+1 oy
150 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (87 puan) tarafından

Bayanlar nerden izledi bilmiyorum ama doğum videoları izlemiş sanırım YouTube kids izlliyor normla YouTube hiç izlemedi vermedim de verdirmedim de akraba oturmasinda kızım surkeli yanıma gelirdi bizim evdeyken kızım 2 kız çocuğu yatağa yatmislar doğum yapar gibi eteğin altından Bebek çıkıyor falan diyrodu kızlar kızımda etkisinde kalmış her onlar ile aynı ortama girdiğinde yapıyor ailesine de söyledim görüşmeyelim falaln dedim eşime ama mecburuz yılların geleneği buluşma aylık büyüklere Ziyaret yapılıyor nasıl bu huyundan vazgeçirebilirim çok rahtsiz oldum az önce de bebek almış karnına koymuş ılık  su getirin ikin ikin derken duydum girdim odasına sok oldum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (14,984 puan) tarafından

Üstüne gidersen yapmaya devam edecektir çocuklar gizli saklı şeyleri çok severler bilirsin. 5 yaşında kız annesi olarak ben senin yerinde olsam bir kere bunun yanlış olduğunu konuşurum sonra yapmıyor zaten her çocuk farklıdır tabiki. 

önce (87 puan) tarafından

Yapıyor ya iki üç kez uyardım babasia. Şöylerim diye tehdit ettim hatta hiç sevmem tehdit etmeyi de ama mecbur bırakıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (22,924 puan) tarafından

Valla kötü olmuş. Ama bundan sonrası için daha dikkatli olursjnuz. Onunla birlikte oynayarak merakını giderirseniz o zMan birakir bir süre sonra. Sen şimdi tepki verirsen daha çok üstüne gider.

Ya dikkatini dağıtmak için boyama aldim sulu boya guaj boya falan ama aklı orda 

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Bu kadar büyük tepki göstermeniz de normal değil ama. Süreci anlatıp gerekirse doğrusunu gösterip merakını yatıştırabilirsiniz. Sonuçta hayatın gerçeği ve çocuğun yaşına göre anlatılıp oyunlaştırılabilecek birşey.

Tepkiyi ona vermedim ben çocuğuma hiç bağırmadim vurmadım bu yaşına kadar zaten hastaydı 6 kez havale geçmişi var uzulmesi çok ağlaması yasak zaten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 397 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 291 göst.
+1 oy
3 cevap 150 göst.
+2 oy
4 cevap 183 göst.

Kategoriler

1,470,106 soru