+1 oy
169 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (255 puan) tarafından

Genel de yapan var ama robotun akıbeti nasıl oluyor. Az mı koymaliyim malzemeyi. İyi tam tutan ölçü çiğ köfte tarifi bilen varsa paylaşırsa da sevinirim hanımlar hayırlı iftarlar şimdiden 

8 Cevaplar

+1 oy
(255 puan) tarafından

Sanırım yapan kimse yok

-Reklam-
+1 oy
(4,430 puan) tarafından

Burdan yapan vardi en son biri robotu da bozmuştu 😁

(255 puan) tarafından

Azar azar attım şimdilik bozulmadı ama tadı degsiisik oldu sanki bilemedim ama kıvamı guzeldi

+1 oy
(146 puan) tarafından

Ben yaptım güzel olmadı ya elle yapılan gibi değil bu arada Urfalı olduğun içindir belki de el lezzeti girmesi gerek

(255 puan) tarafından

Katılıyorum bende yaptım artık bugün canım çekince tadı degsiisik oldu ama kıvamı guzeldi 

0 oy
(4,384 puan) tarafından

Tabiki hakiki Urfa çiğköftesi gibi olmuyor ama yapamiyorsan iyidir yine ben yapıyorum arada bir robotta tarif istiyor musun 

(255 puan) tarafından

Nette bı tarif buldum robotta die onu denedim . Teşekkür ederim. Tadını sevmedim ama sizinki Urfalı olarak daha iyidir bence neden olmasın verirseniz sevinirim 

(4,384 puan) tarafından

3 su bardağı bulgur

İki su bardağı su

Bir yemek kaşığı domates salçası 

Bir yemek kaşığı biber salçası 

Bir kuru soğan 

Üç diş sarımsak 

İki yemek kaşığı isot

Bir yemek kaşığı pulbiber

Bir çay kaşığı tuz

Bir çay kaşığı kimyon

İki yemek kaşığı nar ekşisi

Bir buçuk çay bardağı sıvı yağ 

Bir çay bardağı ceviz

Domates püresi 

(4,384 puan) tarafından

Önce sıcak suyla bulguru islatiyorum. Sonra diğer malzemeleri ekleyip robotu dinlendirerek çalıştırıyorum. Biz yumurtalı sevdiğimiz için tavada iki yumurta pişirip ekliyoruz . Bu tarifi internetten aldım

(255 puan) tarafından

Teşekkür ederim heryerin yöresi farklı tabi. Deneyeceğim öyle de inşallah 

0 oy
(9,592 puan) tarafından

1 kere yaptım oldu 2. Yapmamda bozuldu

(255 puan) tarafından

1. Yapmamda benim bozulmadı bugün ama 2. Yi bilemeyeceğim bozulmaz inşallah 

(9,592 puan) tarafından

Durdurarak yap sanırsam ben cok yüklendim 1. De birswy olmadı 2. Dede birswy olmaz die 

0 oy
(914 puan) tarafından

Robotla olmaz ama biz Urfalı kocaya sahip olarak elle yogururuz.ama yapamam dersen azıcık Isla sıcak suyla sonra bı tepsiye dok varsa isot yoksa pulbiber sarımsak soğan rende yap biber salçası domates salçası koyman lazım birazda iyice ozlessin diye yoğur güzelce baktın kıvamı tamam maydanoz ve biraz yağ ekle iyice yoğur servis yap 

0 oy
(3,988 puan) tarafından

Genel olarak bozuyor robotu canım zaten 10 dakika elinde yogursan yeterli o blender cig köftesini

0 oy
(1,151 puan) tarafından

Biraz sıcak su ekle yumusasin yoğur süper oluyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
7 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 110 göst.
+1 oy
4 cevap 88 göst.
16 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (4,384 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,799 soru

23,889,058 cevap

321,702 kullanıcı

...