+2 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,221 puan) tarafından

Kızlar ya burnumun direği sızlıyor hala ağlamamak için tutttugum için kendimi. Belki çok basit bulacaksınız ama tüm günüm böyle geçti. Annem ne hiç bir dogumumda hiç bir ameliyatmda varmisin yokmusun ne ihtiyacın var demedi varmış gibi göründü hep ama hiç içimden ahh be iyiki de annem varmış dedirtmedi. Ama hiç isyan etmedim bugüne kadar her konuda başımın çaresine baktm bugüne kadar bir kez olsun ağız eymedim. Ama bugün beraber bir yere iftara gidecektik önce dayinlara ugricaz dedi dayım benimle yaşıt. Tamam dedim ama neden. Komşularla toplanıp bir kilo kıymadan mantı dökmusler yengemin canı istedi diye. Bir kilo mantı ne demek ya nasıl bir emektir tüm gününü ayirmaktir. Benimle yaşıt ikimizinde iki çocuğu var onun beş kız kardeşi annesi herzaman etrafında dört dönüyor benim kimsem yok yanımda neden kızından torunlarından önce hep onlara iyisin şok oldm çok çok üzüldüm. İnanın hiç böyle şeyleri arayan biri değilim çevrem çok iyi bilir ama konu bana neden hiç bukadar hassas olmadin ele bukdar iyisin içimi acitti

9 Cevaplar

+3 oy
(1,047 puan) tarafından

Orası gezme ortam yeri sen sorumluluksun bu kadar basit :)

(2,221 puan) tarafından

Kız İnanki yılda iki kez onlara gidemiyor davet eden yok ama benim hem çiftliğim hem evim sürekli bir aradayz o yüzden bukadar üzüldüm. Onu gormez etmez nerden aklına o geldi benim çocuklarım hep gözlerinin önünde akıl etmez

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Annenle oturup bu  durumu konuşabilirsin

Benim yanımda olmanı seni hissetmek istiyorum de 

Bana manevi olarak destek olmanı çok istiyorum

Bana duygusal olarak çok uzaksın diye konuş 

(2,221 puan) tarafından

Sadece dedim ki ne şanslı bende okadar seviyorum ama aklına hiç gelmiyor ona yapım demek. Eee sen istemedin ki dedi istemem mi gerekiyor bir kilo kıyma saatler sürer niye yorayım ben seni kıyamıyorum istemiyorum ama maşallah sen dünden razisin dedm

+1 oy
(5,155 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anliyorum ki benden dshs iyi kimse anlayamaz 

(2,221 puan) tarafından

Çok içime battı ya inan kız kardeşim eşinden ayrı bir çocuğu var bambaşka şehirde tek başına hayat mücadelesi veriyor. Allah'tan öğretmen maddi ihtiyacı yok ama geçen ay o gitti demedi kızım çalışıyor anaokuluna giden çocuğu var ona yapıp yollaym işten gelince biseyler yesinler düşünmüyor ama kendi kardeşlerine ne yapacağını şaşırıyor 

+1 oy
(934 puan) tarafından

tamda annemle ilgili pist açmıstım benim annem kardeşlerine yiğenleri yağar sorsan onlar fakir biz zengin diye halbuki bizi ceplerinden cıkarırlar 

(2,221 puan) tarafından

İşin komiği de o kardeşi kat kat zengin ama bir gün olsun annemi sormaz etmez yine kiymetli

+1 oy
(3,341 puan) tarafından

Okirken kendimi gordum sanki bende kimseden bi destek bisey gormedim 2 oglum var ikiside benden baskasini bilmiyor boyle evlatlarinin yaninda pervane olan anneleri gordukce icim sizliyor

+1 oy
(23,783 puan) tarafından

İşte böylesine el iyisi derler dışarıya kendini iyi gösterme çabası Allah Rahmet Eylesin benim babaannem böyle idi kendi gelinini düşünmez eltisinin gelinine gebe diye ona yemek götürürdü 

0 oy
(54,003 puan) tarafından

bizimde hep annemle.abim iyi onlar hakli konusmuyorum annemlerle agir geliyor ama haklıyım anneme sorsan.ben uzatiyorum durduk yere kusmeleri meshurdur alttan alan hep ben oluyordum olmadim bu sefer koptuk iyice

0 oy
(46 puan) tarafından

Senin annen benim annem olabilir

0 oy
(2,245 puan) tarafından

Annenle arana mesafe koyma zamanın gelmiş diye düşünüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
8 cevap 344 göst.
23 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,472,274 soru

24,109,283 cevap

332,873 kullanıcı

...