+1 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (229 puan) tarafından

Kızlar 1sinif çocuğum var v arkadaşlik kuramıyor ondan ona ondan ona savruluyor çünkü kızımı istemiyorlar gibime geliyor biraz önce okula bıraktım 3,5 arkadasi seksek oynuyor bnm kızımda oturuyor dedim sn niye oynamıyorsun bn istemiyorum dedi ama biliyorum onların almadini bı tanesiylede atistilar konuşmalı 

Genelde gördüğümde böyle kızıma tahrik edici konuşmalar yapıyorlar kızımda kantinden biseyler alıp paylaşmak istiyor arkadaş olsunlar diye n yapayım kızlar çok canmm sıkılıyor bu duruma 

Öğretmenle konuştum kızıma karşı önyargılı olduklarını söyledi arkadaşlarinin kızım biraz kilolu v uzun arkadaslarina göre bahar gelsin dışarda oynatıp kaynastircam dedi 

İkidirde bı veli ariyo kızın kızıma vurdu diye onada durumu anlattım BNC kızım dışlandigi için öyle yapıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(217 puan) tarafından

Hediyeleşmek nasıl olur acaba veya bir veli ile kakınlaşıp evinize davet edin belki siz gidip gelince çocuklar da kaynaşır

-Reklam-
+1 oy
(673 puan) tarafından

Kizin icin uzuldum cok fena bisey.Aklima bisey gelmiyor Rabbim yardimcin olsunInsallah trz zamanda duzelir aralari arkadslariyla

+1 oy
(1,272 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla kızın kendini savunabiliyor bu iyi bişey mümkünse sınıf değişikliği yapın derim 

0 oy
(17,138 puan) tarafından

Canim çocuğun zorbalığa uğradığı için agresifleşmesi normal. Senin tek başına başa çıkacağın bir sorun değil bu. Öğretmeniyle görüşmen gerekiyor. Rehberlik servisi size yol gösterecek. Çocuğunu arkadaşlarıyla kaynaştırmak için gerekli şeyleri söylerler sana. Rehber öğretmen sınıfa gelip zaman zaman çocuklari yönlendirebiliyor. Sen kendi başına çözmeye çalışsan bu sefer daha beter olur herşey. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 278 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevimsu (49 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 285 göst.
+1 oy
4 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,469,975 soru