Bi ara oğlumda da vardı 1yasinda merak heves diye düşündüm. Baktım bağımlı hale gelr gibi evde kimi bulursa telefon açması amacli peşinde dolaşıyordu. Dedesi babaannesi babas8 bi bana diş gecirenedi bende göz ve beyin sağlığı için çok hassasım oyuzden direkt kestim heveslendi belliydi belki 3 yada 4 bilemedin 5 olsun tlf. Dan izlediği hastanedeydik ağlamasın kusmasin aklı dağılsın diye açtım ordan başladı baktı bende yok olmayacak babasına dedesine babaannesi ne koştu bende hepsini uyardım hayr acilmicak dedim izlemicek dedim sertçe benimki baktı böyle bizimkiler babasi hariç gizli saklı açtı onlar açtığı gibi ben kapattım iki tarafa da kızdım hem oğluma hem izletene sonra sonra ağladı etti sustu unuttu .
Sadece 1 hafta sabret hiç verme ekmek değil su değil yani olmazsa olmaz değil. Bırak ağlasın yerlere atsın kendini buyursun saatlerce ağlasın hicbisey olmaz . Kararlı ol sabırlı ol geçer biter.
Şimdi evde elimize telefon alsak gelip yandan kapatma tuşuna basıyor bırak telefonu diye kızıyor ilgi bekliyor telefon istemek yerine . 2 buçuk yaşında şuan telefon karşıtı olmuş durumda çok şükür. Televizyon da bakardı ondan da geri çekildi çok şükür açsan da bakmıyor bi 10 dk sonra ya mutfağa yanıma gelir yere yatar arabalarla oynar o orda çalsın umrunda değil. Yada peşimde gezer hep görev veririm ev supururken mesela süpürgeyi ittir oğlum derim eline islak mendil veririm gir orta sehpayı sil ywrdekileri topla derim hiç olmadı otururuz tamircilik oynarız dr culuk oynarız bisikletine biner otobusculuk oynsr8z bulunur biseyler .
.gerçek yemek hazırlarım garsonluk oynarız o yemek yer ben istediğini yediririm gibi gibi çok seçenek var aslında.