+1 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Kbbye gittim burnumda et varmış, bide kemik eğriliği nefes zaten alamıyorum burnum hep tıkalı gibi bide sinüzit problemim var cocukluğumdan beri  .   Ameliyat çözümmü ? Daha iyi nefes alabilir miyim 

5 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

tabiki oyle bir nefes aliyosun ki ameliyat sonrasi genizin kuruyor resmen😂😂ama devleti bilmem ben ozelde oldum iki kez ilkinde nefes ve sekil duzeltildi ama sekli begenmedim 12 sene sonra tekrar oldum sekil duzeltildi  @siyahmezarinsahibi devlette olacakdi noldu acaba ameliyat nasil gecti burun nasil kiz   konuya binaen aklima geldin

(141 puan) tarafından

Valla ben zaten dedim nefes alamıyorum, doktorda alamazsın zaten etini aldırırsan hayat kaliten artar daha iyi nefes alırsın dedi ama bilmiyorum :D.

-Reklam-
0 oy
(3,524 puan) tarafından

Kardeşim iki hafta önce devlet Hastanesi'nde oldu şu an sorun yok onda da kemik egriydi nefes almasını engelliyordu

0 oy
(3,460 puan) tarafından

Lisede devlet hastanesinde oldum o ameliyatı. Kronik sinüzit, geniz eti ve burun kemiğimde yamukluk vardı. Estetik operasyon değil yani. Hepsini tek ameliyatla çözdüler. 2 haftada iyileştim.

(141 puan) tarafından

Sinüzit bitiyo mu bu şekilde 

(3,460 puan) tarafından

Benim bitti ama annemde tekrarladı.

0 oy
(5,037 puan) tarafından

Benim eşim oldu devlette hem kemik eğriliği hem et vardı geceleri uyuyamıyordu artık ameliyat çok iyi geldi .

0 oy
(1,374 puan) tarafından

Bende 2021 de iç kemik eğriliğinden oldum.fakat ameliyat esnasında burun perdemi delmişler.şuan daha kötü yeniden ameliyat olmam gerekiyor.erteliyorum bakalım.🙄

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
10 cevap 385 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,907 soru

24,131,376 cevap

334,063 kullanıcı