+2 oy
215 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (21 puan) tarafından

Kızlar oğlum iki aylık şimdiye kadar yüz üstü yatırdığı nda başını kaldirimp cevirebiliyordu dünden bu yana kaldırmıyor kayınvalidem dün banyosunu yaparken kendini arkaya doğru attı biz tutuk bı yere değmedi ama boynunuda tutamiyor yarın doktora goturecem ama içim içimi yiyor ağrısı falanda yok memeyide emiyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,856 puan) tarafından

Keşke direk acile götürseydin için rahat ederdi, şimdi sana sabah olmaz valla,

-Reklam-
+2 oy
(2,595 puan) tarafından

Allah Allah canım ilginç. Acaba çok dikkatli baktığın için mi tutamıyor gibi geliyor psikolojik hani panikli olarak bakıyorsan belki baktıkça tutmuyor gibi gelmiştir. Ama inşallah korkulacak bişey yoktur yani. Allah korusun

(21 puan) tarafından

Ya bilmiyorum ki hiç fark etmedim banyosunu yaptırıp yatırdım dün gece eşim fark etti bende normaldir diye goturmedim bugün akşam yatırdım yine öyle yüz üstü biraktigimda dada rahatsız olmuyor ama başında tam kaldıramıyor

(2,595 puan) tarafından

Sen sabah ilk oş götür canım ne olur ne olmaz bi baksınlar Allah korktuğunu uğratmasın. Sabah olmak bilmez şimdi sana haklı olarak. Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(3,780 puan) tarafından

Nasi bu kadar sakin kalabiliyorsunuz hayret ediyorum . Yani bakiyorum lan diyorum ben mi çok pimpirikliyim abartiyorum acaba ama sonra salaklasma diyorum çocuk bu . Yani şu zamana kadar bı acile götürsen bı telaslansan falan çok mu zor düşünmüyor musunuz banyoda bişey mi oldu acaba diye . 

(21 puan) tarafından

Dışardan yorum yapmak ne kadar kolay demi lütfen kimse kimsenin anneligini sorgulamasin.!

Belki imkanım yok götürmeye.neyse iyi akşamlar size.

(3,780 puan) tarafından

Senin anneligini sorguladigim yok . Nasi götürme imkanınız olmuyo bunu anlamıyorum ben . Hiç mi imkanın yok ara 112 yi bilgi al ciddi olduğunu dusunurlerse gelip alsınlar. Ara taksiyi gelsin alsın hiç mi konu komşu yok etrafında sana durumu anlatınca yardım edecek yarın gideceğin doktora bugün gündüzden gidip acilden giris yapsaydın . İmkanın var ki yarın götüreceksin demi . İnşallah rabbim böyle imkansizliklarinizdan başınızı duvarlara vurdurmaz evlatlarinizi korur 

(21 puan) tarafından

Haklısın bacım 

+2 oy
(4,229 puan) tarafından

Bebek mi kendini arkaya doğru attı 

(21 puan) tarafından

Evet tutuk bı küvete falan değmedi ama sanki boynunuda tutamiyor

(4,229 puan) tarafından

Hastaneye götür en iyisi 

+2 oy
(1,090 puan) tarafından

Canım daha çok küçük belki tembellik yapıyordur yarın bak yine. Mesela benim kızım prematüre yoğun bakımda 2 Ay kaldığı için tembel geriden geliyor gelişimi 

(21 puan) tarafından

Ya zaten çok tembel bı bebek hamileykende öyle çok hareketi yoktu daha önce tutuyordu ama suan tam  kaldıramıyor başını belkide bana öyle geliyor bilmiyorum ama yarın goturecem bakalım insaAllah bı sıkıntı çıkmaz sanada geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebisini 😇

(1,090 puan) tarafından

Sağol canım benim bebis de öyle karnımda hareket pek etmezdi tembel. Yarin götür için rahat etsin canım çok geçmiş olsun 

(21 puan) tarafından
+1

Götüreceğim inşaAllah teşekkür ederim 💜

(1,090 puan) tarafından

Rica ederim canım haber ver bizede canım 

+1 oy
(517 puan) tarafından

İnşallah bir şey yoktur için rahat olsun benim kızım da iki aylık arada başını kaldırıyor bazen de ne yaparsam yapayım inat yapıyor kaldırmıyor ben kaldırmaya çalışınca da kıyameti koparıyor 😅😅

(21 puan) tarafından

Ayyy Allah senden razı olsun geceden beri uyku tutmadı inşaAllah benimkide innattan yapiyordur

(517 puan) tarafından

Bir denesene boynuna krem sürüyor gibi yap benimki nefret ediyor hemen başını kaldırıyor boynunu kapatıyor 🥰🥰 

Rabbim senden de razı olsun inşallah dilerim ki evladının tüm güzel anlarına şahit olursun Rabbim sana evladını bağışlasın inşallah 🥰🥰🥰

+1 oy
(1,955 puan) tarafından

Daha küçük beya 3 aylıkken başlıyor bizimki de saliyordu simdi dik dik tutuyor 

+1 oy
(3,767 puan) tarafından

Banyodan sonra bebekler biraz yorgun olabiliyor biraz da sıcak yikadiysaniz olmuş olabilir biraz takip edin randevu aldıysanız da götürün tabi ama ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 143 göst.
28 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ..isa (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
18 cevap 445 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 44 göst.

Kategoriler