+2 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Daha önce demiştim burda ben aile apartmaninda oturuyorum birlik oturuyorum evimiz vardı ama çeyiz eşyalarımı dağıtıp evi kiraya vermişler benden habersiz 

Kaynana ortaya karnabahar koymuş haşlamış bana haber veren yok yemek yapar mısın diye bile sormadilar neymiş benden beklemişler yemek yapacakmışım görümce altkatta oturuyo yakınında ne kaynana ne kayınbaba nede görümce elti var bide bana canım sıkılıyo diyo 

Neymiş ben birlik oturmaya gelmişim buraya lafını yapıyo 

Kaynana hasta değil sağlığı yerinde ben büyük evin temizliğiyle uğraşıyorum hiç birisi yardım etmiyo bide bunlar benle uğraşıyo bide kayinpeder bana diyo ki biz ne dersek karşılık verme biz yaşlıyız diyo bende sinirlendim en sonunda benimde özel günlerim oluyo sinirleniyorum yapcak bişey yok dedim şimdi Kaynana yemek yapıyo sanki ben yiyomuşum gibi surat yapıyo ben zaten eşim yemek isteyince yemek yapıyorum bide kendilerine hizmet bekliyolar sinirlerim bozuldu siz olsanız naparsınız kızlar sizden başka kimseye anlatamıyorum 

7 Cevaplar

+3 oy
(1,136 puan) tarafından

Ayrı eve çıkamıyor musun

(345 puan) tarafından

Yok canım geri kafalı eş cikmiyo 

-Reklam-
+3 oy
(4,428 puan) tarafından

Bu kadar olan şeye eşin ne diyor? Önemli olan o. Siz ne yaparsanız dersen de . Eğer çocuk da varsa alır giderim hiç onların kahrını çekmem. Her şey olacağına varır. Ben kimsenin nazini niyazını çekemem. 

(345 puan) tarafından

Eşim sırtından ameliyatlı dedi ki ben nasıl zorlanıyosam eşimde zorlanıyo dedi sadece 

Biz ayrilmistik 1 sene ayrı kaldık çocuklar bi süre sonra babasının evinde büyüdükleri için babasının evine geldiler bende barışmak zorunda kaldım malesef 

+1 oy
(23,741 puan) tarafından

Kimse benim çeyiz eşyamı dağıtamaz ne münasebet orda kopar bütün ipler 

(2,970 puan) tarafından

Ay okurken felc gecirdim nasil sessiz kalmis o kaynananin kafasinda saç birakmam yani eşimi paramparca ederim yinede hakkimi birakmam 

Susup oturmus kiz resmen şoklara girdim 

(23,741 puan) tarafından

Ben ya cam çerçeve indiririm ya da alır valizimi çıkarım 

(345 puan) tarafından

Kız susup oturmadım hepsiyle kavga ettim polis çağırdım ayrıldım en sonunda 

Eşimi sokak ortasında dövdüm bile

Sonradan çocuklar için barışmak zorunda kaldım 

(23,741 puan) tarafından

Beni yanlış anlama canım ama bu çocuklar için barışma çocuklar için katlanma durumunu yanlış buluyorum neden çocuklar için o fedakarlığı yapan hep biz oluyoruz baba bir fedakarlık yapıp ailesine karşı gelipte ayrı evde oturtamıyor seni. Bir şeyleri içine ata ata böyle yaşamanın insanı dert sahibi yaptığına inanırım o yüzden geri birleşmeye okeyim ama aynı evde yaşamaya asla 

(345 puan) tarafından

Doğru diyosun canım yanlış anlamam çünkü dediğin gibi evet katlanıyorum çocuklar için birlik oturuyorum 

Eşimle kavga ettim çok kez özellikle babası çok şeye muhalefet olmaya calisiyo eşimde köstek oluyodu bana yansıtma diyo evde kavga çıkaran babası bende artık bagirdim senin baban benim babam değil bi zahmet yansısın sana dedim o zaman adam ol ayrı ev tut dedim adamlığıma laf ettin dedi bana namus iftirası attı bende dövdüm önceki aklım olsa asla evlenmem bununla zaten bin pişman oldum sürekli maddi açıdan dara sokuyorum eşim olcak odunu 

+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Attirmasinlar kafamı yırtarım unları kağıt gibi ...iyida ..iyi niyet göstercen bu devirde birlik oturcan bide cehiz dagittircam yürek yesinler önce...

