+1 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,218 puan) tarafından

Kızlar çok yakın arkadaşım hatta okadar çok severim ki eşimin akrabalarından biriyle tanistirdik evlendi hiç ayrı kalmayz aynı aileye gelin geldik nasıl seviniyorum. Karı koca öğretmenler o yüzden hafta içi rahatsız etmem. Ama bakıyorum sürekli misafir çağırır kendi gider. Bana senede ya bir ya iki gelir. Gelince de aşırı düşünceli hediyeler çiçekler nasıl kıymet veriyor anlatamam o yüzden kızıp küsemiyorm da. Ama son zamanlarda fark ettim ki aile de büyük değişimler olaylar başkalarından duyuyorum sonra anlatıyor. Mesela en ufak olayda konuşurduk. Sorsan en yakın arkadaşı en sevdiği benim. Neyse önceki gün duydum ki hafta sonuna oğluna doğum günü için  kutlma yapacam büyük yemekli bir organizasyon. Tüm detaylri hevesle anlatıyor bir kez olsun gel demedi. Şok oldm. Aileler arası olsa bile aşırı samimiyiz . Veya cagirmicaksin hiç anlatma bana. Çok üzüldüm . Onun gorumcesi benim eltim. Eltimlede küsüz kaynanamlarla herkesle problemi var. İlk iyi düşün belki o yüzden istemedi beni aynı ortamda. Ama aylardır barıştırmak istiyordu zaten tam fırsatı. 

3 Cevaplar

+1 oy
(3,124 puan) tarafından

Belki çağırır bekle bakalim

-Reklam-
+1 oy
(391 puan) tarafından

Ayyy nasıl da seviyorsun onu yazarken bile belli oluyor.Bence çağırır canm.Vesvese yapma bence.

(2,218 puan) tarafından

Ayy hemde çok. Ama çağırmaz çünkü davetlileri çağırdı ve ona göre ikramlık ayarladı. Kendimi çok değersiz hissettm ama bunun içinde küsmek saçma olur gibi

(391 puan) tarafından

Ay cagirmadiysa ben kesinlikle cok kuserdim cok yakinmissiniz çünkü 

0 oy
(49 puan) tarafından

Aaa sen onu çok sevdiğin için ona değer verdim için üzülmüşsun canım acaba senin hakkında biseymi duymuş yada biri aranıza nifak mi sokmus ne bilim çünkü anlatiklaraina göre oda seni çok seviyor yani anlamadım benim basimada böyle bir olay geldi arkadaşim da beni cagirmadi bı organizasyon düzenledi yani bide öz kuzeniz birkaç gün sonra herşey bittikten sonra yanıma geldi evime falan aldım karşıma yaptım kahvelerimizi bir bir söyledim herşeyi dedim ben sana böyle değer veriyorum sen bana böyle davranıyorsun sonra oda anlatı meğer diğer arkadaşım aramıza nifak sokmuş yalan yanliş şeyler anlatmiş yani sende bı didikle olayı 🥰 canım sikma caninida deymez♥️

(2,218 puan) tarafından

Yani öyle olsa plan programi heyecanını anlatmak için aramaz bence ama soramiyorum da ben neden yokum senin en yakınınken diye. Bu sebeple de küssem ben ayıp etmiş gibi olcam 

(49 puan) tarafından

Evet haklısın bence 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 171 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 263 göst.
28 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeraa (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,137 göst.
+2 oy
18 cevap 620 göst.

Kategoriler

1,469,582 soru

24,074,215 cevap

330,831 kullanıcı

...