+5 oy
843 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Bu platform o kadar iyi geldi ki bana farklı bakış açıları olması yakınlarımıza anlatamadıklarımızı yabancı bir gözle bakan insanlara anlatmak ve kadın desteği almak. Gerçekten iyi ki yapılmış bu platform.

Bazı arkadaşlarımız gerçekten seviyeli ve üslup olarak kelimelerini seçerek yorum yaparken bazı arkadaşlarımız burayı stres atma yeri olarak kullanıyor içlerindeki öfkeyi nefreti kusuyorlar insanların postlarina hakaret , linç,  ağır kelimelerle yorum yazıyorlar.Bana yapılmadı pek fazla ama şahit oluyorum. Mesela linclenecek bir durum yoksa dahi öyle bir yorum yapıyorlar ki bazı postlara. Veya kişiye acı veren bir durum var herkesin hassasiyet noktası farklıdır yerden yere vurmuşlar.

Yüz yüze gelme imkanı olunsa eminim kimse bu şekilde cesaret bulamaz kendinde. Biraz daha dikkatli olunması gerekli bence.

8 Cevaplar

+4 oy
(16,787 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Platformun huzurunu bozan bozmaya çalışan kişileri burada tutmuyoruz. Bazen fark etmiyoruz zira her posta ve yorumlara tek tek bakamayiz. Ama  gerek admin Tuba Hanım gerek ben ve  editör arkadaşlar buna çok dikkat ediyoruz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bize bildiriniz lütfen. Burda kimse kimseden üstün değil herkes eşit şartlar ve kurallar doğrultusunda hareket etmeli, etmek zorunda! 

-Reklam-
+3 oy
(26,042 puan) tarafından

Onlara "klavye delinkanlisı "diyoruz biz efenm😁

+3 oy
(3,344 puan) tarafından

Valla ben hep yumuşak bir şekilde yorum yapıyorum,ama bazıları gerçekten kalp kırıyor gerek yok bence.Boyle yaparak insanların yarasına tuz basıyorlar günahtır.

tarafından
+4

Katılıyorum. Post içeriği iyi yada kötü olabilir mantıklı yada mantıksız gelebilir ama kimsenin kimseye aman sen böylesin de söylesin demeye hakkı yok çünkü hiçbirimiz hiçbirimizin hayatı geçmişi ve travmaları hakkında ufacık da olsa net bi bilgisi yok . Herkes hakkımızda anlattığımız kadar bilgiye sahip.  Malesef.

Bazen öyle postlar görüyorum harbiden yuh çekmelik saydırmalik ama gel gör ki üslubum asla bu olmadı hep nazik oldum fazlasıyla daha ikna edici daha yatıştırıcı oldum bende bi anne bi kadın olarak ön yargılarımı hep kenara bırakırım burda. 

Çünkü benim için bütün kadınlar dostum ,arkadaşım,kardeşim ablam  gibidir. Asla terbiyemi ve karakterimi bozmam onlara varsa hata başka üslup ile...

(3,344 puan) tarafından
+2

İnanki bazı onaylamadigim postlar da oluyor ama genede önyargılı yaklaşmıyorum,gayet kibar yapıcı yaklaşıyorum.Zaten böyle olması gerekiyor bence. İnsanların kalbini kirmamaya dikkat ediyorum.

Burdaki kadınların hepsini arkadaşım,ablam, kardeşim gibi görüyorum bence buda insanın kalbinin temiz olduğunu gösteriyor.

Keşke herkes iyilikle güzellikle yaklaşsa kırmadan🙏🌸

+3 oy
(5,141 puan) tarafından

Malesef var öyle tipler,, evdekilerine ses çıkaramayan burada normal bir postta istediklerini yazabiliyorlar, onlara klavye delikanlısı işte. Ama karşisindakini üzdüğünü kırdığını bilmiyor o kişinin hakkına giriyor. 

(3,522 puan) tarafından
+1

Bilerek yapıyorlar toksikler canım birilerini üzmek içlerindeki zehri akıtmak hoşlarına gidiyor.. 

+3 oy
(2,167 puan) tarafından

Herkez benim gibi ponçik olsa daha ne zjsjs

(8,346 puan) tarafından

Koca evdeyse kaçırma fırsatı aşkom kolay gelsin  😊

(2,167 puan) tarafından

Sukom ben seni adını yaşını bilmeddn sevdikm. 😂

Valla benim kanım isindiktan sonra yas vs brnim için hiç sıkıntı değil 😌

Kolay gelsin feyzosum çağır çağır Allah kabul etsin 😘

Aynen öyle sevgi  valla bende tanistigima memnun oldum 🥺

(8,346 puan) tarafından

Semoşum dur yeniden tanışalım  😁

Merhaba benim adım Havva 33 yaşındayım 2 çocuğum var biri kız biri erkek Bursada doğdum aslen Muşluyum şuan evlilik dolayısıyla Düzcede ikamet etmekteyim  🤣🤣

(2,167 puan) tarafından

Ya yicem 😂 adını bilmiyodum valla gerisini biliyordum ayıp ediuosun 🥺 

Tanısak bakim 😂 adım Sema 28 olucam iki aya Sivas malatlya karışık doğma büyüme 😂 Bursa'da oturuyorum 🤭 bulasamadifimjz parkın altında hemen 😂💃💃

(8,346 puan) tarafından

Bak yine park dedi hain gacı 🙃

Memnun oldum güzel bağyaaannnn  😆😆

+3 oy
(4,221 puan) tarafından

O kadar haklısın ki hele de burada biri var her yoruma o kadar üstten o kadar aşağılayıcı yorumlar yapıyorki eski üye diye herhalde kimse bir şey demiyor ama yani bir kadının her yorumu mu böyle olur her postu mu böyle olur en çok kendi biliyor ve en doğrusunu biliyor 

(123 puan) tarafından
+2

Bak admin ve yöneticimiz ne güzel yorum yazmış postuma. Sagolsun. Eski üye bile olsa şikayet etme hakkımız var.

(4,221 puan) tarafından
+1

Kimi kime şikayet ediyorsun :) 

(123 puan) tarafından
+2

Aşağılayıcı yorum yapanları.

(123 puan) tarafından
+1

Neden öyle dedin canım biraz manalı geldi yorumun

(4,221 puan) tarafından
+2

Şimdi şansımı deneyecegim bakalım 

+1 oy
tarafından

Sen birde benim geldiğim ilk zamanlar görecektin 2-3 kişi vardı işine gelmeyen bir şey olunca hemen hakaretler aşağılamalar 😂 onlar gidince biraz sakinledi

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Aynen o tipler yüzünden post açmaya korkar olduk. Allah ıslah etsin. 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 26 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,472,289 soru