+1 oy
149 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (384 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Bu aralar robot süpürge almaya cok niyetlendim. Cunku artık bu kısır donguden bıktım usandım. Hergun evı sıl süpür günde bazen 2 defa. Kullananlar var mı. Nasıl ıse yarıyor mu hakkını veriyor mu yanı. Bıde hangi marka model iyi fikri olanlar yazabilir mi?

10 Cevaplar

+1 oy
önce (15,773 puan) tarafından

Xıomi kullanıyorum maşallah maşallah diyeyim 2022 den beri 

Görümcem Arçelik aldı hiç iyi çıkmadı aldığımdan bu yana 2 kere servise gitti 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,724 puan) tarafından

Benimki yeni modellerden değil ama aşırı sekilde memnunum.  Silme süpürme özelliği var ve her gün temizlik yapıyor desem yeridir . O kadar güzel bir icat ki kesinlikle almalısın.  Durumun müsaitse Roborock al en iyisi o çünkü.  Benim Xiaomi S10+ var çok memnunum 

+1 oy
önce (8 puan) tarafından

Bende artık ağlayacak duruma gelmiştim ben halıda toz dahi görmege dayanamayan biriyim bende 6 ay önce aldım elim ayagim diyorlar ya öyle oldu 

Tavsiye üzerine Dreame aldım çok memnunum 

+1 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Roborock S8 aldım ben de memnunum . Hem süpürüyor hem siliyor. Halının üstüne gelince otomatik olarak paspası yukarı kaldırıyor. Bir de özel deterjanı var silmek için onu da aldım güzel yani.

önce (2,079 puan) tarafından

Deterjan link var mı canım 

önce (4,460 puan) tarafından

image

teknosadan aldım. Hazinenin 1/3 'ne deterjan koyuyorum, 2/3'ne su ama hazır su koyuyorum. Kireç tıkamsın diye

Teşekkür ederim 

+1 oy
önce (280 puan) tarafından

Fakir roberts 770 alma bilgin olsun

önce (887 puan) tarafından

Aynısı bende var çok memnunum sen neden memnun değilsin

Mop özelliği yüzünden . Suyu püskürtmüyor aradım soyledim.neymiş başta çeşmenin altında ıslatcakmışım mopu ne alaka ne saçma içindeki su kalacak ıslanan moplamı ev viledalanacak yoksa süpürmesi güzel harita karısıyor falan ama brnden kaynaklıdır diye düşğnüyorum ilk zamanlar karışmıyordu çünkü

önce (887 puan) tarafından

Mopun içinde bir boru var küçük. Orası bekledikçe tıkanıyor. Orayı bastır sonra kendisi suyu atmaya başlıyo. Bende başta bozuk zannetmiştim 

Vallamı ya sularımız da kireçli çok aydınlandım şuan 😀

+1 oy

Roborock s8 kullanıyorum valla airfryer gibi pişman olucam zannettim ama evimin gözdesi oldu mis gibi temizliyor.  Eşim boşa para veriyoruz ise yaramaz falan dedi alırken.  Onun da gözdesi iş yerinden açıp kapatıyor canı sıkılınca 🥴

+1 oy
önce (1,966 puan) tarafından

Alabiliyorsan Roborock s8 al 

İki senedir kullanıyorum ben daha dün alınmış gibi tertemiz 

+1 oy
önce (758 puan) tarafından

Evimin bir üyesi resmen gerçekten işimi kolaylastiriyor alacaksan roborock al en iyisi veya Xiaomi bende roborock Q7 max var çok iyi 3 yıldır kullanıyorum canım benim herseyim yani :))

+1 oy
önce (35 puan) tarafından

Onsuz ne yapıyor musun bilmiyorum geldiğinden bugüne kadar hiç büyük süpürgeyi açmadım iki defa açtım şarjı bitmişti elim kolum ağrıdı evi 1 saatte süpürdum dip köşe 

30 dk d sildim toz al yerleri sil aynaları sil 

1.30 dk robotu çalıştır o süpürsun sen keyif yap hatuyu cips çekirdek ye benim şimdiki aklım olsaydı eğer tanklı alırdım çok ama çok pişmanım o yönden markası 

Bkaulunt 

+1 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Benimkini satayım garibim 1 senedir orda duruyor 😂😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.

Kategoriler