Kızlar ya burnumun direği sızlıyor hala ağlamamak için tutttugum için kendimi. Belki çok basit bulacaksınız ama tüm günüm böyle geçti. Annem ne hiç bir dogumumda hiç bir ameliyatmda varmisin yokmusun ne ihtiyacın var demedi varmış gibi göründü hep ama hiç içimden ahh be iyiki de annem varmış dedirtmedi. Ama hiç isyan etmedim bugüne kadar her konuda başımın çaresine baktm bugüne kadar bir kez olsun ağız eymedim. Ama bugün beraber bir yere iftara gidecektik önce dayinlara ugricaz dedi dayım benimle yaşıt. Tamam dedim ama neden. Komşularla toplanıp bir kilo kıymadan mantı dökmusler yengemin canı istedi diye. Bir kilo mantı ne demek ya nasıl bir emektir tüm gününü ayirmaktir. Benimle yaşıt ikimizinde iki çocuğu var onun beş kız kardeşi annesi herzaman etrafında dört dönüyor benim kimsem yok yanımda neden kızından torunlarından önce hep onlara iyisin şok oldm çok çok üzüldüm. İnanın hiç böyle şeyleri arayan biri değilim çevrem çok iyi bilir ama konu bana neden hiç bukadar hassas olmadin ele bukdar iyisin içimi acitti
Orası gezme ortam yeri sen sorumluluksun bu kadar basit :)
Kız İnanki yılda iki kez onlara gidemiyor davet eden yok ama benim hem çiftliğim hem evim sürekli bir aradayz o yüzden bukadar üzüldüm. Onu gormez etmez nerden aklına o geldi benim çocuklarım hep gözlerinin önünde akıl etmez
Annenle oturup bu durumu konuşabilirsin
Benim yanımda olmanı seni hissetmek istiyorum de
Bana manevi olarak destek olmanı çok istiyorum
Bana duygusal olarak çok uzaksın diye konuş
Sadece dedim ki ne şanslı bende okadar seviyorum ama aklına hiç gelmiyor ona yapım demek. Eee sen istemedin ki dedi istemem mi gerekiyor bir kilo kıyma saatler sürer niye yorayım ben seni kıyamıyorum istemiyorum ama maşallah sen dünden razisin dedm
Seni o kadar iyi anliyorum ki benden dshs iyi kimse anlayamaz
Çok içime battı ya inan kız kardeşim eşinden ayrı bir çocuğu var bambaşka şehirde tek başına hayat mücadelesi veriyor. Allah'tan öğretmen maddi ihtiyacı yok ama geçen ay o gitti demedi kızım çalışıyor anaokuluna giden çocuğu var ona yapıp yollaym işten gelince biseyler yesinler düşünmüyor ama kendi kardeşlerine ne yapacağını şaşırıyor
tamda annemle ilgili pist açmıstım benim annem kardeşlerine yiğenleri yağar sorsan onlar fakir biz zengin diye halbuki bizi ceplerinden cıkarırlar
İşin komiği de o kardeşi kat kat zengin ama bir gün olsun annemi sormaz etmez yine kiymetli
Okirken kendimi gordum sanki bende kimseden bi destek bisey gormedim 2 oglum var ikiside benden baskasini bilmiyor boyle evlatlarinin yaninda pervane olan anneleri gordukce icim sizliyor
İşte böylesine el iyisi derler dışarıya kendini iyi gösterme çabası Allah Rahmet Eylesin benim babaannem böyle idi kendi gelinini düşünmez eltisinin gelinine gebe diye ona yemek götürürdü
bizimde hep annemle.abim iyi onlar hakli konusmuyorum annemlerle agir geliyor ama haklıyım anneme sorsan.ben uzatiyorum durduk yere kusmeleri meshurdur alttan alan hep ben oluyordum olmadim bu sefer koptuk iyice
Senin annen benim annem olabilir
Annenle arana mesafe koyma zamanın gelmiş diye düşünüyorum
1,472,128 soru
24,107,608 cevap
332,789 kullanıcı