+2 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kıdem tazminatını aldığınızda  diğer yan haklarınızıda verdimi kendi isteğinizle mi ayrıldınız. Ve sigortan 15yıl dolunca prim 3600olunca tazminat alabiliyormuyuz alsak dahi diğer yan haklarımuzıda veriyormu

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Midem tazminatini sigorta degl iş yeri veriyo

(163,520 puan) tarafından

midem taZminati🤣👍🤭🥰

aklin nerde esmaaggg aganigii nagamigiiiiiii 🤣🤣🤣🤣 @Gastamonlummm gel hele bu ne diyo

tarafından

Midene dikat et🤣

yawhe postunu niye gizledjn

leen postunu diyom bak cevapda vermiyo

tarafından

Yoo gizlemedim

cocuk yardim para postu gizlendi bildirim geldiydi tam yazdiydim

-Reklam-
+1 oy
(5,816 puan) tarafından

istifa edersen sanırım kıdem tazminatı alınmıyor. iştem çıkarıldığımda kıdem tazminatını aldım ben.

tazminatı bilmiyorum ama bunu en iyi bir avukat bilir. 

+1 oy
(3,472 puan) tarafından

Eşim 9 yıl çalıştığı yerden kendisi ayrıldı. Tamamını olmasa da pazarlıkla %70-80 ini aldı kıdem tazminatının. 

+1 oy
(1,642 puan) tarafından

Yaş haricinde emeklilik şartlarını tamamliyorsaniz kendiniz istifa etmeniz halinde kıdem tazminatinizi alırsınız ama yan haklardan kastınız ne?

0 oy
(4,061 puan) tarafından

Bildiğim kadarı da 3600 ayrılınca tazminat alıyorsun kıdem yok sanırım.. 

Çıkartırlarsa ikisininde veriyorlar..

Çıkarsan hicbirsey vermiyorlar şirket anlaşma farkli

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Kıdem kendim aldım 1 kez evlılık çıkışı ile diğerinde doğum izni sonrası çocuga bakacak kımse olmaması gerekçesi ile ihbar tazmınatı vs verılmıyor kıdem alınca kıdem alman için işyerının seni çıkarıp çıkış kodu göstermesi gerekıyor bu sekılde işsizlik de alıyorum 

0 oy
(179 puan) tarafından

Kendi isteginle ayrilirsan tazminat hakkini kaybedersin. Bazi firmalar iscisine deger verir anlasarak isten cikarma gibi gosterebilir tazminatinin tamamini ya da bir kismini alabilir ama cok nadir. Isverenin inisiyatifinde.

Isveren hakli yere cikarirsa da tazminat odemek zorunda degil.

Sigorta prim gunu ve sigortali suresi sigortaya basladigin tarihle ilgili. Mesela ben 25 yil calisma hayatim olursa emeklilik yasimi bekleyecegim deyip isyerinden ayrilip tazminat alabiliyorum. Bunu edevlette calisma hayatimdan gorebilirsin. 

Yan haklardan kastin ne bilemedim ama iceride kullanmadigin yillik izin vs varsa onlari da aliyorsun.

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 422 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
4 Eylül 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hayaller (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 238 göst.