakin kendi halinde biridir ve daha önce böyle bişey e denk gelmedim hiç. Sürekli telefonu ortada tüm şifreleri bende vardır. Google hesabından falan da sürekli arama geçmişi ve konum olarak gizlice bakar ederim.hic sorun yoktu.  Takı Bayram tatilinde ben aileme gittim ve gittiğim gün ben ailemdeyken  Google gecmisinde olduğumuz  şehrin adıyla eskort araması yapmıştı. Uzun bı süre takip etmek istedim ses çıkarmadım.  Az önce dustayken telefonuna baktım resimleri silmis ama ben WhatsApp dosyalarından buldum. O tarihten 2 gün sonra bı yatak odası kırmızı loş ışıklı falan kenarda bi kadın resmi var ama yüzü belli değil. Bu görüntüyü birine atmış.  Şimdi eminim ki eskorta gitmiş. Bir kızım var 3 yaşında. Şimdi ben buna ne diyeyim nasıl davranayım. Direk söyleyip aileme mı gideyim yoksa biraz daha takip mi edeyim. Beynimden vurulmuş a döndüm .  Kendisine söylersem inkar edeceği kesin. Resmi nerden gördüğümü göstersem bidahakine daha çok dikkat eder. Gerçekten akıl verin hiç bişey düşünemiyorum 

22 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun bacim.Dayanma gucu versin inşallah ama Ben senin yerinde olsaydım ilk önce o gördüklerimi kendime alırdım delil olarak çünkü o mesajları sildiği gibi onu da siler daha sonra pusuya yatar başka hatasını beklerdim ve yaptığı an herkesi toplar konuşurdum sonra da  onun eşyalarını bir şeye koyup kapının önüne atardım elin eskortuna para verecek kadar parası varsa kalacak yeri de vardır zaten sonra kendim çocuğumla kaldığım yerden devam ederdim 

-Reklam-
0 oy
(11,565 puan) tarafından

Çok zor bir durum senin için ben bile yıkıldım bian empati kurdum 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 2,019 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Caniyananlar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 683 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 171 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,779 cevap

333,673 kullanıcı

...