+1 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Evime gelmeyen bi anneye sahibim yılda belki 2 kere zor gelir oda ya ben ağlarım tek kaldım evime niye gelmion diye yada has kızı gelir oyle gezmeye yoksa asla gelmez esimin ailesine bakıyorum hepsi ic ice hele eltim (yaşça en büyük kızıyla geliniyle aynı yaştayız) gelirler kızlarına çocuklarına bir sürü şey alır hep gider koşar eşimde ister istemez buna kuruluyor biz hep gidioz annen senin değerini bilmiyor gitme diom sana dio yemn ederim aramasam aramaz da 

3 Cevaplar

0 oy
(5,756 puan) tarafından

Gitme bacım arama da. Madem kalbin kırılıyor yapma hiçbişey 

(2,565 puan) tarafından

Başka kimsem yok ama 

-Reklam-
0 oy
(3,181 puan) tarafından

Bizim iki tarafta ilgisiz olunca hiç sorun olmuyor 

0 oy
(4,874 puan) tarafından

Annen bütün çocuklarına böyleyse huyu böyle demekki deyip kabul etmek gerekir. Yok değilse kimi ebeveynler bazı çocuklarının üzerine daha çok dusebiliyo Allah her anne babaya eşit derecede sevip ilgilenecegi evlatlar versin. Kirilmakta çok haklısın ben de kirilirdim ama anadir sonuçta taş olsun yine surada dursun diyo insan. Dört senelikken doğum yaptım annem doğuma gelene kadar evime hiç gelmedi üstelik ben tek cocugum. He koydeler bağ bahçe hayvanlar var ama gelebilirdi yani. Sanki dokuz köyü mu doyuruyodu. Böyle şeyler oluyo maalesef.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 326 göst.
8 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,472,035 soru

24,106,117 cevap