0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,966 puan) tarafından

Olan varmı kızlar zormu süreci benm birz ucu kanca şeklinde görüntüsünden rahatsızım ayrı yeten benim nefes alış şeklimi etkiledgbi düşünüyorum biraz kaldrincA daha rahat güzel nefes alıyorum yatağa ingin yatamiyom nefesim sıkısiyo gripken özellikle 2 yastikla yatiyrum bı yandan da havaya dikeli burun da istemiyom 2 çocuk var çocuklarla nasl olur bilmiyorum fiyatı da nedir bilen varmi 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

üniversite hastanesinde eğer nefes almanla ilgili sorun varsa yani biraz mecburiyetten de yaptırıyorsan eğer daha uygun. devlette nasıl bilemem. iki arkadaşım 2 sene önce oldu. biri üniversite hastanesinde 7bin verdi biri özelde 30bin. üniversite hastanesindeki doktor şehrin en iyisi bu alanda ama estetik doktoru değildi, kbb uzmanı.

1 sene darbe almaman gerekiyor burnuna

ikisi de eskiden daha rahat nefes aldıklarını söylüyor 

(1,966 puan) tarafından

Devlette yapmazlar  diye düşünüyorm çok gözde görülür birşey olması lazm belki sebeb şeklinden dolayı nefesimi etkiliyo  farkindaym idare edilir mi edilir baznde çok rahatsz ediyor gidip muaneye olmak gerekiyor

(1,966 puan) tarafından

Şuan daha pahalı galiba  artmıştır illaki Cesaret edemiyorum 

önce (1,072 puan) tarafından

Geçen sene devlette deviasyon ameliyatı oldum ücretsiz 

-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından

Benim de öyle ben devlet hastanesi ne gitim nefes alamıyorum bana burun sipreyi verdi estetik olmak ister sende 30 bin miş fiyatı 

(1,966 puan) tarafından

Devlette mi 30 

(171 puan) tarafından

Evet bir ay önce gitim bide hemen yapılmıyor 

0 oy
önce (844 puan) tarafından

@siyahmezarinsahibi kiz bu post karsima cikti burdan sorayim dedim naptin nasil oldu buruncugun aklima geldin postu gorunce🤣

az biraz postu hortlattim ama senin pistu arayip bulmaya usendim :)

önce (8,347 puan) tarafından

Allah seni 😂bende yeni sandım cevap yazacaktım 

:)) aklima dustu ansizin

önce (8,347 puan) tarafından

Senin ödemler geçti mi 

önce tarafından düzenlendi

tam olarak degil daha dogrusu bi bi taraf sisio bi bi taraf bazen ya.muk duruo bazen duzgun . hala oturmadi yani. 5 ay oldu 

senin ne durumda

0 oy
önce (1,072 puan) tarafından

Geçen sene devlette deviasyon ameliyatı oldum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 104 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
13 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,300 cevap

336,074 kullanıcı

...