+2 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,231 puan) tarafından

Kızlar çok yakın arkadaşım hatta okadar çok severim ki eşimin akrabalarından biriyle tanistirdik evlendi hiç ayrı kalmayz aynı aileye gelin geldik nasıl seviniyorum. Karı koca öğretmenler o yüzden hafta içi rahatsız etmem. Ama bakıyorum sürekli misafir çağırır kendi gider. Bana senede ya bir ya iki gelir. Gelince de aşırı düşünceli hediyeler çiçekler nasıl kıymet veriyor anlatamam o yüzden kızıp küsemiyorm da. Ama son zamanlarda fark ettim ki aile de büyük değişimler olaylar başkalarından duyuyorum sonra anlatıyor. Mesela en ufak olayda konuşurduk. Sorsan en yakın arkadaşı en sevdiği benim. Neyse önceki gün duydum ki hafta sonuna oğluna doğum günü için  kutlma yapacam büyük yemekli bir organizasyon. Tüm detaylri hevesle anlatıyor bir kez olsun gel demedi. Şok oldm. Aileler arası olsa bile aşırı samimiyiz . Veya cagirmicaksin hiç anlatma bana. Çok üzüldüm . Onun gorumcesi benim eltim. Eltimlede küsüz kaynanamlarla herkesle problemi var. İlk iyi düşün belki o yüzden istemedi beni aynı ortamda. Ama aylardır barıştırmak istiyordu zaten tam fırsatı. 

4 Cevaplar

+2 oy
(2,057 puan) tarafından

Canım daha doğum günü olmamış aile harici başka tanıdıkları çağırırsa seni çağırmazsa öyle üzül belki ailesiyle kutlamayı istiyordur

-Reklam-
+2 oy
(5,304 puan) tarafından

O an aklına gelmemiş olabilir canım bence illa söyler.

Ya da etkilenen biri mi? Dedikodulardan yani. Mesela o aslında şöyle, geçen de böyle dedi, bilmem ne zaman bunu yapmıştı falan diye konuşuluyorsa aile içinde, kendini korumaya almış olabilir kendince,  ben de mesafe koyayım vs diye. Artık eskisi gibi anlatmıyorsa her şeyini yani. Ama sadece doğum gününü söylememesiyse bence kafası doludur ondandır.

+2 oy
(49 puan) tarafından

Aaa sen onu çok sevdiğin için ona değer verdim için üzülmüşsun canım acaba senin hakkında biseymi duymuş yada biri aranıza nifak mi sokmus ne bilim çünkü anlatiklaraina göre oda seni çok seviyor yani anlamadım benim basimada böyle bir olay geldi arkadaşim da beni cagirmadi bı organizasyon düzenledi yani bide öz kuzeniz birkaç gün sonra herşey bittikten sonra yanıma geldi evime falan aldım karşıma yaptım kahvelerimizi bir bir söyledim herşeyi dedim ben sana böyle değer veriyorum sen bana böyle davranıyorsun sonra oda anlatı meğer diğer arkadaşım aramıza nifak sokmuş yalan yanliş şeyler anlatmiş yani sende bı didikle olayı 🥰 canım sikma caninida deymez♥️

+2 oy
(23,854 puan) tarafından

Çok yakınım da olsa ben kimseye böyle anlamlar yukleyemem çağırır cagirmaz kendi bilecegi iş iyi niyetine inanıp guveniyorsam benim her daim arkadaşımdir basit bişeye takılıyorsun bence 

(49 puan) tarafından

🥰

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 111 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,231 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 275 göst.
28 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeraa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
0 oy
24 cevap 1,088 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,753 soru

24,144,279 cevap

334,606 kullanıcı