+3 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar eşim askerde 2 ayı falan kaldı gelmesine ve annesi sürekli iş için bana hakaret ediyor birlik oturuyoruz ve kaldıramıyorum oruçlu oruçlu ağlayıp duruyorum odamda herkesle dedikodumu yapar şimdi de mutfakta görümcemle dedikodumu yapıyor ne belaydi geldi başımıza kime güldük de geldi başımıza bilmem ne dayanamıyorum artık ne yapacam yaa küçücük çocuğum var iş yapmasam ancak ona bakabiliyorum uyuduğunda iş yapıyorum ama dediğini bırakmıyor sizce eşime söylemelimiyim 🥹

15 Cevaplar

+4 oy
(596 puan) tarafından

Söyle bence.

(13 puan) tarafından

Ay bilmiyorum yaa çok kötü oldum o bana hakaret edince is yapasım gelmiyor 

-Reklam-
+3 oy
(3,780 puan) tarafından

Arayıp müdahale etme şansı varsa söyle yoksa söyleme napacak orada sanki 

İmkanın varsa esin gelene kadar ailenin yanında kal esin gelince de evini ayirirsin

(13 puan) tarafından

Arar mı bilmiyorum canım ama çok kötüyüm gerçekten biran önce burdan kurtulmak istiyorum 

+3 oy
(1,020 puan) tarafından

Eşim askerdi, hamileydim. Annemin evine gittim diye yemediğim hakaret tavır kalmadı. İş en son namusuma kadar uzanınca çok kötü oldum, hadlerini bildirdim ama o anda bile söylemedim.

Eşimin içine doğmuş gibi aramış annesini “Kıza bir şeyler yapmıyorsunuz dimi” diyerek azarlamış. Annesi dizi sahnelerindeki gibi beni arayıp “sen beni oğluma nasıl şikayet edersin” diye çemkirince kendimi savundum ama sonra bir ton ses kaydı atarak üste çıkmaya çalıştı.

Ben o esnada bile eşimi arayıp söylemedim ki aklı bende kalmasın.

3 kez düşük riski geçirmişim, 4 aylık hamileyim. Bana yaşattıkları normal değilken bile sustum.

Ama annesi dayanamayıp benim eşim yanımda yokken annemde kalmama çok rahatsız olduğu için arayıp şikayet etmiş. Eşime, kendi söylediği şeyleri söylemeyip sadece benim savunmamı yalan yanlış anlatmış. Aradığında mecbur kaldığım için baştan sona her şeyi tüm gerçekleriyle anlattım, ısrar etmese yine anlatmayacaktım. Ama ben gebe halimde katlanabiliyorsam herkes katlanabilir dedim ve beni bu duruma sokanları bir bir anlattım. İnanmazsan da den bilirsin elimde ses kayıtları mevcut dedim kapattım konuyu.

Tabi ki elhamdülillah kanıta ihtiyaç duymadan eşim bana inandı. Kanıtlardan sonra inansaydı biraz güvenim sarsılırdı.

Delirdi. Şakasız belki 10 gün onu akşamları sakinleştirmek için kırk takla attım. Hepsi de ben sırf annemde kalıyorum diye. Onların evinde kalmayınca namussuz okunuyormuş gibi carladılar. Ben eşimle birlikte annemin evine gitmişken üstelik.

Eşim geldiğinde çok fena gürledi ve aile bağları açıldı. Ama işin kötü tarafı haklı olan ben olmama, susmama ve bir kez olsun edebimi bozmamama rağmen eşim yine bana da kızdı. Orada bir posta da ona haddini aşmaması gerektiğini gösterdim. Bağırmadan çağırmadan. 

Anlayacağın, askerdeki adama bir şey söylenmez. Söylesen de haklı olan sen bile olsan karlı çıkmıyorsun. Anne oğul arasına girilmiyor. Kedi köpek kavgası gibi kavga edip 2 dk sonra aşık kuğuya dönüyorlar. 

