+3 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

Kızlar lütfen bana dua edin bebeğime dua edin lütfen sürekli gazı var Allah'ım maf olmuşum 2 buçuk aylık ne zaman biter bu gaz sorunu gaz damlası demeyin hepsini denedim rezene çayı denedim ama yok geçmiyor lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez bu zor günleri atlatayım kimyon denedim ama yok geçmiyor denemediğim bişey kalmadı eşimle kaynanamla bakıyoruz ama gene zaft Edemiyoruz hastaneye götürdük gazı var dedi çok şükür başka sorunu çıkmadı bakıpta geçmeyin lütfen dua edin bu zor günleri atlatayım :(

4 Cevaplar

+2 oy
(162 puan) tarafından

En İyi Cevap

Neden cvp vermiyorsunuz kızlar :(

-Reklam-
+1 oy
tarafından

RABBİM yardımcın olsun canım benim 6 aylıkken kendiliğinden geçti ama o 6 ay bı ben bı ALLAH biluyir bel fıtığı ve migren oldum 😥 banyo yaptığımda bı iki saat rahatlatiyirdu dene hergun yıka belki iyi gelir bide sen stres yapma bebek etkileniyri ben o dönem çok stresliydim bence bebek ondan çığlık cigliha agliyirdu bide ayaklarını bebeğin sıcak tut 

(162 puan) tarafından

İnan yapıyorum canm yapmadığım bişey kalmadı ama yok olmuyor sürekli ağlıyor bende artık strese giriyorum

(162 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun inşallah ❤️ 

+1 oy
(4,271 puan) tarafından

Ne yaptıysam bana mısın demedi gecenin bir yarısı karnına havlu sarıp fön makinesi  tutmuşumdur gaz damlalarını demiyorum bile kimyon rezene anason hepsini içtim yediklerime dikkat ettim gecenin bir yarısı acile koşardım beş ay boyunca çektim valla 

(162 puan) tarafından

Çok zor ya daha var demek geçmesine oğlum da böyleydi Allah bilir ne çektim şimdi Kızım öyle artık ayağım boynum tutuluyor ellerim uyuşuyor beşik salamaktan

(4,271 puan) tarafından

Beni de kandırıyorlar yok ikinci böyle olmaz diye :)

+1 oy
(8,721 puan) tarafından

Bol bol masaj yap karnına ayaklarına. Kucağında tut aşağı yukarı salla oturtur vaziyette. Allah yardımcın olsun çok zorlu bir süreç 

(162 puan) tarafından

Amin amin hepsini yapıyorum ama bana mısın demiyor inan çok zor çok

(8,721 puan) tarafından

İlk çocuğunda mı böyleydi bir de derler ilki huysuz olan ikinci sakin olur diye 

(162 puan) tarafından

Hayır bende o yalana kandım oğlum nasılsa kızımda aynı 

(8,721 puan) tarafından

Şu an hüsrana uğradım ikinciye hamile olma ihtimalin var :(

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 144 göst.
+1 oy
2 cevap 100 göst.
+1 oy
6 cevap 265 göst.
0 oy