Konuya nerden nasıl başlayacağımi bilmiyorum. 4 yıllık evliyiz. Eşim evine çocuğuna bağlı iyi bir babaydi. Hiç bir dediğimze yok demez sorunsuz sessiz sakin kendi halinde biridir ve daha önce böyle bişey e denk gelmedim hiç. Sürekli telefonu ortada tüm şifreleri bende vardır. Google hesabından falan da sürekli arama geçmişi ve konum olarak gizlice bakar ederim.hic sorun yoktu. Takı Bayram tatilinde ben aileme gittim ve gittiğim gün ben ailemdeyken Google gecmisinde olduğumuz şehrin adıyla eskort araması yapmıştı. Uzun bı süre takip etmek istedim ses çıkarmadım. Az önce dustayken telefonuna baktım resimleri silmis ama ben WhatsApp dosyalarından buldum. O tarihten 2 gün sonra bı yatak odası kırmızı loş ışıklı falan kenarda bi kadın resmi var ama yüzü belli değil. Bu görüntüyü birine atmış. Şimdi eminim ki eskorta gitmiş. Bir kızım var 3 yaşında. Şimdi ben buna ne diyeyim nasıl davranayım. Direk söyleyip aileme mı gideyim yoksa biraz daha takip mi edeyim. Beynimden vurulmuş a döndüm . Kendisine söylersem inkar edeceği kesin. Resmi nerden gördüğümü göstersem bidahakine daha çok dikkat eder. Gerçekten akıl verin hiç bişey düşünemiyorum