+1 oy
119 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (91 puan) tarafından

Çok çabalıyorum ama geçmiyor şu lanet şey.... uzun süreli yıllardır depresyondayım ve geçmiyor. Elim kolum bişi yapmaya kalkmıyo sürekli kötü düşünce  sürekli isteksizlik ölüm korkusu her an bişi olacak hissi ama sadece bana oluyo. Ne dünyevi hevesim kalmş nede başka bişi çok zorr bişi ya günlrrm nasıl geçyo anlamyotm dünyevi bi duygm bitmiş.pskoloji doktoru ilaç yazyo ama onu da kullanamyorum içersem bana bişi olur diye

4 Cevaplar

0 oy
önce (94 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kendi kendine mi sana öyle oldu bende oyleyim cnm vallah benimde bebeğim 9 aylık oldu olacak hala öyleyim bir tık azalma hafifleme var ama yine öyle oluyorum hata bugün bende bunun için post acmistim dediğin gibi dünyaya hevesimiz kalmamış sürekli ölümü kötü bişey olcak dusunuyoruz çok çok zor yemin ediyorum kalbim çarpıntı yapıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (172 puan) tarafından

Bunların alâsını yaşayan biri olarak sana tavsiyem ilaçlarını mutlaka al. Etki etmeye başladıktan sonra dünya varmış diyeceksin. Bir yıldır kullanıyorum ve şükürler olsun ki iyi geldiği zamanlar nefes alıyorum o anlar paha biçilmez kendini bundan mahrum etme lütfen. 

Ve kesinlikle terapi de alman lazım o da çok iyi geliyor. 

Ha sıfır sorun sıkıntı olacak demiyorum sana Dünya burası dertsiz tasasız olur mu hiç.

Ama her zaman değil her zaman böyle olamaz yaşanmaz o zaman arada nefes almak hepimizi hakkı kendini bundan mahrum etme lütfen yarın ilk işin ilacını almak olsun 

0 oy
önce (146 puan) tarafından

İzzet güllü videolarını izle sen hasta değilsin algın değişmiş tekrar düzeltirsen eskisinden daha iyi olursun ilaçlarla uğraşma algın düzel dikme düşüncen düşüncelerin düzelince davranoşın ve duyguların değişecek kendini iyi hissedeceksin 

0 oy
önce (23,475 puan) tarafından

Namaz tek çare namaz inan bana herşey öyle güzelleşiyorr yolların çiçekle kaplanıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 489 göst.
26 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde eymenim02 (160 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 421 göst.
15 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sevgi2 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 585 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,479 soru

24,072,796 cevap

330,774 kullanıcı

...