Eşim ve kaynım tartıştı benim ve görümcemin yanında ama asla şiddet uygulamadı tartışlar konu orda kapandı sandık kaynım gidip annesine beni dövüp ölümle tehtid etti demiş kaynanam da benim yanımda eşime tonlarca küfür ve beddua etti cocuklarınada o üvey o sizin öz abiniz değil onu bu evde istemiyorum diye bağırıp ortalığı ayağa kaldırdı hemde taziye vardı ortada kayınpederim herşeye şahit oldu ama asla tepki vermedi kaynanam bana bağırıp kocanı terbiye et dedi bende gidip eşime dedim çocuklarına karışma sana beddua ediyor küfür ediyor dedim kayınpederim ve eşim tartıştılar kaynım olmayan şeyler anlattı cünkü yanımızda şahidimiz var eşim asla onu dövüp tehtid etmedi ama kayınpedrrim bu olayda sadece beni suçluyor benimle tartışıyor sen gidip eşine anlattın olay büyüdü diyor . Bana gelene kadar karısını susturabilirdi ama yapmadı sadece beni suçluyor benimle konuşmuyor az önce aradı kızımı istedi telefona cocuğa bizi ayırdılar diyor. Siz olsanız sizin yanınızda eşinize beddua edilse susar mısınız yada saklar mısın kadının yatptığı ilk şey değil bunu hep yapıyor ben hep sustum hep sakladım bu arada eşim arkamda sen yanliş bir şey yapmadın diyor artık görüşmiyecez hiç biriyle diyor ama kayınpederim asla pes etmiyor hepsi senin suçun diyip duruyor sizce ben mi haksızım ( kaynana üvey eşimin annesi yıllar önce vefat etti)