+1 oy
103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eskiden daha sakin bir insandım.Simdi çok öfkeli agresif sınırlı bir insan oldum.cok şükür iki bebem var yaşları yakın ben çok yiprandigimi hissediyorum.Ailemle aram bozuk es tarafıyla görüşmüyorum içimi dökecek beni anlayan kimsem yok dua edin Rabbım ruh ve beden sağlığı versin bütün zorluklarını  kolay eylesin sıkıntılarımızı ferahlık versin.Insallah  amin 

2 Cevaplar

+1 oy
(833 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım.bende birzamanlar böyleydim hala oyleyim ama eskiye göre azaldı diyebilirim .namaz kiliyomusun ,haddime değil sakın yanlış anlama ama rabbimle meşgul oldukça daha hafifliyor her şey ,namaz kilamassan bile aklına geldikce zikir çek inan öyle öyle hafifledigini anlayacaksin.

Bir hocanın videosuna denk gelmiştim.simdiye kadar taktikta neoldu düşündükte neoldu, yok o bunu yapmış bu bunu yapmış diye diye içimizi karartıp ne yaptık hep içimize dert koymaktan uzmekten başka ne yaptık diyodu ama halbu ki bunların yerine zikir çeksek nekadar güzel olur.estagfirullah demekten basla mesela canım .hem günahlarımızı kefaret olur hem içimiz hafifler.bol bol inşirah suresi oku canim .

tarafından

Namazlarımızı kılmaya özen gösteriyorum.estagfirullah salavat stesbih subhanellaah elhamdülillah Allahü Ekber diye tesbih çekiyorum.Rabbim kabul etsin.insirah okuyor çocuklarımla ilgileniyorum.bazen doluyorum ve patlıyorum.adet oldum agrili uykusuz yorgun ve zor Birgun geçirdim.bazen cok zorlaniyorum ve onsan bir destek ariyor.sinir krizi gecirdim evladima gozumun bebegine cok kotu davrandim icim nasil ciz ediyor esimde dahil kimsem yok Rabbimden başka ona sığınıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,785 puan) tarafından

Çok daha mutlu olman lazım.ne güzel en azından kafan rahat eşinin ailesiyle görüşmüyorsun.kendi ailenle de zamanla düzelirsiniz İnşallah.bende bu aralar fazlasıyla sinirli ve yorgunum.tek sığınağım çocuklarım.ailemle aram bozuk değil ama herkes kendi derdinde ben aramasam aramazlar. Bende o yüzden bütün sevgimi çocuklarıma veriyorum.Allah seninde kalbine ferahlık sakinlik versin geçer bu zamanlar İnşallah 

tarafından

Oyle değil işte kaynanam destek olurdu eskiden  Görümce ortalığı karıştırdı fesatligindan aramızı bozdu 

İlgili sorular

Kategoriler

1,473,254 soru

24,122,391 cevap

333,552 kullanıcı

...