(13 puan) tarafından

Ay bilmiyorum ama tükendim artık knk yaaa 

+2 oy
(7,395 puan) tarafından

Eşin ne yapabilir ki? Sen kendi hakkını savunmadığın sürece eşin askerden ne yapabilir 

(13 puan) tarafından

Büyük diye bisi diyemiyorum 

+1 oy
(626 puan) tarafından

Tabii ki söyleyeceksin her şeyi geldiğinde neyin ne olduğunu bilsin yoksa hiçbir sorun yokmuş gibi görür kalan 2 ay boyunca her şeyi anlat

(13 puan) tarafından

Gelsin öyle söylerim 

+1 oy
(1,320 puan) tarafından

Sende ne susuyorsun kızım gidip desene ben de kimlere güldüm kimleri kınadım da sizinle aynı eve düştüm diye 

(13 puan) tarafından

Şimdi sorun çıkarmak istemiyorum gidene kadar eşimm gelsin söyleyeceğim herseyi 

0 oy
(420 puan) tarafından

İmkanın varsa Ailene söylesen eşin gelene kadar en azından onlarla kalsan eşin gelincede izah ederdin durumu

Ya bunların hiç mi Allah'tan korkusu yok sende bir annenin evladisin ya

(13 puan) tarafından

Ailem uzakta gidemiyorum 

0 oy
(8,516 puan) tarafından

Neden orada kalıyorsun ailenin yanına git eşine herşeyi anlat ve asla o evde yaşamak istediğini söyle. Böyle bir hakareti ben kaldıramazdim. 

(13 puan) tarafından

Ailem uzakta knk gidemiyorum eşime söylesem mi bilemedim 

(8,516 puan) tarafından
+1

Eşinde önce ailene söyle bir güzel ayar versinler sahipsiz mi sanıyorlar seni 

0 oy
(3,218 puan) tarafından

Soyle bence belki konusursa ceki duzen verirler kendilerine normaldede beraber mi kaliyordunuz yoksa esin askerde oldugu icin mi kaliyorsun

(13 puan) tarafından

Normal de de kalıyorum knk bilemedim şimdi yaaa 

(3,218 puan) tarafından

Boylede nereye kadar ama sanada yazik esinle konus bence insallah ayirirsiniz evide sende rahat edersin ya boyle nereye kadar

(13 puan) tarafından

Gelsin anlatırım 

0 oy
(564 puan) tarafından

O çocuğa baksın madem sen de işlerini yap

(13 puan) tarafından

Yani öyle napim

0 oy
(9,706 puan) tarafından

Annen baban yok mu canım git onların yanına

(13 puan) tarafından

Uzaktalar canım gidemiyorum 

0 oy
(1,037 puan) tarafından

Video çek eşine gönder :) sonra da ailenin yanında kal

(13 puan) tarafından

Ailem uzakta ama bu sefer bisi oldumu giderim eşimi bekliyorum sesiz sedasız 

0 oy
(51 puan) tarafından

Valla koy git annenin evine eşine de söyleme. Annesi söyler ztn seni aradığında aşkım seni üzmek istemedim ama annenler böyle böyle yapıyor coo zoruma gidiyor  orda canın sıkılmasın die sana anlatmak istemedim ama annelere de dayanamıyorum de

(13 puan) tarafından

Sesiz sedasız eşimi bekliyorum bu sefer bisi oldu mu giderim 

0 oy
(463 puan) tarafından

Uzaktaki insana bunu söylemek ordan telefon ile onun müdahalesi nasıl olunur bilemem ama daha önce böyle bir durum yaşandı mı yani eşin sana inanır mi? O müdahale ettiği zaman daha kötüsünu yaparsa ne olur ? Ailen yakın mı bir zaman onlarin yanında kal canm .Olmadı Kayınpederin yokmu ona söyle, derdi neymiş diye konussun 

(13 puan) tarafından

Ailem uzakta eşim inanır tabi bir kere daha olmuştu böyle eşime dedim eşim giti ne istiyorsun kızdan falan diye öyle böyle işte boş ver çıkana kadar dedi derdi ev işi sadece hem ev işi yap hem çocuğa bak çocuğu bırakıyorum iş için ağlıyor durmuyor onun için tiriplere giriyor 

0 oy
(2,516 puan) tarafından

Eşin gelene kadar ailenin yanına git. Uzakta olsalar bile gidebilirsin. Seni kimsesiz sanıyorlar herhalde ne pis lik insanlarmis ya. Ailene söyle sana bilet alsinlar

(13 puan) tarafından

Ay sesiz kalıyorum eşimi bekliyorum knk şimdi bisi oldu mu gidecem bide gelmiş hiç bisi olmamış gibi benimle konuşmaya devam ediyor 

(2,516 puan) tarafından

Ben de aynisini yaşadım ya . Yüzüme ayrı arkamdan ayrı mide bulandiriyorlar...

İlgili sorular

+6 oy
48 cevap 1,550 göst.
6 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (27 puan) tarafından soruldu
+4 oy
50 cevap 1,087 göst.
25 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_9 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 623 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.