+5 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Bu platform o kadar iyi geldi ki bana farklı bakış açıları olması yakınlarımıza anlatamadıklarımızı yabancı bir gözle bakan insanlara anlatmak ve kadın desteği almak. Gerçekten iyi ki yapılmış bu platform.

Bazı arkadaşlarımız gerçekten seviyeli ve üslup olarak kelimelerini seçerek yorum yaparken bazı arkadaşlarımız burayı stres atma yeri olarak kullanıyor içlerindeki öfkeyi nefreti kusuyorlar insanların postlarina hakaret , linç,  ağır kelimelerle yorum yazıyorlar.Bana yapılmadı pek fazla ama şahit oluyorum. Mesela linclenecek bir durum yoksa dahi öyle bir yorum yapıyorlar ki bazı postlara. Veya kişiye acı veren bir durum var herkesin hassasiyet noktası farklıdır yerden yere vurmuşlar.

Yüz yüze gelme imkanı olunsa eminim kimse bu şekilde cesaret bulamaz kendinde. Biraz daha dikkatli olunması gerekli bence.

8 Cevaplar

+4 oy
(16,787 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Platformun huzurunu bozan bozmaya çalışan kişileri burada tutmuyoruz. Bazen fark etmiyoruz zira her posta ve yorumlara tek tek bakamayiz. Ama  gerek admin Tuba Hanım gerek ben ve  editör arkadaşlar buna çok dikkat ediyoruz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bize bildiriniz lütfen. Burda kimse kimseden üstün değil herkes eşit şartlar ve kurallar doğrultusunda hareket etmeli, etmek zorunda! 

-Reklam-
+3 oy
(26,044 puan) tarafından

Onlara "klavye delinkanlisı "diyoruz biz efenm😁

+3 oy
(3,344 puan) tarafından

Valla ben hep yumuşak bir şekilde yorum yapıyorum,ama bazıları gerçekten kalp kırıyor gerek yok bence.Boyle yaparak insanların yarasına tuz basıyorlar günahtır.

tarafından
+4

Katılıyorum. Post içeriği iyi yada kötü olabilir mantıklı yada mantıksız gelebilir ama kimsenin kimseye aman sen böylesin de söylesin demeye hakkı yok çünkü hiçbirimiz hiçbirimizin hayatı geçmişi ve travmaları hakkında ufacık da olsa net bi bilgisi yok . Herkes hakkımızda anlattığımız kadar bilgiye sahip.  Malesef.

Bazen öyle postlar görüyorum harbiden yuh çekmelik saydırmalik ama gel gör ki üslubum asla bu olmadı hep nazik oldum fazlasıyla daha ikna edici daha yatıştırıcı oldum bende bi anne bi kadın olarak ön yargılarımı hep kenara bırakırım burda. 

Çünkü benim için bütün kadınlar dostum ,arkadaşım,kardeşim ablam  gibidir. Asla terbiyemi ve karakterimi bozmam onlara varsa hata başka üslup ile...

(3,344 puan) tarafından
+2

İnanki bazı onaylamadigim postlar da oluyor ama genede önyargılı yaklaşmıyorum,gayet kibar yapıcı yaklaşıyorum.Zaten böyle olması gerekiyor bence. İnsanların kalbini kirmamaya dikkat ediyorum.

Burdaki kadınların hepsini arkadaşım,ablam, kardeşim gibi görüyorum bence buda insanın kalbinin temiz olduğunu gösteriyor.

Keşke herkes iyilikle güzellikle yaklaşsa kırmadan🙏🌸

+3 oy
(5,143 puan) tarafından

Malesef var öyle tipler,, evdekilerine ses çıkaramayan burada normal bir postta istediklerini yazabiliyorlar, onlara klavye delikanlısı işte. Ama karşisindakini üzdüğünü kırdığını bilmiyor o kişinin hakkına giriyor. 

(3,522 puan) tarafından
+1

Bilerek yapıyorlar toksikler canım birilerini üzmek içlerindeki zehri akıtmak hoşlarına gidiyor.. 

+3 oy
(2,171 puan) tarafından

Herkez benim gibi ponçik olsa daha ne zjsjs

(26,044 puan) tarafından
+1

😁😁😁 napiyon poncik

(2,171 puan) tarafından
+1

İyiyim sekerlik sen nasılsın . 🤭 Ama yalanmj pncigim

tarafından
+1

Selam şeker ❤️ nasılsın bacımcığım 😀

(8,351 puan) tarafından
+2

Sen de fazla ponçiksin canımın içi  ❤

tarafından
+1

@Sukufe kim ben miii 😉😘 

Kıskanıp üzerime alırmışım 😀😃 

(8,351 puan) tarafından
+1

Siz tanımıyorum desem kızmazsınız umarım 🫣

(26,044 puan) tarafından

@UyurGezer bende iyiyim balim yaprak sardim 1 kazan pertim cikti oturdum😁

@Tayfa 2022 selaaammmm😌sen bana guzel enerji veriyonnnn. İyiyim canim ☺️

@Sukufe uzerime bende aldim valla severim guzel sozleri uzsrime almayi😀🌹

(8,351 puan) tarafından

Eminim hepiniz ponciksiniz seni tanıyorum zaten şekerlik  sen yaşından ötürü tam ponciksin zaten  :)

