+1 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından

Eşim ve kaynım tartıştı benim ve görümcemin yanında ama asla şiddet uygulamadı tartışlar konu orda kapandı sandık kaynım gidip annesine beni dövüp ölümle tehtid etti demiş kaynanam da benim yanımda eşime tonlarca küfür ve beddua etti cocuklarınada o üvey o sizin öz abiniz değil onu bu evde istemiyorum diye bağırıp ortalığı ayağa kaldırdı hemde taziye vardı ortada kayınpederim herşeye şahit oldu ama asla tepki vermedi kaynanam bana bağırıp kocanı terbiye et dedi bende gidip eşime dedim çocuklarına karışma sana beddua ediyor küfür ediyor dedim kayınpederim ve eşim tartıştılar kaynım olmayan şeyler anlattı cünkü yanımızda şahidimiz var eşim asla onu dövüp tehtid etmedi ama kayınpedrrim bu olayda sadece beni suçluyor benimle tartışıyor sen gidip eşine anlattın olay büyüdü diyor . Bana gelene kadar karısını susturabilirdi ama yapmadı sadece beni suçluyor benimle konuşmuyor az önce aradı kızımı istedi telefona cocuğa bizi ayırdılar diyor. Siz olsanız sizin yanınızda eşinize beddua edilse susar mısınız yada saklar mısın kadının yatptığı ilk şey değil bunu hep yapıyor ben hep sustum hep sakladım bu arada eşim arkamda sen yanliş bir şey yapmadın diyor artık görüşmiyecez hiç biriyle diyor ama kayınpederim asla pes etmiyor hepsi senin suçun diyip  duruyor sizce ben mi haksızım ( kaynana üvey eşimin annesi yıllar önce vefat etti) 

6 Cevaplar

+1 oy
(175 puan) tarafından

Eşin yanındaysa gerisi önemsiz. Kayınpederler niye böyle bilmiyorum bende bir yıla yakındır kaynanamla konuşmuyorum ama kayınpederim kaynanadan daha çok tripli qkwjdhdh 

-Reklam-
+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Madem onlar hep öyle sorun çıkarıyorlar o zaman uzak durun muhatap dahi olmayın hele ki o kayınvalideye ne diyim ben kalkıp öksüz birine kaç yaşında olursa olsun o üvey o sizin abiniz değil dediği anda anladım ki ondan hiç bir hayır gelmez Allah ıslah etsin inşallah ne diyim 

(2,005 puan) tarafından

+baba bir sanırım. Buna rağmen üvey demesi de saçma ve kindar. DNA yapılsa kardeş oldukları tespit edilir. ne üveyliği? insanlar üvey ne demek bilmıyor. Bana acımasızlık geliyor birine üvey olmadığı halde üvey demek.

(3,905 puan) tarafından

Her ne geliyorsa bu başa hepsi cahillikten dolayı 

+1 oy
(24,507 puan) tarafından

Ben bu durumda aramaları açmazdım hem bana küsecek hem çocuğumu bana karşı dolduracak ben de onunla görüştüreceğim bu arada hakaretler etse ağzımı açıp tek laf etmem ama beddua etse bende eşime derim gitme arama görüşme sana beddua ediyor diye 

+1 oy
(486 puan) tarafından

Açmayın telefonlarını hepsini engelleyin gitsin.. olmaz olsun böyle akrabalar

0 oy
(28,451 puan) tarafından

He de geç kurtulursun hepsinden işte 

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Benim diyeceğim tek şey . Büyükmüş yok babaymış filan dinlemem. Git önce karını terbiye et sonra bana gel konuş. Karın benden özür dileyene kadar da ne benimle nede çocuklarımla görüşme der muhabbeti keserim.

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 333 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 235 göst.
+1 oy
12 cevap 463 göst.
0 oy
10 cevap 564 göst.

Kategoriler

1,477,390 soru