Kbbye gittim burnumda et varmış, bide kemik eğriliği nefes zaten alamıyorum burnum hep tıkalı gibi bide sinüzit problemim var cocukluğumdan beri . Ameliyat çözümmü ? Daha iyi nefes alabilir miyim
tabiki oyle bir nefes aliyosun ki ameliyat sonrasi genizin kuruyor resmen😂😂ama devleti bilmem ben ozelde oldum iki kez ilkinde nefes ve sekil duzeltildi ama sekli begenmedim 12 sene sonra tekrar oldum sekil duzeltildi @siyahmezarinsahibi devlette olacakdi noldu acaba ameliyat nasil gecti burun nasil kiz konuya binaen aklima geldin
Valla ben zaten dedim nefes alamıyorum, doktorda alamazsın zaten etini aldırırsan hayat kaliten artar daha iyi nefes alırsın dedi ama bilmiyorum :D.
Kardeşim iki hafta önce devlet Hastanesi'nde oldu şu an sorun yok onda da kemik egriydi nefes almasını engelliyordu
Lisede devlet hastanesinde oldum o ameliyatı. Kronik sinüzit, geniz eti ve burun kemiğimde yamukluk vardı. Estetik operasyon değil yani. Hepsini tek ameliyatla çözdüler. 2 haftada iyileştim.
Sinüzit bitiyo mu bu şekilde
Benim bitti ama annemde tekrarladı.
Benim eşim oldu devlette hem kemik eğriliği hem et vardı geceleri uyuyamıyordu artık ameliyat çok iyi geldi .
Bende 2021 de iç kemik eğriliğinden oldum.fakat ameliyat esnasında burun perdemi delmişler.şuan daha kötü yeniden ameliyat olmam gerekiyor.erteliyorum bakalım.🙄
1,473,907 soru
24,131,376 cevap
334,063 kullanıcı