Genel de yapan var ama robotun akıbeti nasıl oluyor. Az mı koymaliyim malzemeyi. İyi tam tutan ölçü çiğ köfte tarifi bilen varsa paylaşırsa da sevinirim hanımlar hayırlı iftarlar şimdiden
Sanırım yapan kimse yok
Burdan yapan vardi en son biri robotu da bozmuştu 😁
Azar azar attım şimdilik bozulmadı ama tadı degsiisik oldu sanki bilemedim ama kıvamı guzeldi
Ben yaptım güzel olmadı ya elle yapılan gibi değil bu arada Urfalı olduğun içindir belki de el lezzeti girmesi gerek
Katılıyorum bende yaptım artık bugün canım çekince tadı degsiisik oldu ama kıvamı guzeldi
Tabiki hakiki Urfa çiğköftesi gibi olmuyor ama yapamiyorsan iyidir yine ben yapıyorum arada bir robotta tarif istiyor musun
Nette bı tarif buldum robotta die onu denedim . Teşekkür ederim. Tadını sevmedim ama sizinki Urfalı olarak daha iyidir bence neden olmasın verirseniz sevinirim
3 su bardağı bulgur
İki su bardağı su
Bir yemek kaşığı domates salçası
Bir yemek kaşığı biber salçası
Bir kuru soğan
Üç diş sarımsak
İki yemek kaşığı isot
Bir yemek kaşığı pulbiber
Bir çay kaşığı tuz
Bir çay kaşığı kimyon
İki yemek kaşığı nar ekşisi
Bir buçuk çay bardağı sıvı yağ
Bir çay bardağı ceviz
Domates püresi
Önce sıcak suyla bulguru islatiyorum. Sonra diğer malzemeleri ekleyip robotu dinlendirerek çalıştırıyorum. Biz yumurtalı sevdiğimiz için tavada iki yumurta pişirip ekliyoruz . Bu tarifi internetten aldım
Teşekkür ederim heryerin yöresi farklı tabi. Deneyeceğim öyle de inşallah
1 kere yaptım oldu 2. Yapmamda bozuldu
1. Yapmamda benim bozulmadı bugün ama 2. Yi bilemeyeceğim bozulmaz inşallah
Durdurarak yap sanırsam ben cok yüklendim 1. De birswy olmadı 2. Dede birswy olmaz die
Robotla olmaz ama biz Urfalı kocaya sahip olarak elle yogururuz.ama yapamam dersen azıcık Isla sıcak suyla sonra bı tepsiye dok varsa isot yoksa pulbiber sarımsak soğan rende yap biber salçası domates salçası koyman lazım birazda iyice ozlessin diye yoğur güzelce baktın kıvamı tamam maydanoz ve biraz yağ ekle iyice yoğur servis yap
Genel olarak bozuyor robotu canım zaten 10 dakika elinde yogursan yeterli o blender cig köftesini
Biraz sıcak su ekle yumusasin yoğur süper oluyor
1,486,252 soru
24,298,521 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın