Kızlar çok yakın arkadaşım hatta okadar çok severim ki eşimin akrabalarından biriyle tanistirdik evlendi hiç ayrı kalmayz aynı aileye gelin geldik nasıl seviniyorum. Karı koca öğretmenler o yüzden hafta içi rahatsız etmem. Ama bakıyorum sürekli misafir çağırır kendi gider. Bana senede ya bir ya iki gelir. Gelince de aşırı düşünceli hediyeler çiçekler nasıl kıymet veriyor anlatamam o yüzden kızıp küsemiyorm da. Ama son zamanlarda fark ettim ki aile de büyük değişimler olaylar başkalarından duyuyorum sonra anlatıyor. Mesela en ufak olayda konuşurduk. Sorsan en yakın arkadaşı en sevdiği benim. Neyse önceki gün duydum ki hafta sonuna oğluna doğum günü için kutlma yapacam büyük yemekli bir organizasyon. Tüm detaylri hevesle anlatıyor bir kez olsun gel demedi. Şok oldm. Aileler arası olsa bile aşırı samimiyiz . Veya cagirmicaksin hiç anlatma bana. Çok üzüldüm . Onun gorumcesi benim eltim. Eltimlede küsüz kaynanamlarla herkesle problemi var. İlk iyi düşün belki o yüzden istemedi beni aynı ortamda. Ama aylardır barıştırmak istiyordu zaten tam fırsatı.