+1 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (297 puan) tarafından

Kocam ailesine cok onem verir. Onlari kirmaz. Ben evlendigimden beri kaynatamla sorun yasiyorum cok sinirli bir adam ve kadinlari bence seytan olarak goruyor. Sanki oglunu koynuna almis onlardan ayirmaya calisan bi seytan gibi goruyo beni. Gecen gun yine klasik bi kavga cikti cocugu kiskaniyormusum. Kucagima aldim diye coxugu ondan sakındigimi saniyor. Zaten evi de onun bu tarz kuruntularindan dolayi cikan kavgadan sonra ayirmistik. Neyse kavga tartisma oldu evime geldim kocam isten geldikten sonra onunla da bu sebeple kavga ettik küstük sonra tekrar kavga ettik sonra da baristik. Ama neden baristigini anlamadim. Cunku normalde boyle durumlarda ailesiyle arami duzeltmeden benimle iyi olmaz. Baristigimizda ailesindeki herkesten ozur dilememi istedi ama ben kabul etmedim biraz da naza cektim acikcasi. cunku kalbim cok kirikti baskalari yuzunden kocamla bu hale gelmek insanin icindeki guveni paramparca ediyor. Aradan bikac saat gecti ve ben onunde sonunda ailesinden ozur dileyecegimi ve bayramda hep beraber olacagimizi saniyordum. Arada kocama laf carpiyordum benim bu kavgada hakli oldugumu anlasin diye ama bana bi anda uzatma dedi sen zaten bu kafayla ozur dileme babamdan dedi. İyi tm dedim. Ama yine de ikna olmadim beni o eve goturecegini dusunuyordum ta ki simdiye kadar. Bu olay 2 gun once olmustu. Ve bana bayramda ilk gun ailesinin yaninda olacagini soyledi beni de kendi aileme birakmayi dusunuyormus ama ben kabul etmedim. Seninle oturur kalkariz ailemde kalmam dedim. Sen benim aileme gidip gelmiyorsun ben de senin ailene gitmem dedi. Güldüm ben seninle gelsem ailenin yanina baban ne der dedim. Bilmiyorum bence kabul etmez dedi. Ve kocamla bu durumda olmak benim icin cok tuhaf ben oyle kotu bi insan degilken insanlarin beni kocama kotulemesi cok tuhaf ne bu yasadigim anlamiyorum. O bensiz orada olacak ben burada yalniz ve cocugum da orada olacak. İcim buruk  

3 Cevaplar

+2 oy
(5,394 puan) tarafından

Siz ne yasiyosunuz ya bu nasil bi evlilik esler es oldugunun farkinda degil kayinbaba bi baba figiru degil kaynananin adi gecmiyo hakliyken ozur dilemeler ne bu ya oyun mu kusura bakma ben burda bazen cok sasiriyorum ne tepki verecegimi bilemoyorum yani hic mi bi dali duzgun olmaz bi agacin hepsi mi eğri 

(297 puan) tarafından

Kaynanam durdurmaya calisti aslinda savunur beni ama bilmiyorum arkamdan savundu mu yoksa haklisin mi dedi kayinoedere bilmiyorum onu umursamiyorum ztn su an

(5,394 puan) tarafından

Valla oyle bi dunya yok herkes yerini haddini bilecek ki saygi olsun sevgi olsun iste bu yuzden gecimsizlik cikiyo cocuklar evlenince ailelere dusmanliklar cikiyo ilerde yaslanacaklar sen ictenlikle bakacak misin simdi kayinbabana ben olsam bakarim ama istemeyerek 

(297 puan) tarafından

Hep bana diyolar ki avrat 40 tane bulunur ama ana babayi baska bulamazsin o yuzden ana baba icin avrat bosanilir diyolar. Kocama da sasiriryorum benimle barismasina cunku normalde barismazdi ama bu sefer onlari yine hakli bulmasina ragmen bosveriyor 

(297 puan) tarafından

Bakarim bence cunku ben oyle vicdansiz degilim acirim yani acidigim icin yine bakarim hakkimi helal etmesem de 

(297 puan) tarafından

Herkes haddini bilecek dimi dogru diyorsun iste bana diyola4 ki o adam 65 yasinda onu degistiremezsin idare edicen huysuzluklarini diyolar bilemiyorum ama o huysuzlugu o siniri yuzunden kocamla bu hale geldigimiz icin uzak durmak istiyorum zaten icimde affedemedigim bir suru olayi var kayinpederin

-Reklam-
0 oy
(3,522 puan) tarafından

Ben de bu bayram gitmeyi düşünmüyorum ama annem kızıyor uzatma diyor mübarek gün. Eğer eşim kabul etse gitmem kaynanayı görmeyi içim almıyor. Beni sinir küpü etti o kaynana. Kayınbaba da laciverti. Görümceler de moru. 

0 oy
(5,937 puan) tarafından

Ailem ailen surekli bu laflar. Arkadasim tek bi aile var o da sen esin ve cocugun veya cocuklarin. O ona darilmis bu buna kusmus. Kimin kimle derdi varsa o kendi cozmeli. Herkes yetiskin. Ayrica seni annenlere birakiyosa biraksin. Ben sahsen o lafin ustune asla itiraz etmezdim birlikte olalim diye.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 484 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Erkekannesi12 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,152 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,399 soru

24,138,835 cevap

334,417 kullanıcı

...