+2 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba kizlar 

1.5 yıllık evliyim gelir gelmez hamile kaldım. Şuan bir kızım var eşim sürekli ailesi e ezdiriyor beni annesi laf atar ablası hizmetçi der diğerleri alttan laf sokar cevap verince de sivri dilli oluyorum ve ben gittikten sonra eşime şikayet ediyolar. Neyse evlendikten 10 gün sonra eşim altinlari alıp gitti araba almaya şimdide o arabayı kaynıma hediye olarak veriyor durumumuzu sorsanız kötü yanı iyi durumda değiliz bunun için kavga ettik kocam bana sinsi yilan para göz falan dedi boşanma noktasına geldik şimdide kendi kararıyla farklı odada uyuyor ne yapacam bilmiyorum bide üstüne o kusuyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,075 puan) tarafından

İki tarafı dinlemeden gaz vermek istemem. Anlatımına göre hep onlarda sıkıntı var. Eşin ailesinden kopamamış, yeni kurduğu yuvayı benimsiyememiş gibi. Sen ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun. Eşini seviyor musun, evliliğine emek vermek istiyor musun , değer mi? Cevabın evetse, önce eşinin ailesi ile ilişki kurarken jendini ringe giriyor gibi hazırlama. Saygılı ve mesafeli ol yeter. En iyi cevaptır. Eşinin yanında ailesi hakkında yorumda bulunma. Eşinle yanlız ortak zamanı arttır. Bol sohbet edin, senin yanında kendını huzurlu hissetsin. Bir süre sabret. Bu şekilde birseyler değişmezse yardım alabilirsiniz

(2 puan) tarafından

Eşim çok aileci ailesi ne derse o yani ailem hakkında eleştiride bile bulunma benim param ne kadar verirsem sesini çıkartma bir mevla istemişti ailesi benden borç olarak çalışıp vermiştim geri bile istemeyeceksin aileme para konusuna girme diyor 

(3,075 puan) tarafından

Peki sen ne düşünüyorsun bu kısıtlamalar karşısında, iletişiminiz hiç mi yok? Eşinle yaşamak çok zor olmalı niçin katlanıyorsun

(2 puan) tarafından

Sebebim kızım babasız kalmasın diye boşanmaya karar verdim 

-Reklam-
+1 oy
(1,073 puan) tarafından

Araba kımın adına nasıl verebılır altınınla alınan arabayı. Aklın varsa sen kaç kurtul ondan

(2 puan) tarafından

Kayinpederim adına almış ben çalışıyorum diye belli bı sure sonra artık yavaştan yer ettiğini görünce direkt adıma aldım 

(484 puan) tarafından

Senim adına ise sakın verme kimseye devrini filan bakkk.  Ölsen de verme devrini adına kalsın  çocuğum var benim onun gelecegi bu araba de çim kenara eğer çok zorlarsa varya al eline sopa arabayı dağıt vur kır parçala al şimdi götür de 

(2 puan) tarafından

Lanet bir araba olmuş başımıza bela lanet olan araba değil koca tatafi 

(484 puan) tarafından

Bacım es gürle sesini çıkar. Susarsan güçsüz zannedip iyice yuklenirler senin dediğin olmuyorsa onların ki de asla olmamalı.  Küssün karı kılıklı Küssün beline etegi geçirip avratlık edeydi anası da evlenmeyeydi 

(1,073 puan) tarafından

Ne yapar eder asla vermezdım. Hem senın adına eşin asla karar veremez tek başına. Asla verme 

+1 oy
(36 puan) tarafından

Ailesinin dolduruşuna o kadar çok gelmiş ki gözü kör olmuş, önceliği onlara vermiş gibi duruyor. İlerleyen zamanlar da ne abi kardeş ne baba anne ne de çocukları kalmiyacak yanında Allah uzun ömür verirse sen olacaksın bu idrak edebilse daha farklı olurdu.Haksizmissin gibi hareket etme daha önce çok alttan aldıysan da maalesef tripleri tavırları bitmiyor. İnşallah tatlıya bağlanirsaniz canım. Senin çocuklarının rızkını kardeşine yedirtme, tavrında geri adım atma derim sanki ne kadar konuşmayıcak aynı evdesiniz çocuk var eninde sonunda düzelecek aranız. Bol bol dua et

(2 puan) tarafından

Haksız değilim idare ettim çoğu tartışmada ama kusmeleri bitmiyor 

(36 puan) tarafından

Hala idare etmeye çalışırsan bu şekil devam eder maalesef. Haksız konuma düşüceksen kavga etme ama duruşunu da fikrini belli et. Senin hayatına benzer birini çok yakından tanıyorum kadın çekti baya anneciydi kocası dedi ki kendi haline bıraktım hepsini naparlarsa yapsınlar onlar kendi yüzünü belli edecek kocama diye dediğide oldu şimdi çok iyiler eşiyle. Ailesiyle uzaklaşabiliyorsan uzaklaşmaya çalış daha iyi gelir. Uzaklaşamiyorsaniz mesafeli ol canım mesafeli olduğunu onlar bile hissetsin. Hem eşini de doldurmaya fırsatları olmaz. 

+1 oy
(21,610 puan) tarafından

Kolay kolay bunu demem ama boşa gitsin bu ilişki burdan dönmez en fazla çocuk sayın ve mutsuzluğun artar seneler geçtikçe 

(2 puan) tarafından

Kesinlikle 

+1 oy
(134 puan) tarafından

Yanlış bir şeye sebep olmak istemem ama ben bu ailesinden kopamayan erkekleri anlamıyorum ailedir atadır atılmaz ama bu kadar da fazla Allah yardımcımız olsun Ben burada kime baksam hep bir gelin kaynana sorunları var ki ben de dahil benim sorunlarım var hani diyorlar ya Cennet annelerin ayağının altında bence Cennet hak eden annenin ayağının altında olması lazım eğer gerçekten bir anne evladını iyiliğini ona hakkını savunan onun karısı ile iyi olmasını isterse onun için elinden geleni yapmalı ama şu an bir zamana bakıyorum hiçbir anne evladına karşı öyle değil hep istiyor ki karısına eziyet yapsın Allah ıslah etsin başka bir şey diyemiyorum bir insanın evladı dururken karısı dururken onlara danışmak gerekirken ailesini de dediğini yapması çok tuhaf gel de kocana bunu anlat kocan bir kere karar vermiş döner mi dönmez mi orasını bilemem ama bu gidişatla nasıl olur bilemem tek diyebileceğim şey şu kardeşim Allah yardımcın olsun Allah size bir çıkış yol nasip etsn

(2 puan) tarafından

Allah'ım böyle aileleri alsın gerçekten önceden asla beddua etmezdim özellikle ölüm hakkında babamı kaybettiğinden acısını bilirim ama şimdi istiyorum başkasının annesinin olmesini

+1 oy
(561 puan) tarafından

Sen de onu manipüle et bir şey almıyorlar bize millet oğullarına ev alıyor araba alıyor gelinlerine torunlarına herşey alıyorlar de sürekli söyle

(2 puan) tarafından

Denemedim mi ailesine laf soyletmiyor 

+1 oy
(876 puan) tarafından

Ya kacar kurtulursun yada hasta olursun onlarin yaninda

+1 oy
(4,516 puan) tarafından

Yol yakınken ayrilacaksin 

Bu adamla ömür geçmez

İki gün sonra ikinci çocuğun olur iyice elin kolun baglanir

İlgili sorular

+1 oy