+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (7,091 puan) tarafından

Instegramda reelslerim hep diyetle alakali bu ara karsima su diyeti cikti yapan var mi merak ettim sadece sivi mi besleniliyor vucut surekli ac kalmaya nasil dayaniyor halsiz olmuyorlar mi ki 

3 Cevaplar

0 oy
(7,091 puan) tarafından

Deneyen yok sanirim bir bayan su kadar gunde 10 kg verdim falan diyorda bana inandirici gelmedi acikcasi vucut rahatsiz olmaz mi sonucta herseye ihtiyacimiz var

-Reklam-
0 oy
(3,343 puan) tarafından

Deneyenler var instada zulalligunler var o yapti 3 gun guzel kilo verdi baya yapan var 

(7,091 puan) tarafından

Bende merak ettim canimda

0 oy
tarafından

Birden yapılıp sonra normal yemeye devam edilirse işe yaramaz. Ben mide rahatsızlığım için denemiştim önceki gün sıvı beslendim sonra 3 gün sadece su içtim. Ondan sonraki gün meyve sebze suları sonra çorba sonra hafif sebze yemekleri yiyerek yavaş yavaş normale döndüm. Hiç zorlanmadım psikolojik olarakta hazır hissettiğim içindi bence normalde çok halsizimdir Aidin salihin kitabında daha detaylı olması lazım ama bence pek gerekli bir şey değil ya. Son bir kaç kilo kalmıştır yaparsın sonra dengeli beslenirsin işe yarar ama yeme atağı problemi falan varsa verdiğini geri alırsın. 

(7,091 puan) tarafından

Anladim canim  merak ettim sadece karsima cikiyor suruklide 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
7 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 77 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 693 göst.
9 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,876 soru

24,130,959 cevap

334,039 kullanıcı

...