+1 oy
171 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,615 puan) tarafından

Oğlum 6 ay 5 günlük kucağımdayken kafasını geriye doğru atıp duruyor bu kaç gündür yapıyor normalde başını tutabiliyor yani içime kusku düştü dk goturmelimiyim böyle bişey yaşayan oldumu aranizda

6 Cevaplar

+2 oy
(2,808 puan) tarafından

Genelde gazdan yaparlar halen gazli bir bebek mi. Eğer gaz sorunu bittiyse muhtemelen alışkanlık ya da kendini esnetiyor olabilir. Aynı zamanda emzirme pozisyonundaki yanlışlıklar, moro refleksi, ya da kendini güvende hissetmediği anlar pozisyon değişikliği içinde atabilir 

(1,615 puan) tarafından

Gazını oturtuyorum rahat çıkartıyor ama anlamadım yani ilk çocukta değil hiç görmedim böylede hani kafasini tutamasa hiç anlarım ama öyle değil sınırlı gibi geriye atıyor 

-Reklam-
+2 oy
(4,207 puan) tarafından

Eğer kafasini tutamadığı için kafasi düşüyorsa mutlaka götürün ama kendini c gibi geriye atıyorsa gaz reflu vs olabilir 

(1,615 puan) tarafından

Gazını çıkarıyor aslında oturtuyorum rahat rahat yapıyo ama kucağımda dik pozisyonda geriye atiyo acaba dedim yani bı kaç gün beklerim olmadı icim rahat etmez bı dk gotururum

(4,207 puan) tarafından

Diş sancısı baslamis olabilir eğer kendini yay gibi geriye atıyorsa ya bir problemi vardır ya da oyun yapiyordur

(1,615 puan) tarafından

Evet alt dişleri baya şiş belli inşallah ondandır korktum bugün normalde yapmazdı bı afalliyor insan 

+2 oy
(3,336 puan) tarafından

Her ihtimale karsi gotur ya ne olur ne olmaz 

0 oy
(5,093 puan) tarafından

Baş kontrolü yapamamaktan değil aslında siz de görüyorsunuzdur güçlü ve hızlıca atıyordur kendini. Kendince deneme yapıyor. Ama eğer arkaya doğru gerinip yaylanma şeklindeyse o da reflüden.

Ha durup arkaya yanlara öne falan düşüyorsa o zaman tutamıyor demek.

(1,615 puan) tarafından

Başını tutabiliyor çoktandır yani demekki reflü olabilir goturmeliyim😊

0 oy
tarafından

Kafasını dik tutamadigindan elinle mutlaka tut.9 aya kadar vakti var 

0 oy
(767 puan) tarafından

Benim yeğenimin de kafası yana doğru düşerdi. Gözünde bir rahatsızlık çıkmıştı. Dengesini sağlayamıyodu

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 544 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
+2 oy
8 cevap 252 göst.
18 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya6565 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 332 göst.

Kategoriler

1,467,946 soru

24,051,191 cevap

329,678 kullanıcı

...