+1 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Oglum hasta kizlar ya hiç bisey yemiyor bütün gün kustu hala yemiyor ara ara su içerse o kadar bisey olur mu yemese  :(

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kaç yaşında canım ?

(2,565 puan) tarafından

5 yaşında cnm ne yapcami şaşırdım yemek kelimesini duyunca basbas bağırıyor istemiyorum diye 

tarafından

Hastalığı geçene kadar iştahsız olur canım bu normaldir. Ama susuz kalırsa kötü olur. Bol bol sıvı tüketmeli. Eğer sıvı kaybı da çok olursa hastanede tedavi gerekebilir.

(2,565 puan) tarafından

Allah Korusun cnm inşallah iyi olur ara ara su veriyorum ama

-Reklam-
+1 oy
(3,493 puan) tarafından

Yemek yemese zayıflar ama sonradan toparlar. Su tüketmesine dikkat edin ama, vücut susuz kalmamalı. 

(2,565 puan) tarafından

İki yudum içse kusuyor şuan biraz durdu azar azar veriyorum ama hiç bisey yemedi bütün günü iki serumla geçiriyor 

(3,493 puan) tarafından

İştahsız olduğu için ve kustuğu için böyle olması normal. Susuz kalmadığı sürece toparlandıkça yemesi artar. Ama kusma aşırı devam ediyorsa tekrar bir doktora gidin. Geçmiş olsun. 

(2,565 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum cnm çok saol

+1 oy
(49 puan) tarafından

Benim yigenimde öyleydi cnm bı doktora götür iştah açici şurup versin olmasa mama vesin benim yigenim şu an mama kullanıyor mama dediğimde kakaolu süt gibi

(2,565 puan) tarafından

Valla cnm su içse kusuyor biraz biraz durdu ama şükür dün aşırı kötüydü yarın inşallah biraz daha düzelir:(

(49 puan) tarafından

İnşallah 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 183 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
21 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra kurucu (215 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,480 soru

24,099,597 cevap

332,333 kullanıcı

...