+1 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından

Kızlar dün paylaşmıştım burda dünkü olayı

Eşime dedim ki işe gircem ben eğer kabul etmiyosan ayrılabilirsin dedim

Çünkü babasının evine kendisi taşınmak istedi ben değil beni zorladı sırf tasindi diye ben ayrıldım 1 sene gelmedim

Simdide işe girme diyo ben uğraşamam dedim babası bana bagircakmis ben cevap vermiycekmişim böyle saçmalık olmaz 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,953 puan) tarafından

Iş varsa gir hemen kaçirma valla kimse kusura bakmasin kayinbaba kim ki onun yuzunden para kazanma imkanini kaçirayim

(325 puan) tarafından

Aynen öyle çocuk birinci sınıfa başladığında işe gircem eşim olcak dengesiz kabul etmezse ayrılır banane umrumda değil 

-Reklam-
+1 oy
(5,530 puan) tarafından

Burada gördüğüm ezilen kadınların hepsi çalışamadıkları için, maddi olarak eşlerine bağlı oldukları için eziliyor. İmkân varsa kesinlikle çalış. Kimsenin yetiştiremediği çocuğunun kahrını çekmek zorunda değilsin. 

(325 puan) tarafından

Aynen öyle eşime dedim zaten çalışmamı istemiyosan ayrilabilirsin diye sizinle mi uğraşcam dedim 

(794 puan) tarafından

Aslında mesele maddiyata gelene kadar koca kişisi. Burdaki kadınların çoğunu kocası eziyor. Kocanın ağzından anam babam gardaslarimdan önce başka bişey çıkmıyorsa o kadınlar eziliyor. Para sonraki iş. 

(5,530 puan) tarafından

Evet o kısım da var. Kendi ailesiyle evli erkekler de çok ama benim gördüklerim genelde eşi aldığına karışanlar, her harcamanın lafını yapanlar, doğacak bebeğin zıbınını fazla bulanlar. Maalesef hepsine sadece erkek oldukları anlatılmış, ama iyi bir erkek olmak öğretilmemiş... Ellerinde iki güç var, biri fiziksel üstünlük diğeri maddi güç (sanki milyon dolar getiriyorlar eve) onlarla eziyorlar kadınları...

(325 puan) tarafından

Aynen benimkide öyle babası bagircakmis ben suscakmisim cevap vermiycekmisim beni afedersiniz m.a.l yerine koymaya calisiyolar parası olsa bile hem babası konuşuyo yediğimi hem eşim olcak varlık 

Bende buz gibi soğudum zaten işe girmeme karşı çıkarsa boşancam

+1 oy
(1,828 puan) tarafından

Eşine hiçbir iş yaptırmayan insanlar, snein iki kızına da baktirmazlar. Kusura bakma ama ben senin çalışabileceğini hiç düşünmüyorum, umarım yanılıyorumdur. 

(325 puan) tarafından

Valla dedim eşime istemiyosan ayrıl diye kendileri bilirler 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Sesini cikarmayani eziyorlar gercekten buna kesin ikna oldum ben. Simdi onceki postunada baktımda çalışman tabiki çok iyi olur fakat bu sartlarda zor olucaktir baski yapacaklardir kararli dik durman lazim guclu olman pes etmemen olmuyo dememen lazım. Ne istedigini bilip ona gore bi yol cizmen lazım diye düşünüyorum çünkü calismak bir günlük bisey degil kocani tatli dille ikna etmelisin ailesi ve kotu davranislari konusunda didiserek zitlasarak kendi hayatini zorlastirirsin. Bu davranışların seni hatta cocuklarini aile hayatinizi ne kadar etkiledigini konusmali bi cocuga anlatır gibi anlatmalisin. Esinle ikiniz disari cikin evden uzaklasin olabildigince yapici ve olumlu olmaya çalış tartismadan guzelce konusmaya calis bakalim insallah seni dogru anlar

(325 puan) tarafından

Benimki gerizekali anlamıyo anlatmaya çalışıyorum ailemde ailem diyo aileside annesi babası ablası sürekli durup dururken birbirlerini koruma dertlerindeler ben bisey demesemde beni kötü cıkarıyolar olaydan sonra biz bunu demek istemedik sen yanlış anliyon diyolar hem s.a.l.a.k yerine koyuyolar hem bide sesimi cikarmiycakmisim

(1,741 puan) tarafından

Ayy en nefret ettigim şeydir yaa yaptiginin arkasinda durmayip sen yanlis anladın yaklaşımı. Biz g.zekaliyiz çünkü hep biz yanlis anliyoruz herkes cok dogru davraniyor. Sinirlendim resmen. Ailesi lazım çünkü ona colugu cocugu esi yok çünkü ah bacim yaa valla işin zor calissanda bilmiyorum rahat edebilirmisin bu insanlar neden guzel gecinip kendi islerine bakmak varken huzursuzluk peşinde olurlar anlamiyorum. Napcan sen yinede kendi rahatin icin ikna etmeyi zorla yada çekicen restini bildigini okucan zaten her türlü sen kötü oluyosun madem bari hakkini ver ne diyim

(325 puan) tarafından

İnat ettim canım işe gircem madem mutfakta kaynanam değilde hep ben durcakmisim bakalım ben ise girince kim durcak mutfakta 

Tasincaz diyolar tasinmiyolar taşınmak zorunda kalırlar o zaman Allah büyük 

(1,741 puan) tarafından

İnsallah hersey istedigin gibi olur

(325 puan) tarafından

İnşallah canım Allah razı olsun senden 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 333 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 205 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kizmaaskim (281 puan) tarafından soruldu