Oglum hasta kizlar ya hiç bisey yemiyor bütün gün kustu hala yemiyor ara ara su içerse o kadar bisey olur mu yemese :(
Kaç yaşında canım ?
5 yaşında cnm ne yapcami şaşırdım yemek kelimesini duyunca basbas bağırıyor istemiyorum diye
Hastalığı geçene kadar iştahsız olur canım bu normaldir. Ama susuz kalırsa kötü olur. Bol bol sıvı tüketmeli. Eğer sıvı kaybı da çok olursa hastanede tedavi gerekebilir.
Allah Korusun cnm inşallah iyi olur ara ara su veriyorum ama
Yemek yemese zayıflar ama sonradan toparlar. Su tüketmesine dikkat edin ama, vücut susuz kalmamalı.
İki yudum içse kusuyor şuan biraz durdu azar azar veriyorum ama hiç bisey yemedi bütün günü iki serumla geçiriyor
İştahsız olduğu için ve kustuğu için böyle olması normal. Susuz kalmadığı sürece toparlandıkça yemesi artar. Ama kusma aşırı devam ediyorsa tekrar bir doktora gidin. Geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum cnm çok saol
Benim yigenimde öyleydi cnm bı doktora götür iştah açici şurup versin olmasa mama vesin benim yigenim şu an mama kullanıyor mama dediğimde kakaolu süt gibi
Valla cnm su içse kusuyor biraz biraz durdu ama şükür dün aşırı kötüydü yarın inşallah biraz daha düzelir:(
İnşallah
1,471,591 soru
24,100,706 cevap
332,397 kullanıcı