(345 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende zaten büyük kavga ettim eşimi sokak ortasında dövdüm polis çağırdım eşimde pişman oldu ayrilmistim sırf çocuklar için barışmak zorunda kaldım ama esimede bir sürü kozmetik masrafı cıkartıyorum iyi oluyo ona 

+1 oy
(2,970 puan) tarafından

Ya abi delirdiniz mi okurken sinir hucrelerim zonkladi ya ne demek çeyizimi dagittilar evimi kiraya verdiler

Bunlar olurken sen ne yaptin peki ortaligi ayaga kaldirmadin mi yani buyuk konusmuyim ben olsam o evi onlarin basina yikardim alsin kaynanan oglunu tekrar bi tarafina soksun o zaman tovbe yarabbim bu platformda okuduklarim psikolojimi bozdu yeminle

(345 puan) tarafından

Ben büyük kavga ettim ayrıldım eşime git boşan dedim umrumda değildi yani bide eşimi sokak ortasında dövdüm

Ama sonradan çocuklar eşimin bulunduğu ildeki okula alışkın oldukları için baba evine dönmek istediler öğretmenimizi arkadaslarimizi özledik dediler 

Bende aslında barismiycaktim çocuklar için mecburen barışmak zorunda kaldım ama artık maşallah bana kendimi ezdirmiyorum bunlara bağırıyorum bana karistiklari zaman yani eşimin ailesine 

+1 oy
(1,625 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu koca aileleri kapatılsın ya aynı surat asma bende de var hep sorsan evlenirken evlat alıyoruz demişlerdi kendi evlatlarina yapmayacaklarını yapıyorlar söylüyorlar bugün 9 aylık hamile halimle bir iki cam silmiş neden gidip evinin işlerine bakmadigimi sordu ve bütün evin işleri duruyordu kendi evimin islerinden cikamamisken büyük kova çöpü kendi halimle atıyorum eşim çalışıyor diye bir Allah'ın kulu gelip yardıma ihtiyacın var mı demiyor kendi çöplerini dolduğu gün atıyorlar kimseden bir şey bekleyerek hamile kalmadım ama bugün yarın doğum yapacağım bir seylerin altına elini atabilirler en ufak bir yardımları dokunabilir insaniyet namına hamilelere otobüste orda burda bile öncelik veriyorlar annem varken onu yapayim kızım bunu yapayım kızım tekken evinin işlerini bile bir iki saat erteledim diye surat asmalar görüyorum sanki gelip benim evimi temizliyorlarmis gibi bir muamele yaşıyorum kendi evini temizleyip toplamanın neyi surat asılacak bir durum 

(345 puan) tarafından
+1

Oha sen hamile halinle bide eşinin ailesinin evinin işlerine mi bakacakmışsın yanlış mı okudum 

0 oy
(1,551 puan) tarafından

Ay çok şaşırdım. Allah yardımcın olsun canım. Umarım eşin bir gün ayrı eve çıkmaya karar verir. Sen ne kadar çabalasan da kötü sen olursun. 

(345 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım senden 

İnşallah 

Ben çabaladıkça zaten beni aşağılamaya başladı yine 

Bende kavga ettim ben barışmak istemedim sen benimle zorla barıştın diye bağırdım 

İyi davrandıkça muhtaç sanıyolar beni 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 159 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (345 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 389 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (345 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 140 göst.
+2 oy
15 cevap 625 göst.