(26,044 puan) tarafından

Yaaa🌹❤️❤️❤️

(2,171 puan) tarafından

Şükoşummm  canım canım 😍 

(2,171 puan) tarafından

Eline sağlık şekerlik yarisini bana gönder 😌 

(26,044 puan) tarafından

Gonderiyimmm tabii. Azerbaycan sarmasi 😁

tarafından

@Sukufe evet bikac yorumda denk gelmisligimiz oldu ama tanımıyorsun üzülmedim ki canım.  Tanışalım nasıl olur  😀 

Sevgi ben ❤️

tarafından

@Sekerkizz ayy harbiden miii yaa 😉😘 canımsın valla 

Okadar enerjik mi duruyorum kızzz 😀😃 

(8,351 puan) tarafından

@Tayfa 2022 memnun oldum canım ben de Havva  😊

(26,044 puan) tarafından

Harbiden kiz 😁😁❣️

tarafından

Ayy canımsınız ❤️🧡💛💚

(2,171 puan) tarafından

Kız senin adın havvamiydi biz niye hepimiz sukufe biliyo, içim yanar yanar yanarda ahaha

(8,351 puan) tarafından

Kız herkes biliyor ya bi sen kalmışsın bilmeyen 😅

Ama Şuku demeyi tercih ediyorlar  😁😁

(26,044 puan) tarafından

Bende yeni ogrendim😁

(8,351 puan) tarafından

Aaaaaa Feyzoş ne diyor bunlar koş gel hele @Gencanne25 😄

(2,171 puan) tarafından

Hiç konusu geçmedi valla ben öle biliyorum 1 senedir seni valla 😔

tarafından

Bi tanışalım bacim dedim olanlar oldu 😀😃

(8,351 puan) tarafından

Soraydın sana da söylerdim be Semoş genelde biliyorlar ya da adımı Şukufe sanıp sormuyorlar. 

(2,171 puan) tarafından

Ne bilim askv valla bende öle saniyodum . Ben seni adını bilmeden sevdim 🤣 ne fark ediyo isimde hiç şimdiye kdr denk gelmedim ya şaşırdım ondan kuzu

(8,351 puan) tarafından

Öyle zanneden çok aşko ama eskiler ya da böyle arkadaş gibi tanışalım diyenler biliyor 😁

Bak isimlerimizde  çok uyumlu Sema,Havva,Feyza 😄

tarafından

Ben disarda kaldım (sevgi) 😞😓😩 

(2,171 puan) tarafından

Baştan tanismamiz gereken konuslar var sukoşum dediğim ama Havva olan aşkom 😂 bende sukoşum demeye devam ederim askm gelenek bozulmasın . 😍🤭

Evet valla çok uyumlu feyzos kayıp ya 😑

@Tayfa 2022 aaa neden kalasın biz herkeze açığız  yaş kaç bu arada ona göre hitap edicem 😌 

(8,351 puan) tarafından

Devam edebilirsin tabi bebeğim. Zaten işlerinde herkes bana Şukufe derdi.Yabancılık çekmiyorum o yüzden 😅😅

Tanışırız Sevgicim sorun yok 😊

(2,171 puan) tarafından

Tamam canımın içi 😘Allah kabul etsin afiyet olsun sahurun. 🥰

(8,351 puan) tarafından

Amin bebeğim sana da afiyet olsun Allah kabul etsin  🤲😚❤

(2,171 puan) tarafından

Seneye inşallah  😔 iki senedir tutamıyorum geçen sene hamileydim mide bulantısı dan tutmadım hastanelik oluyodum bu senede emziriyorum .😔

(8,351 puan) tarafından

Amin aşkım mecburiyetten tutamıyorsun sonuçta. Gerçi tutmazsan da kimseyi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır.Nasip belki bir daha ki seneyedir  tabi yine çocuk falan düşünmezsen  😁😁

