0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,937 puan) tarafından

Olan varmı kızlar zormu süreci benm birz ucu kanca şeklinde görüntüsünden rahatsızım ayrı yeten benim nefes alış şeklimi etkiledgbi düşünüyorum biraz kaldrincA daha rahat güzel nefes alıyorum yatağa ingin yatamiyom nefesim sıkısiyo gripken özellikle 2 yastikla yatiyrum bı yandan da havaya dikeli burun da istemiyom 2 çocuk var çocuklarla nasl olur bilmiyorum fiyatı da nedir bilen varmi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

üniversite hastanesinde eğer nefes almanla ilgili sorun varsa yani biraz mecburiyetten de yaptırıyorsan eğer daha uygun. devlette nasıl bilemem. iki arkadaşım 2 sene önce oldu. biri üniversite hastanesinde 7bin verdi biri özelde 30bin. üniversite hastanesindeki doktor şehrin en iyisi bu alanda ama estetik doktoru değildi, kbb uzmanı.

1 sene darbe almaman gerekiyor burnuna

ikisi de eskiden daha rahat nefes aldıklarını söylüyor 

(1,937 puan) tarafından

Devlette yapmazlar  diye düşünüyorm çok gözde görülür birşey olması lazm belki sebeb şeklinden dolayı nefesimi etkiliyo  farkindaym idare edilir mi edilir baznde çok rahatsz ediyor gidip muaneye olmak gerekiyor

(1,937 puan) tarafından

Şuan daha pahalı galiba  artmıştır illaki Cesaret edemiyorum 

-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından

Benim de öyle ben devlet hastanesi ne gitim nefes alamıyorum bana burun sipreyi verdi estetik olmak ister sende 30 bin miş fiyatı 

(1,937 puan) tarafından

Devlette mi 30 

(172 puan) tarafından

Evet bir ay önce gitim bide hemen yapılmıyor 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 101 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.