Merhaba kızlar. Kısaca anlatayım 6 yıllık evliyiz iki yaşında bir cocugumuz var eşimle aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz işimizin bir etkinliğine katıldık ve benim ofis arkadaşlarım vs oturuyoruz iş arkadaşlarımdan biri(erkek) kız olan diğer arkadaşımın afedersiniz dekoltesine bakıyormuş eşim bana söyledi bunu sonra kendince de söyle bir yorum kattı konuyu o ona bakıyor onunda göğüsleri büyükmüş ama dedi dondum kaldım. Eve geldik sustum orda. Evde tepki göstermeye başladım ve kavgamızın sonu hiç iyi bitmedi. Sen ne demek istiyorsun ben evimden işime giden adamım ne ima ediyorsun söylediysem söyledim o açarken ayıp değil de ben deyince mi ayıp vs. Ben uzattım öyle böyle derken dövdü beni evden çıktı gitti. Sonra bir anda kendi kendine düzeldi vs. Karşı çıktım hakettin dedi.öyle cok üzülüyorum ki. Bıktım dedi herşeye alınıyosun takıntılısın vs bir sürü şey söyledi.
Sakın seni manipüle etmesine müsade etme boşan demiyorum ama kendi içindede ben bunu yaptım ondan dövdü diye kocanı aklamaya çalışma ne yaparsan yap sana vuramaz edepsiz
Dövdü dediğin yerde bitti konu benim için. Ağzıyla kuş tutsa kendini bana affettiremez. Nasıl insanlar var ya valla erkeklerden tiksinmeye başladım artık. Bunların konuşacak başka konuları yok mu, beyinsizlerin beyni sadece bu konulara mı basıyor!
Dövdü mü Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah
Eşin her anlamda haksız. Alttan alma sakın. Ve kendini sakın ha sakın suçlu hissetme.
Elalemin göğsüne bakacak raddeye gelmiş sen ağzınla kuş tutsan da boş bu evlilik devam etmez malesef
Eşin baya oe kusura bakma
yabi gereksiz bir kavga saçma bir şekilde bitmiş. başkaları yüzünden tartışmayın.
ama tabii ki eşinin gösterdiği şiddetin hiçbir açıklaması yok.
boşan boşanma bilemem ama madem maddi gücün de var, bu dayağı hazmetme, süründür
Bir evlilikte taraflardan biri sözlü veya fiziksel şiddete başvuruyorsa kendilerine boşanma avukatı bulma zamanlari gelmiş çalışan kadınsın bunu normalleştirme lütfen
1,474,861 soru
24,145,954 cevap
334,659 kullanıcı