(3,321 puan) tarafından

Kizlarr sjsjsjs He valla nasılda uyumlu olduk sjsjsjs 

Semoş biz sukufeyi ya şuku ya şüko olarak seviyoz dimi havva fln bosverin sjsjjss 

tarafından

28 😀 kesin küçüğüm 

tarafından

@UyurGezer bende şuko diyim bari gelenek devamke 😀😃 büyükse de şuko ablam derim

(8,351 puan) tarafından

Yani Şuku güzel alıştım ben 😁

Bende 33 canım ama küçük olanlar hep ismimle hitap ederdi genelde sende nasıl rahat ediyorsan öyle hitap edebilirsin 😊

tarafından

İsim olmaz şuku abla güzel ve yerinde bence saygı iyidir ❤️

(2,171 puan) tarafından

Ağzını hayra aç sukom 2 iyi iadal rabbim olmayana versin inşallah . Buglemdem sonra hayatı sorguladım tabiki kimseyi ilgilendirmez de hep tuttum kendimi kötü hisediyorum 😂

Feyzos dön aramiza nerdesin sen sensiz olmuyo @Gencanne25

Sevgi bende Mayıs'ta 28 olcam  sukoşum.bizden büyük ama Cook tatlis hiç valla benden büyük  gibi görmüyorum çünkü beni anliyo zaten cokda yaş yok aramızda hitap şekli sana kalmış tabiki🥺 

(8,351 puan) tarafından

Tipim de küçük gösteriyor Semoşum merak etme  😅😅

Aynen Feyzoş dön sende çabuk gel aramıza 😊

tarafından

Ayy banada 23 musun en fazla öyle duruyor diyor millet 😀 hamileyken de 18 felan diyorlardı ben hamileyken nobet geçirdim acilde dr eşime yaşımı sormuş sonra ısrarla kimlik istemiş 26 deyince gercekten mi demiş dr 😀 genç görünmek güzel bosver tadını çıkar ablam♡

tarafından

@UyurGezer balım valla yaş ile baş cok farklı ya bazen böyle güzel uyumlar oluyor ❤️

(26,044 puan) tarafından

O sırada 19 yasinda olup 25 gibi gösteren ben😁

(3,321 puan) tarafından

Bende 23 bebeniz sayılırım şeker benim yol arkadaşım sjsjjs 

@UyurGezer @Sukufe musaitligim bitsin gelicem misafir fln var fazlasi ile yoğunum eşimde evdeyken milleti cagircam iftara ❤️

Sevgi sende aramıza hosgeldin o zmn :)

tarafından

Hosbuldum tatlım ❤️ Feyza mi adın? Tanıştığıma memnun oldum 😉😘

(8,351 puan) tarafından

Koca evdeyse kaçırma fırsatı aşkom kolay gelsin  😊

(2,171 puan) tarafından

Sukom ben seni adını yaşını bilmeddn sevdikm. 😂

Valla benim kanım isindiktan sonra yas vs brnim için hiç sıkıntı değil 😌

Kolay gelsin feyzosum çağır çağır Allah kabul etsin 😘

Aynen öyle sevgi  valla bende tanistigima memnun oldum 🥺

(8,351 puan) tarafından

Semoşum dur yeniden tanışalım  😁

Merhaba benim adım Havva 33 yaşındayım 2 çocuğum var biri kız biri erkek Bursada doğdum aslen Muşluyum şuan evlilik dolayısıyla Düzcede ikamet etmekteyim  🤣🤣

(2,171 puan) tarafından

Ya yicem 😂 adını bilmiyodum valla gerisini biliyordum ayıp ediuosun 🥺 

Tanısak bakim 😂 adım Sema 28 olucam iki aya Sivas malatlya karışık doğma büyüme 😂 Bursa'da oturuyorum 🤭 bulasamadifimjz parkın altında hemen 😂💃💃

(8,351 puan) tarafından

Bak yine park dedi hain gacı 🙃

Memnun oldum güzel bağyaaannnn  😆😆

+3 oy
(4,222 puan) tarafından

O kadar haklısın ki hele de burada biri var her yoruma o kadar üstten o kadar aşağılayıcı yorumlar yapıyorki eski üye diye herhalde kimse bir şey demiyor ama yani bir kadının her yorumu mu böyle olur her postu mu böyle olur en çok kendi biliyor ve en doğrusunu biliyor 

(123 puan) tarafından
+2

Bak admin ve yöneticimiz ne güzel yorum yazmış postuma. Sagolsun. Eski üye bile olsa şikayet etme hakkımız var.

(4,222 puan) tarafından
+1

Kimi kime şikayet ediyorsun :) 

(123 puan) tarafından
+2

Aşağılayıcı yorum yapanları.

(123 puan) tarafından
+1

Neden öyle dedin canım biraz manalı geldi yorumun

(4,222 puan) tarafından
+2

Şimdi şansımı deneyecegim bakalım 

+1 oy
tarafından

Sen birde benim geldiğim ilk zamanlar görecektin 2-3 kişi vardı işine gelmeyen bir şey olunca hemen hakaretler aşağılamalar 😂 onlar gidince biraz sakinledi

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Aynen o tipler yüzünden post açmaya korkar olduk. Allah ıslah etsin. 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 90 göst.
+1 oy
10 cevap 141 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,472,477 soru